- 27 Mart 2019
- 29.005
- 103.567
Inşallah tanisicaz buralarda olucak hepTanımam gerekmiyor canım herkesle aynı ilgilenirim
Daha yakın tanışalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah tanisicaz buralarda olucak hepTanımam gerekmiyor canım herkesle aynı ilgilenirim
Daha yakın tanışalım
Ya senin canını yirimBen hep yanındayım
Bakin benim kuzucum gelmişBurası herkese açık parem
Neyse, sen daha yenisin. Senden kargo istemeyeceğimHer yıl tanıdık bildik akraba eş dost ister canım bu yıl daha çok isteyen oldu yapıyoruz evet
Ben balkoncuyumSiz dış mekancısiniz evde sunsaniz yapardiniz hemen dimi
Biz değişmeyiz canımBende oyleyim ama hic iyi bisey degil bu biliyosun dimi olan bizim gibilere oluyo sonra
İnşaallahInşallah tanisicaz buralarda olucak hep
Tamam misafirim ben bugün yarın eskiyecemNeyse, sen daha yenisin. Senden kargo istemeyeceğim
Emeğine sağlık
Bende geçen börek yarismasinda balkonda sunmustum yagmur yagiyo evet guneste yok ışık iyi olmaz dogruBen balkoncuyum
2 sürmez oda yollar fazlasına gerek yokNeyse, sen daha yenisin. Senden kargo istemeyeceğim
Emeğine sağlık
CanımYa senin canını yirim
Keske degisebilsek bazen degisiyorum bu vicdanim merhametim izin vermiyoBiz değişmeyiz canım
Sonra sırtımızda bıçaklarBen Allah için çabalıyorumKeske degisebilsek bazen degisiyorum bu vicdanim merhametim izin vermiyo
Hahahaaa, ezber ettim parem seniAnam kendimi kpss sözlülü sınavında gibi hissettim
Ev hanımıyım ama şu sıralarda çalışan hanımdan daha çok çalışıyorum
Insan kendini nasıl anlatır bilmiyorum ASSOSyal anlatsın beni
Çok kaynaşmaya gerek yokBal0ncuk alıştırdı beni, arsız oldum elticim
Yok yok, takılıyorum ben. Kimi arkadaşlar ciddiye alıyor, almasınlar. Ben eğlenme ve eğlendirme peşindeyimÇok kaynaşmaya gerek yok
Gercekten oyle abla bende sonrasnda Allah icin yaptim diyorum rabbim göruyoSonra sırtımızda bıçaklarBen Allah için çabalıyorum
Ama işe yarıyor bak hemen yolladıYok yok, takılıyorum ben. Kimi arkadaşlar ciddiye alıyor, almasınlar. Ben eğlenme ve eğlendirme peşindeyim
O mükafatını veriyorGercekten oyle abla bende sonrasnda Allah icin yaptim diyorum rabbim göruyo