Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep çenebaz bunlarSayfalar askina
Öyle olmuş perişimHep çenebaz bunlar
Allah razi olsun canm benimHayirli olsun canim Rabbim isinizi rast getirsin inşAllah
Iyiyim çok şükürŞükür kuzum iyiyim çene yapiyozz işte
Sen nasılsın
Allah kavuşmayı nasip etsin inş canım benimAllah razi olsun canm benim
Iyiyim çok şükür
Amin inşallah kuzum❤ sende durumlar nasilAllah kavuşmayı nasip etsin inş canım benim
Ben hiçbirşey yapmıyorum canım yapmayacağım, saldım ipin ucunu ne olacaksa o olsunAmin inşallah kuzum❤ sende durumlar nasil
Hakkinda hayırlısı olsun inşallahBen hiçbirşey yapmıyorum canım yapmayacağım, saldım ipin ucunu ne olacaksa o olsun
Inş canım benim, allah büyükHakkinda hayırlısı olsun inşallah
Perisim yaRüyamda bişey oluyordu bı konudan ama yani öyle böyle değil anlatmiyim o nerden çıktıysa ya çok şaşkınım elimde tesbih çekerken uyumuş kalmışım bide halbuki niye öyle bişey gordum suçlu bulunuyordum ve burdan mune beni çıkartıyordu ya,bide derdimi anlatmak istiyordum giremiyordum birturlu ay herkes beni öyle mi görüyor öyle biri değilim onlarla isim yok asla diye nasıl uzuluyordumvalla etkisinde kaldım bugün
LimmmmmmmPerisim ya
Muneyi gorduysen toton açık kalmistirRüyamda bişey oluyordu bı konudan ama yani öyle böyle değil anlatmiyim o nerden çıktıysa ya çok şaşkınım elimde tesbih çekerken uyumuş kalmışım bide halbuki niye öyle bişey gordum suçlu bulunuyordum ve burdan mune beni çıkartıyordu ya,bide derdimi anlatmak istiyordum giremiyordum birturlu ay herkes beni öyle mi görüyor öyle biri değilim onlarla isim yok asla diye nasıl uzuluyordumvalla etkisinde kaldım bugün
Ekşınlara dalma diye uyarı gelmiş sana pericim ahretlik bile tutmuş çıkarmış seni.Rüyamda bişey oluyordu bı konudan ama yani öyle böyle değil anlatmiyim o nerden çıktıysa ya çok şaşkınım elimde tesbih çekerken uyumuş kalmışım bide halbuki niye öyle bişey gordum suçlu bulunuyordum ve burdan mune beni çıkartıyordu ya,bide derdimi anlatmak istiyordum giremiyordum birturlu ay herkes beni öyle mi görüyor öyle biri değilim onlarla isim yok asla diye nasıl uzuluyordumvalla etkisinde kaldım bugün
Ama bizde yokYağmur yağıyor gene hızlandı şimdi.
Sğzdede geçen kar vardı demi uludağa yağmış.Ama bizde yok
Heee abla öyleydi bugun gecegene yagcakmisSğzdede geçen kar vardı demi uludağa yağmış.
Muneyi gorduysen toton açık kalmistir
Öylemi diyorsunuzEkşınlara dalma diye uyarı gelmiş sana pericim ahretlik bile tutmuş çıkarmış seni.
Gavran açıkta kalmışRüyamda bişey oluyordu bı konudan ama yani öyle böyle değil anlatmiyim o nerden çıktıysa ya çok şaşkınım elimde tesbih çekerken uyumuş kalmışım bide halbuki niye öyle bişey gordum suçlu bulunuyordum ve burdan mune beni çıkartıyordu ya,bide derdimi anlatmak istiyordum giremiyordum birturlu ay herkes beni öyle mi görüyor öyle biri değilim onlarla isim yok asla diye nasıl uzuluyordumvalla etkisinde kaldım bugün