- 16 Ağustos 2010
- 293.091
- 603.022
- 43
Bana değilsin dediBuna cevap vereyim gördum fitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana değilsin dediBuna cevap vereyim gördum fitsin
Ramazandan sonra oldu ne olduysaNeguzel bir ara yemiyodun
Imam diyemiİmam gayet sağlıklı bir yemek
Aman sen o çirozu bosverBana değilsin dedi
Dünden pilav var patates yapayım diyorum yanına bide salata tamamdır.Bende yemek yapcamda neyapsak bilemedim
Aparetif hazirla biseyler olmadi
Aman bende yağlandim paket paket cikolata yedimRamazandan sonra oldu ne olduysa
Oh mis afiyet olsun ablaDünden pilav var patates yapayım diyorum yanına bide salata tamamdır.
Hayırlı olsun, hayırlısı olsun canım. Çok sevindim. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahEvet bu hafta sony ve pazartesi sinavim var sonra biraz rahatim. Bu ay tup bebege baslicaz buraya ihtiyacim var kafa dagitmak icin
Olmadı cacıkta yaparım salata yerineOh mis afiyet olsun abla
Zeytinyağlı ve kızartma değilImam diyemi
Hayirli olsun canim Rabbim isinizi rast getirsin inşAllahEvet bu hafta sony ve pazartesi sinavim var sonra biraz rahatim. Bu ay tup bebege baslicaz buraya ihtiyacim var kafa dagitmak icin
En sevdigim yazin serin serinOlmadı cacıkta yaparım salata yerine
Ben kizarmayan patlicani sevmem yaso kayiş kayış oluyoZeytinyağlı ve kızartma değil
Birazda sarımak oldumu ohh iyi olurEn sevdigim yazin serin serin
Amin cümlemizin inşallah ❤Hayırlı olsun, hayırlısı olsun canım. Çok sevindim. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Şükür kuzum iyiyim çene yapiyozz işteHos buldum perimm nasilsin❤
Bıngıl bıngıl pek severimÖnce kollarım ve göbüşümden lutfen
Hayırlısı olsun canım güzel haberler almak nasip olsun inşallahEvet bu hafta sony ve pazartesi sinavim var sonra biraz rahatim. Bu ay tup bebege baslicaz buraya ihtiyacim var kafa dagitmak icin
Amin canım, inşallahAmin cümlemizin inşallah ❤