- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
RicaSağol FilizCan
Biz kırıyoruz sonra bidonlara doldurup üstüne su ekliyoruz.O zaman şu külle yapılan zeytinler gibi mi acaba?
Onun için ekşi değil diyorlar
Ama sende küçük çocuklar var ve yemek seçme ihtimalleri yüksekBizde haftada 2paket gidiyo bazen
Aynen ya karnım bile doymaz onunlaSende benim kafadan
Makarna 1 paket alırım, 2-3 ayda 3’e bölüp anca bitiririm
Aynen bıktım makarnadanAma sende küçük çocuklar var ve yemek seçme ihtimalleri yüksek
Bence değilMakarnada bir yemek
Tam benlikmiş, olurda o taraflara gidersem tadarımBiz kırıyoruz sonra bidonlara doldurup üstüne su ekliyoruz.
Bazıları tuzda koyuyor.Ben koymam.Sonra yiyeceğimiz bidonların suyunu 10 gün değiştiriyoruz.Ben yerken çekirdeklerini ayıklar kaseye koyarım,üstüne tuz,biber,yağ arada limon sıkarım.Yani o an canımız nasıl istersePizza veya bu böreğe kullanırken limonlu olmamalı
İnşaallahTam benlikmiş, olurda o taraflara gidersem tadarım
Ellerine sağlık ablaBiz kırıyoruz sonra bidonlara doldurup üstüne su ekliyoruz.
Bazıları tuzda koyuyor.Ben koymam.Sonra yiyeceğimiz bidonların suyunu 10 gün değiştiriyoruz.Ben yerken çekirdeklerini ayıklar kaseye koyarım,üstüne tuz,biber,yağ arada limon sıkarım.Yani o an canımız nasıl istersePizza veya bu böreğe kullanırken limonlu olmamalı
Bence makarna bir yemekBence değil
Olsun olsun, içtenlikle dedimOlsun mu ictenliklemi dedin
sev beniiii
göz yaşım pıt
Sağ olEllerine sağlık abla
Yılda bir yapılsa yeterBence makarna bir yemek
Yemek diye yiyo bizimkinler
Acıktım sanırımAynen ya karnım bile doymaz onunlaKendim açayım diyorum onada yok diyorlar
KatiliyorumYılda bir yapılsa yeter
Şu suratı görünce pek öyle gelmediOlsun olsun, içtenlikle dedim
2yumurta kaynat 1dilim peynir ye tamam ben oyle yaptimAcıktım sanırım
Sen de sağol fit olSağ ol
Doymadın mı, krep seni kesmedi mi, neden beni yemek istedin şimdi?Şu suratı görünce pek öyle gelmedi
Yasom benimyaaaa yirum senuuu
Iyyyy, yımırta2yumurta kaynat 1dilim peynir ye tamam ben oyle yaptim