Cami bahçesinde sunum yaparsın artık (bende olmayan el emojisi)Heee bende
Senden kaciyom seni görmeyim diyeBurasıda gece serin oluyor yasom bugün azcik günes gördük hafif esiyor .aman dikkat et .
Demicen calcan işte fuluzum benden mi kaciyon nedir çocuğu salarım basina diye
Deliii adamlarda tövbe estağfurullah diye camiden çıkarlar artikCami bahçesinde sunum yaparsın artık (bende olmayan el emojisi)
Hemen yazıyorum 🖊Ver ver hemen yollarim eşyalarını hazirlayim
Pisman olurmusunHemen yazıyorum 🖊
Ya sankim Alseme o konuyla ilgili geçmiş olsun vs demİsiimde unutmuşum gibi filan emaaaaan sende hemen bı vurrrKonusuyon ama unutuyon enteresan peri
Selam canım. Şükür iyiyiz, sen nasılsın?Selaaaammmm canlar nasılsınız
Tamam tamam üzme kendini bak ben hem takimin hemde burdakilerin şeylerini aklimda tutmaya calisiyorumYa sankim Alseme o konuyla ilgili geçmiş olsun vs demİsiimde unutmuşum gibi filan emaaaaan sende hemen bı vurrrhee yaslandumm heee bunaduuuum
BelliiiiSenden kaciyom seni görmeyim diye
İyice ez beni iyice ezzzTamam tamam üzme kendini bak ben hem takimin hemde burdakilerin şeylerini aklimda tutmaya calisiyorum
Aç kalmaktan. Ekmek ye ekmekYa sankim Alseme o konuyla ilgili geçmiş olsun vs demİsiimde unutmuşum gibi filan emaaaaan sende hemen bı vurrrhee yaslandumm heee bunaduuuum
Tüü tüü tüü de banaİyice ez beni iyice ezzzmaşallah sağa
Ben teminat verebilirimYine de ben kıymayla zeytin birarada ne alaka çözemedim ama çaktırmıyorum
Nalet kocan ile kapıma dayanmayacaksanız hemen yollaSatilan cocuk geri alinmaz
Gelmem gelmem al senin olsunNalet kocan ile kapıma dayanmayacaksanız hemen yolla
Arkadaş da var ona burada 2 tane
Artık deli çıkarız 3 hane
Allaaaaaam ebbek uzatıyor banaAç kalmaktan. Ekmek ye ekmek