- 24 Eylül 2018
- 98.325
- 294.689
- 698
Yap yapBiliyomyaa şakada yapmayak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap yapBiliyomyaa şakada yapmayak
gel seninle polemiğe girelim banlan hahahhahao zaman hep gıresım gelır evvos
Nasılsın bugün?
Maşallah diyelim canım git tatile kafani dinleYoğun bir süreçten geçtim. Çok şükür şimdi her şey yolunda gibi. Tatile gidersem çok daha iyi olacağım
yok yok çiçeğim yogunluk dısında hersey normal
Ya yapmayın şunu beende ederim bako zaman hep gıresım gelır evvos
Bugünümüze şükür Sapıklarımdan kurtulduğum bir gün benim için en güzel gün olacakNasılsın bugün?
Oksijensiz kalmışlar, bunlar hep onun göstergesiMetallerin beyne yapıştırmayın demiş. Beyinsizler ortaya çıkar demiş hahaha
ben kendı kendımı banlatacagım bırazdan calcimgel seninle polemiğe girelim banlan hahahhaha
senden kaçmazkı zaten calcim
Olmayan beyine oksijen gitse de işe yaramaz kiOksijensiz kalmışlar, bunlar hep onun göstergesi
İnsallah yakındır bebeyimHep iyi ol insallah canımBugünümüze şükür Sapıklarımdan kurtulduğum bir gün benim için en güzel gün olacak
Senin gibi minnoş biri banlanamaz kiben kendı kendımı banlatacagım bırazdan calcim
Masallah,40 gün bir şey hatırlatıyor mu?Senin gibi minnoş biri banlanamaz ki
Bu arada en son şubat ayında banlanmışım hahhaha
canın calcim inşallah allahta senın banı eksit etsin en guzel dua kk içinSenin gibi minnoş biri banlanamaz ki
Bu arada en son şubat ayında banlanmışım hahhaha
Canım cennam nasılsın uyuyabildin mi geceGünaydın kuzuların guzeliii
Uyudum canım az da olsa,iyiyim sen nasılsın? Sanırım sizin orası Bursa'dan daha nemliCanım cennam nasılsın uyuyabildin mi gece