- 22 Temmuz 2017
- 44.527
- 132.068
- 598
Çok şükür kuzu, iyiyim. Sen nasılsın?Günaydın yasom sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür kuzu, iyiyim. Sen nasılsın?Günaydın yasom sen nasılsın
Nereye yayogunum yasocum hatta bıraz daha fazla ara verecegım malesef bu sıra hesabımı gecıcı ıptal yapıcam bır surelıgıne
Gunaydin calci o benoGünaydınlar efendim. Diyorum Elif Eylül nerede Buradan uzak kalınca fark edememişim nickinin değiştiğini
iyiyim çiçeğimm işteyım sen nasılsınnGünaydın mervişim nasılsın
bekleyelim görelim
öyle mi sanıyor acaba
GünaydınGünaydınlar efendim. Diyorum Elif Eylül nerede Buradan uzak kalınca fark edememişim nickinin değiştiğini
saklandı calcim kamufle olduGünaydınlar efendim. Diyorum Elif Eylül nerede Buradan uzak kalınca fark edememişim nickinin değiştiğini
Hepsini okumus ben gördümGünaydın
Dün dedikodunu yaptım
Kolay gelsin bende iyi sayılırım belim tutulmuş sıcak torbasıyla oturuyorumIyiyam yemek yiyam sen napan
Bende iyiyim canım çok şükür ❤Çok şükür kuzu, iyiyim. Sen nasılsın?
Neden acabaKolay gelsin bende iyi sayılırım belim tutulmuş sıcak torbasıyla oturuyorum
Klima açık mı uyudun yine?Kolay gelsin bende iyi sayılırım belim tutulmuş sıcak torbasıyla oturuyorum
ya kardeşimin isteme söz vs gıbı olayları var sonra eşimin memleketıne gıdecegız tatıl falan derken kk ya pek fazla ugrayamacagım o sure zarfındada hesabımı kapatayım dondugumde acarım yıne dusundum canlarımNereye ya
Naber canım nasılsın görüşmeyeliGunaydin calci o beno
Kötü bir durum olmasında, tamam kuzuya kardeşimin isteme söz vs gıbı olayları var sonra eşimin memleketıne gıdecegız tatıl falan derken kk ya pek fazla ugrayamacagım o sure zarfındada hesabımı kapatayım dondugumde acarım yıne dusundum canlarım
E ne alaka,açık dursun kuzuSen bilirsin de tabiiya kardeşimin isteme söz vs gıbı olayları var sonra eşimin memleketıne gıdecegız tatıl falan derken kk ya pek fazla ugrayamacagım o sure zarfındada hesabımı kapatayım dondugumde acarım yıne dusundum canlarım
Iyiyim canim sen nasilsinNaber canım nasılsın görüşmeyeli
Kolay gelsin mervişim bende iyiyim şükür ❤ sıcaktan uyuyamadım dün gece uyu kalk uyu kalk hiç bişey anlamadımiyiyim çiçeğimm işteyım sen nasılsınn
BebeyimNaber canım nasılsın görüşmeyeli