- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Ay valla kalbim tekledi fülüzüm galiba rüyaydı girdim nete son dakika yazdım google amcada uyuyordu bi sonuca varamadımBende bazen öyle oluyorum canim nedense firliyorum sallaniyo diye ama olmasida normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay valla kalbim tekledi fülüzüm galiba rüyaydı girdim nete son dakika yazdım google amcada uyuyordu bi sonuca varamadımBende bazen öyle oluyorum canim nedense firliyorum sallaniyo diye ama olmasida normal
En son deprem oluyor diye uyandığımda, yatağımızın kırıldığını anladımBende bazen öyle oluyorum canim nedense firliyorum sallaniyo diye ama olmasida normal
Eee manyak iste sirayla kafayi yemislerManyak mı?
Sağol cennam amin inşallah hepimizeAllah kolaylık versin kuzum inşallah daha da artmaz,hatta azalır
Amin kuzumSağol cennam amin inşallah hepimize
Ben de mi gitsem,arkamdan sallarlarsa haber edersinizEee manyak iste sirayla kafayi yemisler
Bu banlar sıfırlanmasaydı ona doğru gidiyordumBende 40 gün banı var sandım Cancağzım
Resmen yatak altımdan kaydı gibi bir histiEn son deprem oluyor diye uyandığımda, yatağımızın kırıldığını anladım
Sabaha kadar gezindim, netten kontrol ettim, uyuyayım diye yatağıma oturduğumda farkettim ki yatağın bir tarafı çökmüş
Ben bansızlık plaketi bekliyorumBu banlar sıfırlanmasaydı ona doğru gidiyordum
en son 12 de bıraktım
Bende gecen takimda dedim bıktım sizden iptal etcem üyeligimiBen de mi gitsem,arkamdan sallarlarsa haber edersiniz
En son deprem oluyor diye uyandığımda, yatağımızın kırıldığını anladım
Sabaha kadar gezindim, netten kontrol ettim, uyuyayım diye yatağıma oturduğumda farkettim ki yatağın bir tarafı çökmüş
Ama sallanmışsınız, 3.2Resmen yatak altımdan kaydı gibi bir histi
Takımı bırak sadece mademBende gecen takimda dedim bıktım sizden iptal etcem üyeligimi
Kuzum reca ederim bu bahsi kapatalımAllah korusun,sensin 39 gün
Bir sevgi sözcüğü olarak manyakManyak mı?
Kaptani birakamamTakımı bırak sadece madem
Resmen yatak altımdan kaydı gibi bir histi
Tamam bebeğim, ay bebeyimKuzum reca ederim bu bahsi kapatalım
Hiç bakmadım sonra sahimiAma sallanmışsınız, 3.2
Bir sevgi sözcüğü olarak manyak