- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 mı?Masallah,40 gün bir şey hatırlatıyor mu?
Allah’a emanet ol kuzuHepinizi döndüğümde burda görmek dileğiyle hanımlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorumm
Bende iyiyim şükür sanırım evet ama bu sene çok farklı ya nefes almak bile güçUyudum canım az da olsa,iyiyim sen nasılsın? Sanırım sizin orası Bursa'dan daha nemli
Doğu sallanıyor ama Akdeniz’i bilmiyorumKızlar bişey diycem dün gece deprem oldu diye yataktan fırladım ama gerçek gibiydi eşimi korkuttum biraz
Simdimi gidiyosunHepinizi döndüğümde burda görmek dileğiyle hanımlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorumm
Banlanmıyorum deyince masallah dediği 40 gün yaşamaz denir ya,o geldi aklıma cancağızım40 mı?
Kendine iyi bak allaha emanet ol mervişimHepinizi döndüğümde burda görmek dileğiyle hanımlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorumm
Hepinizi döndüğümde burda görmek dileğiyle hanımlar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorumm
Bende bazen öyle oluyorum canim nedense firliyorum sallaniyo diye ama olmasida normalKızlar bişey diycem dün gece deprem oldu diye yataktan fırladım ama gerçek gibiydi eşimi korkuttum biraz
Bende 40 gün banı var sandım CancağzımBanlanmıyorum deyince masallah dediği 40 gün yaşamaz denir ya,o geldi aklıma cancağızım
Allah kolaylık versin kuzum inşallah daha da artmaz,hatta azalırBende iyiyim şükür sanırım evet ama bu sene çok farklı ya nefes almak bile güç
Ya tam emin değilim ama resmen fırladım etrafı kolaçan ettik herkes uyuyor geri yattıkDoğu sallanıyor ama Akdeniz’i bilmiyorum
ilk defa söyledim. kaldı 39Masallah,40 gün bir şey hatırlatıyor mu?
Yok cancağızım, kısa yoldan yazayım demistimBende 40 gün banı var sandım Cancağzım
Allah korusun,sensin 39 günilk defa söyledim. kaldı 39
Dedin ve gittin sarı papatyamcanın calcim inşallah allahta senın banı eksit etsin en guzel dua kk için
Manyak mı?Ayyy manyak gittiya