- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Sağol fülüzümNeden acaba
Gecmis olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol fülüzümNeden acaba
Gecmis olsun
Bildirim gelmesin diye kapatiyoE ne alaka,açık dursun kuzuSen bilirsin de tabii
Aşı konusu mu?Patron yine cuk oturtmus
Tesadüfi gördüm ve hemen gittim atarlı sözler paylaştım rahatladımGünaydın
Dün dedikodunu yaptım
Çok saklanamamış yakaladım hemensaklandı calcim kamufle oldu
Bam telime bastılarbende ıyıyım şükür ziyarete geldim sizi işte olaylar olmus yıne alsem ayşomu üzmüşler sinir etmiişler
Girmeyince gelmez zati,bana gelmiyorBildirim gelmesin diye kapatiyo
Evet yasom mecbur o sıcağı anlatmak mümkün değilKlima açık mı uyudun yine?
Metallerin beyne yapıştırmayın demiş. Beyinsizler ortaya çıkar demiş hahahaAşı konusu mu?
yaa girip duruyorum yınede cennam oyuzden bırazda kafamı dınleyeyım tam teşekküllü bır sosyal medya detoksu olsun ıstıyorumE ne alaka,açık dursun kuzuSen bilirsin de tabii
Korkumdan etiket yapmadımTesadüfi gördüm ve hemen gittim atarlı sözler paylaştım rahatladım
etiket yapabilirsin gözümden kaçmaz böylece
Evet yaa ,çok güldümAşı konusu mu?
Biliyomyaa şakada yapmayakGirmeyince gelmez zati,bana gelmiyor
yok yok çiçeğim yogunluk dısında hersey normalKötü bir durum olmasında, tamam kuzu
Ya iptal etme açık kalsın sen istediğinde gir olmaz mıya kardeşimin isteme söz vs gıbı olayları var sonra eşimin memleketıne gıdecegız tatıl falan derken kk ya pek fazla ugrayamacagım o sure zarfındada hesabımı kapatayım dondugumde acarım yıne dusundum canlarım
Tamam kuzum,arayı çok açma ama,Allah'a emanet olyaa girip duruyorum yınede cennam oyuzden bırazda kafamı dınleyeyım tam teşekküllü bır sosyal medya detoksu olsun ıstıyorum
senden kaçmazkı zaten calcimÇok saklanamamış yakaladım hemen
Yoğun bir süreçten geçtim. Çok şükür şimdi her şey yolunda gibi. Tatile gidersem çok daha iyi olacağımIyiyim canim sen nasilsin
o zaman hep gıresım gelır evvosYa iptal etme açık kalsın sen istediğinde gir olmaz mı
BalımBebeyim