- 11 Nisan 2007
- 86.350
- 505.448
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boy 171 cmİnşallah. Kilolarımız yakın. Bayram dönüşü hepimiz yeni başladık sayılır.
Liste için Boy ve hedef kiloyu da alayım
Afiyet olsunMenüyü akşam tek seferde yazıyoruz. Ama bu seni motive edecekse arada yazıp akşam tekrar toplu yazarsan sevinirim. Menü kontrolünde daha kolay oluyor bizim için
Pembiş pembiş sunumlar pek hoş
Var canım. Bende hastaneye kadar yürüdüm yolu da uzattım. Fırtına var sorma şemsiye ters döndü zor girdim içeri. Parkın içinden geçtim gelirken. Salıncağa bir içim geçti kimse de yok belki sallanırım dönerkenMerhaba kızlar İstanbul yağmurlu ve kasvetli uykum geliyor böyle havalarda ama uyumak ne mümkün ikizlerle
Bonus
@ chocolita tşk ederim 3 yaş oldular bugün akşam pasta keseceğiz pastayla imtihanevde bırakmam dağıtırım ( kardes dede,anne ,kv fln)
Bende birazdan leslie yaparım Coco cezamiz var dimi artı geldiğimiz için
Afiyet olsun yulaf tostu iyiymiş. Hiç sevmezdim ama sütle sevmeye başladım bende. Bunu da deneyeyimYulaf tostu 200kalori
Kahvaltı Toplam 586 kalori
Çözülür inşallah canım. Kardiyoloji randevusu bulabilirsem alıcam bende. Yaşım genç diye kolesterol ilacı başlamıyorlar. Ama bakarsan ailemde ilaç kullanan herkesten daha yüksek. Bazı hastalıklar yaşa bakmıyor malesef Allah göstermesinYa gerçekten kilo hastalık sebebi bende 70 üstüne ciktigimdan beri hastalıklar bitmedi gitti ya
Teşekkür ederim canım. Çok seviyorum pembeyiPembiş pembiş sunumlar pek hoş
Var canım. Bende hastaneye kadar yürüdüm yolu da uzattım. Fırtına var sorma şemsiye ters döndü zor girdim içeri. Parkın içinden geçtim gelirken. Salıncağa bir içim geçti kimse de yok belki sallanırım dönerken
Tadını çıkar beybim![]()
Kız çok soğuktu yağıyodu yerler su oldu 40 dk anca dayandımPembiş pembiş sunumlar pek hoş
Var canım. Bende hastaneye kadar yürüdüm yolu da uzattım. Fırtına var sorma şemsiye ters döndü zor girdim içeri. Parkın içinden geçtim gelirken. Salıncağa bir içim geçti kimse de yok belki sallanırım dönerken
Tadını çıkar beybim![]()
Tamamdır aklımda. Sporları da gün sonunda mı yazalımAfiyet olsun yulaf tostu iyiymiş. Hiç sevmezdim ama sütle sevmeye başladım bende. Bunu da deneyeyim
Gün arasında böyle yediklerimizi yazabiliriz tabi ama akşam son öğünden sonra tekrar sabahı da ekleyerek yazmanı isteyeceğim️ menüleri akşam tek seferde alıyoruz
Geçmiş olsun denp hayırlı sonıçlar çıksın inşallah
Aynen hepsi bir arada olursa daha iyi olurTamamdır aklımda. Sporları da gün sonunda mı yazalım
Çok geçmiş olsun hayırlı sonuçlar olsunSabah 7 den beri hastanedeydim 15.00 da ancak eve gelebildim gögsümde 1 cm lik kıtle varmıs 24 de mr cekilecek bakalım
Çok soğuktu çorap falan sırılsıklam oldu. Bez ayakkabı giymiştimKız çok soğuktu yağıyodu yerler su oldu 40 dk anca dayandım
Çok soğuktu çorap falan sırılsıklam oldu. Bez ayakkabı giymiştim
Geçmiş olsun denp hayırlı sonıçlar çıksın inşallah
Allah razı olsun inşallahÇok geçmiş olsun hayırlı sonuçlar olsun
Kahvalti
9.00
2 haş yumurta
Bir kupa çay
Öğlen9.45 de
Sade Türk kahvesi
17 tane kayısı cekirdegi
10.30
Dibek kahve