Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Benimkiler şu an irisinden bi greyfurt sütyen desteği olmadan yer çekimine karşı koyamiyolar tabi
Ay aynen Fit mutlu anne
benim de, ilk aklıma kaşık kavunu geldi, sonra yok dedim o kadar değil; greyfurt daha uygun. Vallahi bunu konuştuk Annemle.
Haklısın hem yerçekimi etkisi, hem de sırt ağrısı oluyor sütyen desteği olmadan.
Kilo verince daha rahatlıyor insan, değil mi?

meme hassas noktamız sexu gruba girmek hedefim ismi çok afilli

smiile, sen her hafta guzel veriyon, verilecek kilon kaldi mi? hedef nedir?
tebrikler.

teşekkür ederim Alys ilk hedefim 60’tı, onu geçmiş oldum. şimdi ikinci hedefim 56. fakat benim direnç kilom genellikle 58-59 olmuştur. buradan sonrasını göreceğiz, umarım yine çok fazla takılmadan eski kiloma dönerim.

20 Kasım menüm
10:00

-1 kupa az sütlü filtre kahve

12:30
-1 kase mercimek çorbası
-1 kaşık patlıcan+biber közleme
-3 zeytin
-2 dilim ekmek yerine geçecek bir şey

13:00
-1 fincan sade türk kahvesi

15:00
-1 büyük yeşil elmanın yarısı
-biraz leblebi

19:30
-3 kaşık kuru fasülye
-2 kaşık pilav
-1 bardak ayran
-salata , biraz jalapeno

Su: 1,5 lt

Spor: 20 dakika leslie + 10 dakika kalça ve bacak egzersiz videosu + 5 dakika stretching yoga

Adım: 2.390

Cemoos Chocolita

Bacaklari fena yakiyor. Agirlik ilede yapiliyor. Bir ust seviyor o
90 derece duruyorsun, arkada bosluk olmayacak,sirtinda. Bacaklar squat yaparken omuz hizasinda olmaliya. Wallsit de de oyle
EMS fitness antrenmanında hocam yaptırıyordu. sırtımda pilates topu varken duvara dayanıp wall sit yapıyordum. Bir de wall sit pozisyonundayken iki bacağımın arasına pilates çemberi koyup onu kapatıp açıyordum. 2×10 defa idi sanırım.
O çok etkili oluyordu Arrietty_

Gaza geldi bizim ki.
Iyilestin mi sen
Yoo bas agrim var sadece. Aksamlari yikik oluyorum. Ama sabah oglen bomba gibiyim
Yarin tekrar sporuma basliyorum.
08:00-17:00 is saatim. Sabah 6:00 da orda oluyorum. Sporumu yaptiktan sonra dus alip hazirlaniyorum sonrada isime basliyorum.

Yoo bas agrim var sadece. Aksamlari yikik oluyorum. Ama sabah oglen bomba gibiyim
Yarin tekrar sporuma basliyorum.
08:00-17:00 is saatim. Sabah 6:00 da orda oluyorum. Sporumu yaptiktan sonra dus alip hazirlaniyorum sonrada isime basliyorum.
Ne güzel, yeni güne sporla güzel başlamış oluyorsun Lori

İnanamıyorum. Kilo alarak yıldız savaşçısı olmak da bir başka.
Tebrik ederim kızlar. ❤
Artemissisipi bu hafta 7 gün 10000 adımı tamamladın sen, grup yıldızı olmanı tebrik ederim.
İnşallah bir gün ben de grup yıldızı olurum. Bu hafta eksi 1 kg idim; ama kısmet olmadı yine. Dilerim sonraki haftalarda nasip olur.

Teşekkür ederim. Darısı başına.

İyi akşamlar hanımlar
Sabah
Yumurtalı normal kahvaltı, 2 dilim tb ekmek

Ara
Sütlü kahve + 3 gün kurusu

Akşam
Zeytinyağlı pırasa, az fırında mantar , yoğurt, 1dilim ekmek

Su: 1,5-2lt
Spor : 45dk yürüyüş
Cemoos Chocolita
1. Gün cezam (13k adım)

Eklentiler

• 7BFD48A0-C7B1-4C53-9823-39B37EA0C616.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…