- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Benimkiler şu an irisinden bi greyfurt sütyen desteği olmadan yer çekimine karşı koyamiyolar tabi
Ay aynenBenimkiler şu an irisinden bi greyfurt sütyen desteği olmadan yer çekimine karşı koyamiyolar tabi
Ay aynenFit mutlu anne
benim de, ilk aklıma kaşık kavunu geldi, sonra yok dedim o kadar değil; greyfurt daha uygun. Vallahi bunu konuştuk Annemle.
Haklısın hem yerçekimi etkisi, hem de sırt ağrısı oluyor sütyen desteği olmadan.
Vücudumda en sevdiğim yerim memislerimmeme hassas noktamız sexu gruba girmek hedefim ismi çok afilli
smiile, sen her hafta guzel veriyon, verilecek kilon kaldi mi? hedef nedir?
tebrikler.
meme hassas noktamız sexu gruba girmek hedefim ismi çok afilli
Hiç girme fırsatım olmadı sonrasında canım. Ah keşke ama ne mümkün 88 yazmıştım ama megersem 0 a basmistimCanım senin geçen hafta ve bu hafta uymuyor.
10 kilo mi aldın.
Bı yanlışlık var
EMS fitness antrenmanında hocam yaptırıyordu. sırtımda pilates topu varken duvara dayanıp wall sit yapıyordum. Bir de wall sit pozisyonundayken iki bacağımın arasına pilates çemberi koyup onu kapatıp açıyordum. 2×10 defa idi sanırım.
Bacaklari fena yakiyor. Agirlik ilede yapiliyor. Bir ust seviyor o
90 derece duruyorsun, arkada bosluk olmayacak,sirtinda. Bacaklar squat yaparken omuz hizasinda olmaliya. Wallsit de de oyle
Yoo bas agrim var sadece. Aksamlari yikik oluyorum. Ama sabah oglen bomba gibiyimGaza geldi bizim ki.
Iyilestin mi sen
En az kilo alanmi kazandi sizdeİnanamıyorum. Kilo alarak yıldız savaşçısı olmak da bir başka.
Tebrik ederim kızlar. ❤
Ne güzel, yeni güne sporla güzel başlamış oluyorsunYoo bas agrim var sadece. Aksamlari yikik oluyorum. Ama sabah oglen bomba gibiyim
Yarin tekrar sporuma basliyorum.
08:00-17:00 is saatim. Sabah 6:00 da orda oluyorum. Sporumu yaptiktan sonra dus alip hazirlaniyorum sonrada isime basliyorum.
İnanamıyorum. Kilo alarak yıldız savaşçısı olmak da bir başka.
Tebrik ederim kızlar. ❤
Öyle oldu galiba.En az kilo alanmi kazandi sizde
Teşekkür ederim. Darısı başına.Artemissisipi bu hafta 7 gün 10000 adımı tamamladın sen, grup yıldızı olmanı tebrik ederim.
İnşallah bir gün ben de grup yıldızı olurum. Bu hafta eksi 1 kg idim; ama kısmet olmadı yine. Dilerim sonraki haftalarda nasip olur.
Yok ben kullanmayacam. Haftaya birini ezmeyi dusunuyorumda2 hafta üst üste kilo veren var mı ödül kullanın bari hak ettiniz herkes kilo aliyo siz veriyosunuz avsvgzgdhdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?