- 10 Kasım 2010
- 4.882
- 4.322
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu ev işlerini icad edeni zaten Allah bildiği gibi yapsın, mağarada yaşamaya devam etseydik keşke böyle bir sorunumuz olmazdı
Adım yıkılıyooooBende dün iftarda 1.5 konserve balık, 2 konserve mısırla salata gibi yaptım turşu da koydum. Çeyrek pide. Az peynir birkaç çeri domates. Kaşar peyniri 2 dilim
Adım 13.000
Adım yıkılıyoooo![]()
Tünaydın canım, Salı menüm
İnan ki bende öyleyim. İşler bana bakıyor ben işlere. Galiba yarın sabahtan yapıcam. Cumartesi misafirim gelecek. Yumurta kapıya dayanınca bir güç geliyor bana yoksam yokTünaydın canım, Salı menüm
Kahvaltı yok kahve
1 elma 1 muz
Akşam;çorba, 2 tane ev yapımı lahmacun ve yeşillik
Çarşamba da
Öğlen kahve
1 meyve
Akşam çorba ve 1 lahmacun
Üzerimde bir tembellik var, temizlik yapmam lazım onu da yapmadım.
Ben misafir de çağırmıyorum bu sene ilk defa, misafir gerçekten iyi bir motivasyon kaynağı temizlik konusunda.İnan ki bende öyleyim. İşler bana bakıyor ben işlere. Galiba yarın sabahtan yapıcam. Cumartesi misafirim gelecek. Yumurta kapıya dayanınca bir güç geliyor bana yoksam yok
Benimde yapmam lazım hemde detaylı gece diyorum sabah yaparım sabah diyorum akşam yaparimİnan ki bende öyleyim. İşler bana bakıyor ben işlere. Galiba yarın sabahtan yapıcam. Cumartesi misafirim gelecek. Yumurta kapıya dayanınca bir güç geliyor bana yoksam yok
Evet misafir gelecek diye o telaşla yapıyorum bende bana kârı oluyor ev temizlenmiş oluyorBen misafir de çağırmıyorum bu sene ilk defa, misafir gerçekten iyi bir motivasyon kaynağı temizlik konusunda.