Gerçekten bu ay hep hasta olduk. Mevsim geçişi de tetikledi alerjidenEylülde kreşe başladı , başladığından beri burnu akıyor arada öksürüyor. Ben de ekimden beri ara ara grip oluyorum, gerçekten yorucu , bağışıklık olacak ama ne zaman bilmiyorum
ŞükürDut döndü
Astım hastası canım atak geçirince hastaneye yatirdilarÇok geçmiş olsun canım nesi var
Astım hastası canım atak geciriyorÇok geçmiş olsun neden yatırdınız
Halen daha yatırıyor doktor ne zaman çıkacağımız belli değil
Çok geçmiş olsun canımOğlum daha iyi şükür canım öksürüğü bana devretti. Aynı tablo bende sürüyor şu an yarın kan sonuçlarıma göre ilaç kullanırım. Sende ne var ne yok
Ah yavrum Rabbim şifa versin hemen çıkarsınız inşallah. Doktor ne diyor pekiAstım hastası canım atak geciriyor
Çok geçmiş olsun canımHalen daha yatırıyor doktor ne zaman çıkacağımız belli değil
Geçmiş olsun Allah şifa versinAstım hastası canım atak geciriyor
Doktor diyor düzelme yok tedaviye devam edicekler adrenalin veriyolar günde bir kere buhar serum antibiyotik tedavisi yapiyolarAh yavrum Rabbim şifa versin hemen çıkarsınız inşallah. Doktor ne diyor peki
Allah şifa versin toparlayacaktır inşallahDoktor diyor düzelme yok tedaviye devam edicekler adrenalin veriyolar günde bir kere buhar serum antibiyotik tedavisi yapiyolar
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorumHalen daha yatırıyor doktor ne zaman çıkacağımız belli değil
Ev işi en büyük spor zatenBugün menüsü
Eve 11de geldik 11::45 cocuklara tost yaptım
Kendimede beyaz peynirli tost zeytin yedim
Ara sade türk kahvesi çikolatalı eti form bisküvi 15cig badem
Akşam 4kofte salata 1dilim tm buğday ekmeği
Hastane içi metroya in çık spor yapmaya Halim kalmadı evede gelince evi topla süpürge açtım bu akşam erkenden yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?