- 1 Eylül 2021
- 5.042
- 19.019
- 198
Bu sene hastalıklar çok ilginç . Doktorlar da kesin bir tanı koyamıyor . Aynı hastalık aynı evin içindeki bireylerde farklı semptomlar gösteriyor . Ne yapacağımızı şaşırdık gercekten . Yiyorsa sarımsak bak limon suyu yap ver en azından bağışıklığına iyi gelirİnan ki anlamadım neyi var çok öksürüyor sesi falan gitti. Burun akıntısı çok yok ama tıkanıklık oluyor
İnşallah yine influenza değildir. Sarımsak verdim portakal suyu sıkıp veriyorum yarar inşallahBu sene hastalıklar çok ilginç . Doktorlar da kesin bir tanı koyamıyor . Aynı hastalık aynı evin içindeki bireylerde farklı semptomlar gösteriyor . Ne yapacağımızı şaşırdık gercekten . Yiyorsa sarımsak bak limon suyu yap ver en azından bağışıklığına iyi gelir
Kuzum iki hafta önceki +300 gram değil mi konu olan . Ben bir egzersiz yapıp , çarşamba perşembe cuma +6000 adım atınca silindi sandım , öyle değil miydi ?İnşallah yine influenza değildir. Sarımsak verdim portakal suyu sıkıp veriyorum yarar inşallah
Canım bu arada geçen haftanın hesabını kapatıyorum onun bildirimini yapmış olayım
Senin 2 gün egzersizin kalmıştı 1 yapıldı, diğeri kaldı. Mazeret olmadığından 1 uyarı geldi. Doğum gününde diyet dışı beslenmiştin onu aslında bugün atılması gerekiyordu ama yoktum bende, yarın beklerim
G gelgor seninde geçen hafta tartıdan 2 gün egzersizin vardı yapılmadı. 1 uyarı geldi ve gitti. Çünkü Liste yıldızı oldun
Bir daha bakayım canım gözden mi kaçırdım acaba baktım amaKuzum iki hafta önceki +300 gram değil mi konu olan . Ben bir egzersiz yapıp , çarşamba perşembe cuma +6000 adım atınca silindi sandım , öyle değil miydi ?
Düzeltiyorum Salı egzersiz, perşembe cuma yürümüşümBir daha bakayım canım gözden mi kaçırdım acaba baktım ama
1
2Adım 8.1 K
3Adım 8.1
Kilo +200 gram :////
İşte haftasonları biraz sekteye uğrasa da yuvarlıyorum bir şekildeMaaşAllah ne güzel takip ediyorsun canım , ben bugün ne yedim diye 40 saat düşünüyorum
Senin ne cezası vardı canım? Diyet dışı mıMerhaba hanımlar
Sahurda,
İki dilim tam buğday ekmeği ile tost(hindi fümeli)
İftarda,
1tane hurma 1kase yayla çorbası, mantar sote, 2-3 kaşık erişte pilavı, Akdeniz salatası, 1 dilim ev baklavası
Şu miktarı 2lt
Adım 6k
Chocolita Bonus
Kabızlık için bugün sağlık ocağına gittim. Umarım iyi gelir. Cezamıda bitirmiş bulunuyorum Umarım kabul olur
Hemen göndereyim3 mart pazartesi menü göndermeyenler
lila95 cumartesi pazar pazartesi menüleri
Pembe Lotus
G gelgor
labellevie
Artı gelmiştim o yüzdenSenin ne cezası vardı canım? Diyet dışı mı
Bu haftaki sonuç için yani anladım canım. Kaldı 2 gün. Bende cezamı bitirmiş bulunuyorum deyince önceden vardı da onlar mı bitti diye düşündümArtı gelmiştim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?