- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Bende hep öyle olmak istemişimdir olamamısımdrHanımlar selamunaleykum. Kandiliniz mübarek olsun öncelikle. Şu mubarek gecede böyle bir konu açmak istemezdim ama kendime çok sinir olmaya başladım. Normalde çok tartışmayı seven bir insan değilim. Genelde orta yol bulmaya çalışırım. Sakin sakin mantıklı konuşurum ama mecbur kalıp biriyle münakaşa ettiğim zaman söyleyeceğim şey aklıma gelmiyor. Olay bitiyor ve bendeniz " yaaa şu lafı niye söylemedim, keşke şöyle deseydim" şeklinde kafamda dönüp duruyor.
Bunun bir yolu yordamı var mı? Ders verenlerden ücreti mukabilinde ders alabilirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar. Luttttfennnnnn
Kitap okurum o konuda sıkıntı yok. Ama böyle kriz anlarında aklıma gelmiyor.Kitap okuyun, kelime dagarciginiz gelişince daha mantıklı ve hızlı cevaplar verirsiniz.
Hanımlar selamunaleykum. Kandiliniz mübarek olsun öncelikle. Şu mubarek gecede böyle bir konu açmak istemezdim ama kendime çok sinir olmaya başladım. Normalde çok tartışmayı seven bir insan değilim. Genelde orta yol bulmaya çalışırım. Sakin sakin mantıklı konuşurum ama mecbur kalıp biriyle münakaşa ettiğim zaman söyleyeceğim şey aklıma gelmiyor. Olay bitiyor ve bendeniz " yaaa şu lafı niye söylemedim, keşke şöyle deseydim" şeklinde kafamda dönüp duruyor.
Bunun bir yolu yordamı var mı? Ders verenlerden ücreti mukabilinde ders alabilirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar. Luttttfennnnnn
Haha bulursan beni de etiketle ben hazir cevabimdir herseyi derim karsimdakini bastiririm ama yinede hincimi alamam olaydan sonra gelir en onemli seyler aklima kendimi yer bitiririm.Hanımlar selamunaleykum. Kandiliniz mübarek olsun öncelikle. Şu mubarek gecede böyle bir konu açmak istemezdim ama kendime çok sinir olmaya başladım. Normalde çok tartışmayı seven bir insan değilim. Genelde orta yol bulmaya çalışırım. Sakin sakin mantıklı konuşurum ama mecbur kalıp biriyle münakaşa ettiğim zaman söyleyeceğim şey aklıma gelmiyor. Olay bitiyor ve bendeniz " yaaa şu lafı niye söylemedim, keşke şöyle deseydim" şeklinde kafamda dönüp duruyor.
Haha bulursan beni de etiketle ben hazir cevabimdir herseyi derim karsimdakini bastiririm ama yinede hincimi alamam olaydan sonra gelir en onemli seyler aklima kendimi yer bitiririm.
30 yaşındayım. Sürekli eleştirilerek büyütüldüm. Özgüvenim çok yüksek bir çocuk olamadım. Sizce alakası var mı?Bende oyleydim eskiden özgüveniniz nasıl yaşınız kaç
Taktik istiyorum...bende pat diye cevap veriyorum. bakıp kalıyolar sonra diyorum keşke böyle olmasam daha politik olsam yine bildiğimi yapsam gülüp geçsem ama olmuyor asla altta kalamıyorum.
Tahmin ettim bende en büyük çocuktum ve sorumluluk hem bendeydi o yüzden içine kapanık bir insandim tüm üniversite de de bu böyle devam etti iki kelime aklıma gelmezdi üniversite 3.siniftan sonra özgüven sorunumu aştım ve inanılmaz derecede düzeldi ben bile şaşırıyorum bazen psikologlarda özgüven ile ilgili test gibi birşeyler var tedavi yöntemi vs önce özgüveni halledin ama30 yaşındayım. Sürekli eleştirilerek büyütüldüm. Özgüvenim çok yüksek bir çocuk olamadım. Sizce alakası var mı?
Taktik istiyorum...
Elhamdülillah su an öyle değilim. Sakin iken çok mantıklı ve makul konuşurum. Ama biri bana saldırınca sadece savunma yapabiliyorum. Karşılığını vermiyorum ona sinir oluyorum sadece.Tahmin ettim bende en büyük çocuktum ve sorumluluk hem bendeydi o yüzden içine kapanık bir insandim tüm üniversite de de bu böyle devam etti iki kelime aklıma gelmezdi üniversite 3.siniftan sonra özgüven sorunumu aştım ve inanılmaz derecede düzeldi ben bile şaşırıyorum bazen psikologlarda özgüven ile ilgili test gibi birşeyler var tedavi yöntemi vs önce özgüveni halledin ama
Fazla hazir cevap olmakta o kadar iyi degil, bazen agizdan cikan laf o anki ofkeyle daha buyuk krizlere yolacabilir.. hatta bazen kastetmediniz kadar buyuk laflar bile cikabilie, bazen evet gerekli bazen de fazla yersiz olunabilir...Hanımlar selamunaleykum. Kandiliniz mübarek olsun öncelikle. Şu mubarek gecede böyle bir konu açmak istemezdim ama kendime çok sinir olmaya başladım. Normalde çok tartışmayı seven bir insan değilim. Genelde orta yol bulmaya çalışırım. Sakin sakin mantıklı konuşurum ama mecbur kalıp biriyle münakaşa ettiğim zaman söyleyeceğim şey aklıma gelmiyor. Olay bitiyor ve bendeniz " yaaa şu lafı niye söylemedim, keşke şöyle deseydim" şeklinde kafamda dönüp duruyor.
Tüh hiç mi şansımız yok?Hatta bazi insanlar ceneleriyle kendilerini cok farkli gosteriyor, sen anliyorsun ama o senin anladigini anlamiyor. Cunku safsin ve tepkini belli edemiyorsun. Sonucta etrafindakiler seni salak yerine koyuyor. Maalesef 50 yasima da gelsem boyle iste. Cocukluktan boyle yetistirilmedik
Kız ben söylemediğim için sinir oluyorum. Sen söyleyip üstüne de sinir mi oluyon?
[/QUO
Evet :)))) bence sen kimseyi kirmak istemiosn ondan boyle birsey bulamiosn benim annem oyledir hos bende onceleri oyleydim ama sonra cenem bir acildi pir acildi. Suan kendimi ozellikle isyerinde kullndirdgmi farkettm buna da cozum bulursam ben oldum dicembence sen icinden geleni soyle sahsen ben bilmedigim kelimeleri bile kullaniorm afilli laf sokmus oluorm zamanla alisiosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?