- 23 Ocak 2016
- 32.948
- 49.341
- 598
Kimsenin umrunda değil aile ilişkilerine kimse karışmıyor sanırımBir saat cumhurbaşkanını dinledim üç maymun nasıl oynanır canlı dersini verdi Damadının absurd istifasına deginmedi bile nasıl olsa soran yok karşısında
dolar euro altin bi haber ile dustugune gore koltuk bosken ekonomi daha iyidun twetterda okudum istifa aciklamasini ozge ulusoy yapacakmis
ben bilmem teknede goruntulenmisti konu kapatildi hemenBu konuya hiç girmeyecektin
Şuan aklımda deli sorular.. yoksa damat...
uzun vadede yatırım yapanlar satmazlar bende de dolar altın var zarardayım şu an ama satmadım aksine altın aldım bugün 31 gram fazla param yoktu olsa hepsine alacaktım.yıl sonuna uçarrr dolar da altındaŞuan insanlar panik satışında Kuru an be an takip ediyorum Bir dakika içinde 10 kuruş artıp azalıyor
kadınlar cafelerde garson erkekler de benzin istasyonunda pompacı oluruz saati 15 dolarmış en az yaşadıkkkkÜlkecek üretimi falan bırakıp yurt dışına çalışmaya gidelim döviz biriktirelim sonra gelir bozdururuz ve cok paramız olur
uzun vadede yatırım yapanlar satmazlar bende de dolar altın var zarardayım şu an ama satmadım aksine altın aldım bugün 31 gram fazla param yoktu olsa hepsine alacaktım.yıl sonuna uçarrr dolar da altında
Bizim gibi mali euro dolar ile is yapanlara olan oluyor Allah yardimcimiz olsun Sasirdim artikEuro 10 TL olunca benim de sağlığım, sinirlerim bozuldu ....
saat 5 gibi altın aldım 500 tl ye varan zarardayım sabaha 1000 tl zarar olur ama olsunn ülkeme fedaa olsunnn bugün bayrammmmDamadın görevden affını kabul etmiş padişah efendi.
saat 5 gibi altın aldım 500 tl ye varan zarardayım sabaha 1000 tl zarar olur ama olsunn ülkeme fedaa olsunnn bugün bayrammmm
saat 5 gibi altın aldım 500 tl ye varan zarardayım sabaha 1000 tl zarar olur ama olsunn ülkeme fedaa olsunnn bugün bayrammmm
Düşen düşeneAltın da düştü@_Marla_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?