Su reklamlarda cikan arabasi mi? Onu hic bilmiyorum reklamlar haricinde gormedim ozellikleri neymis diye de bakmadim ama hibritte japon teknolojisine guvenirdim sanirimŞu ford un yenı çıkan aracı var yakışıklı duruyor gıbı sence o nasıl yoksa toyota daha mı ıyı
haklısınız ama ben zaten sıfır almadım alamadım 4 sene önce aldım ama araçların 2. eli bile pandemi de uçtu gitti değiştirme şansım hiçç kalmadı demek istedim kazen beyy.ben de karşıyım uçuk fiyatlı telefonlara aylık gelirimin 6 da birine aldım telefon 3 yıldır da kullanıyorum bozulana dek de kullanacağım 6 s bilmemne kullanıyorum.asla millete haca atmak için bütçemi zorlayıp boğazımdan kısıp son modellerini almamm altı üstü telefon fazla ne özelliği olabilir .eşim elektronik mühendisi o da almaz eskiyene dek kullanır ürünlerini
Kizim getir ordan cek defterimiPardon siz kimsiniz.
Zenginim artık kimseyi tanımam
sende ki çek karşılıksızdır istemeyizzzzKizim getir ordan cek defterimi
bunun ıcınde bir çozum uretmişler isteyenler 10 senede bir nikah tazeleyebiliyorlarmışiyi o zaman 10 senede bir evlilikleri de bitirelim....
tüketim toplumu olduk çıktık
evlilikle araba ne alaka kazen abi allaseniyi o zaman 10 senede bir evlilikleri de bitirelim....
aaa sen bana dolandirici mi diyosun kizsende ki çek karşılıksızdır istemeyizzzz
evlilikle araba ne alaka kazen abi allasenNefis bu istiyor iste hep bi ustu hep bi iyisi hele bi de benim gibi araba meraki varsa alamasa da ister. Hayaller mercedes GTR hayatlar Golf iste naparsin
yarın dolar kaç olacak acaba
dolar iner çıkar da borsa da benim hisseler düşerse yandığımın resmidirryarın dolar kaç olacak acaba
golf iyiymiş ben gta nfs oynuyorum halaevlilikle araba ne alaka kazen abi allasenNefis bu istiyor iste hep bi ustu hep bi iyisi hele bi de benim gibi araba meraki varsa alamasa da ister. Hayaller mercedes GTR hayatlar Golf iste naparsin
trafige cikaran kim o arabayi motoru calistirip dinlicem sadece onun benzinine para mi yeterinan istanbul trafiğinde aralarında hiç bir fark yok : )
Her şey resetlenirse ben varımiyi o zaman 10 senede bir evlilikleri de bitirelim....
istesek düşüruruz derken bundan bahsetmis olamazçakılır : )
ahahahhgolf iyiymiş ben gta nfs oynuyorum hala
şiddet uyguluyorum istedigim arabayi almak icin orda bile fakiroy
Bende neden hiç bir tv kanalında haber yok bu konuda diyordumHabertürkte tartışılıyor
hayirlisidolar iner çıkar da borsa da benim hisseler düşerse yandığımın resmidirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?