• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Çalışanlar ve çocuklu aileler için belki gereklilik ama şahsen İstanbul'da yaşarken de araba kapının önünde durur ben yakın yerlere yürüyerek uzak mesafeye toplu taşımayla giderdim, eşimle çok çekişirdik araba kapının önünde dururken yürüyeceğim diye tutturduğum için:))) illa hareket edeceğim, bisiklet o yüzden benim için çok keyifli.
Bağcılar'da araba şart. Valla burada bakkala bile arabayla gidiyorum ben.

evlilikle araba ne alaka kazen abi allasen😄 Nefis bu istiyor iste hep bi ustu hep bi iyisi hele bi de benim gibi araba meraki varsa alamasa da ister. Hayaller mercedes GTR hayatlar Golf iste naparsin🙈🙈
Bende de ne hayaller var ama işte 3 yaşında kızım bebeklerin yüzüne bakmıyor koca bir sepet arabası var 😂anne kız araba sevdası baba da araba fabrikasında ama yüksek modeller hayal oldu sanki artık

ben bu kapismadan cekiliyorum 1-2 surtme disinda kazam yok hic bu istikrari bozmayim bacim🙄
bende surtuyorum ya ama valla hep esim yuzunden 🥴
3 seritli yolda gidiyormusum bir sag seritte isikta bekleyen araba daha azmis niye oraya girmemisim bidi bidi
cikacakmisim oraya girecekmisim
yahu sola saga donecegim zaman orta seritte zorlaniyorum iste adam her seferinde ayni muhabbet ayni hata.
allah daha buyuk kazadan beladan korusun hepimizi insallah

Bağcılar'da araba şart. Valla burada bakkala bile arabayla gidiyorum ben.
Ben hariç diyeyim o zaman:))) İstanbul'dayken de kullanmıyordum Ege'de de ihtiyaç duymuyorum, bende haydar var, araba yerine haydarla geziyorum, zaten ben kasap gibiyim, bisiklet üzerinde bile görseniz korkarsınız, altımda lamborghini var gibi kullanıyorum, kulakta kulaklık müzik son ses, bir de araba kullansam Allah muhafaza🤣🤣

Bende de ne hayaller var ama işte 3 yaşında kızım bebeklerin yüzüne bakmıyor koca bir sepet arabası var 😂anne kız araba sevdası baba da araba fabrikasında ama yüksek modeller hayal oldu sanki artık
olsun hayal kurmak guzeldir ogluma akulusunu alicam az buyuyunce o da bisey😂

bende surtuyorum ya ama valla hep esim yuzunden 🥴
3 seritli yolda gidiyormusum bir sag seritte isikta bekleyen araba daha azmis niye oraya girmemisim bidi bidi
cikacakmisim oraya girecekmisim
yahu sola saga donecegim zaman orta seritte zorlaniyorum iste adam her seferinde ayni muhabbet ayni hata.
allah daha buyuk kazadan beladan korusun hepimizi insallah
sofore karisilmaz tam karistigi anda elinin tersini agzina yapistir😂

olsun hayal kurmak guzeldir ogluma akulusunu alicam az buyuyunce o da bisey😂
Var akülüsü de var ama işi gücü arabalar tırlar ekskavatörler tramvay tren uçak aşkı😁gerçek olanlar ilgisini çekiyor onun akülüsü ilgisini çekmiyor

Var akülüsü de var ama işi gücü arabalar tırlar ekskavatörler tramvay tren uçak aşkı😁gerçek olanlar ilgisini çekiyor onun akülüsü ilgisini çekmiyor
cocuk maldan anliyor demekki gercegi varken napiyim bunu diyor🙈 buyusun cok kazansin anasina da alsin kendine de gerceklerini😄

Ben hariç diyeyim o zaman:))) İstanbul'dayken de kullanmıyordum Ege'de de ihtiyaç duymuyorum, bende haydar var, araba yerine haydarla geziyorum, zaten ben kasap gibiyim, bisiklet üzerinde bile görseniz korkarsınız, altımda lamborghini var gibi kullanıyorum, kulakta kulaklık müzik son ses, bir de araba kullansam Allah muhafaza🤣🤣
Valla bu Bağcılar yüzünden soğudum İstanbul'dan 😕 bunu kaç kere söyledim bilmiyorum hep denk geliyorsun 😁

Ak partiliyim ama inşallah haber doğrudur, yapamıyosan bırak yani, paramız yerlerde daha neyin ekonomisi
Madem böyle siyası görüşünüzü değiştererek belki bir güzel karar verirsiniz çünkü tek sorumlusu Berat Albayrak değil :)))

Valla bu Bağcılar yüzünden soğudum İstanbul'dan 😕 bunu kaç kere söyledim bilmiyorum hep denk geliyorsun 😁
Kaçın İstanbul'dan, yaşanılır yer olmaktan çıktı çünkü😱
Her yerin her bölgenin zorlukları var, güvenlik sorunları, trafiği var ama İstanbul çileden çıkarıyor🤦‍♀️

Elinde telefonla bile gezemiyorsun kapkaç yapıyorlar, İstanbul'a gidince çok huzursuz oluyorum evime nasıl döneceğimi bilemiyorum, ki ben doğma büyüme İstanbul'luyum😖

Kaçın İstanbul'dan, yaşanılır yer olmaktan çıktı çünkü😱
Her yerin her bölgenin zorlukları var, güvenlik sorunları, trafiği var ama İstanbul çileden çıkarıyor🤦‍♀️

Elinde telefonla bile gezemiyorsun kapkaç yapıyorlar, İstanbul'a gidince çok huzursuz oluyorum evime nasıl döneceğimi bilemiyorum, ki ben doğma büyüme İstanbul'luyum😖
Mune abla sen hala enişteye ördüğün patiği bitirmedin mi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi. Konuya ilişkin bakanlıktan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Eki Görüntüle 2717576
Sonumuzu hayreylesin dedi ve ekonomiyi batırdı teşekkürler Berat 🙅

Back