• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

gemi batarken ilk fareler terk edermiş sözü çık aklımdan ...
ekonomi çok zor günlerden geçiyor, hele benim gibi ev hanımı iseniz ve eşinizin maaşı ile tüm ev geçinmek zorunda ise vay halinize...
umarım bundan sonra her şey güzel olur..
Not : Biden bizi şimdiden etkilemeye başladı mı ne ?

trafige cikaran kim o arabayi motoru calistirip dinlicem sadece onun benzinine para mi yeter😂 Bendeki hayale de bak kac milyonluk arabam var benzine para yok🤣🤣
benim kız okula gitmiyor ya bu sene benzin masrafım çok azaldı diye seviniyorum valla ne hallere düştük.Ama okul çalışanları zor durumdaymış duydum üzüldümm kantin de öyleeee

benim kız okula gitmiyor ya bu sene benzin masrafım çok azaldı diye seviniyorum valla ne hallere düştük.Ama okul çalışanları zor durumdaymış duydum üzüldümm kantin de öyleeee
Herkes perperisan allah sonumuzu hayir etsin birileri de hermes cantasi bilmem kac bin euroluk inci kolyesiyle altin musluklariyla gununu gun etsin

hayirlisi
allahtan param yokta böyle dertlerim yok 😂
millet gibi süslü perdelere lüks mobilyalara pembik gelin evlerine para yatırmadım si....ra gibi kötü alışkanlıklarım da yok fazla paray gerek yok ki 50 binle gayet de kazanılıyor işi bilirsen ama batarsan da tam batarsınnn ben pek anlamam anlayanlar al der alırım sat der satarım kazanırımm :KK70:

gecen esim şu arabayi gta oynuyomus gibi surup birde kamyonculara el kol hareketi yapma bir gun biri inip beynini ezecek haberlere cikacaksin diyo bana
aliskanlik olmus heralde oynamaktan 😂
bigun kapisalim🤣🤣

millet gibi süslü perdelere lüks mobilyalara pembik gelin evlerine para yatırmadım si....ra gibi kötü alışkanlıklarım da yok fazla paray gerek yok ki 50 binle gayet de kazanılıyor işi bilirsen ama batarsan da tam batarsınnn ben pek anlamam anlayanlar al der alırım sat der satarım kazanırımm :KK70:
fazla paraya gerek yok diyip sonra 50 binle demen 😂😂😂
kiz ben o kadar parayi bir arada görsem göğüs bankta saklarim basina is geldimi diye hergun sayarim
ne borsasi 😂

iyi o zaman 10 senede bir evlilikleri de bitirelim....

tüketim toplumu olduk çıktık
Kazen çünkü global sermayenin dayatması bu yönde, üretimi az tüketimi çok toplumlar oluşturmak.

Üretilen bazı şeylerinde ömrü garanti süresi kadar, adamlar ona göre ayarlamış gibi sanki:)

Biliyorsun biz arabayı sattık oh ne iyi yaptık diyoruz zira eşim tam bir ev kuşu malum, dışarı çıkmaz şehirdışına gitmez, arabamız 6 yaşına gelmişti ama 14 bin km'de kalmıştı çünkü evden çarşıya çarşıdan eve gidip gelmek dışında bir kere uzun yol yaptık o kadar, durduğu yerde faydası yok zararı var, aşırı güneşte kavrulup gideceğine biri hayrını görsün dedik, şimdi bisikletleyiz, vergi yok, benzin yok, servis yok, kasko trafik sigortası gerekmez :))

Bize tüketin derler, neyi ne kadar tüketeceğimize neye ne kadar ihtiyacımız olduğuna biz karar vermek zorundayız yoksa dediğin gibi her şeyin fiyatı alıp başını gidiyor, cep telefonuna da 12 bin hayatta vermem, altı üstü anneme alo deyip aile grubundan geyik yapıyorum😱

Kazen çünkü global sermayenin dayatması bu yönde, üretimi az tüketimi çok toplumlar oluşturmak.

Üretilen bazı şeylerinde ömrü garanti süresi kadar, adamlar ona göre ayarlamış gibi sanki:)

Biliyorsun biz arabayı sattık oh ne iyi yaptık diyoruz zira eşim tam bir ev kuşu malum, dışarı çıkmaz şehirdışına gitmez, arabamız 6 yaşına gelmişti ama 14 bin km'de kalmıştı çünkü evden çarşıya çarşıdan eve gidip gelmek dışında bir kere uzun yol yaptık o kadar, durduğu yerde faydası yok zararı var, aşırı güneşte kavrulup gideceğine biri hayrını görsün dedik, şimdi bisikletleyiz, vergi yok, benzin yok, servis yok, kasko trafik sigortası gerekmez :))

Bize tüketin derler, neyi ne kadar tüketeceğimize neye ne kadar ihtiyacımız olduğuna biz karar vermek zorundayız yoksa dediğin gibi her şeyin fiyatı alıp başını gidiyor, cep telefonuna da 12 bin hayatta vermem, altı üstü anneme alo deyip aile grubundan geyik yapıyorum😱
turistik küçük bir ege ya da akdeniz kasabasında olsam ben de araba istemezdim sanırım ama Ankara soğuğunda her yere uzun mesafe de vazgeçemiyoruz maalesef kapıda çürüse de.ben hastalığımdan dolayı sadece kendi semtimde arabamı kullanıyorum ama vergisi kaskosu bakımı yakıtı yıkaması muayenesi bitmiyorrr 2. bir çocuk gibi masraflı .genç sağlıklı bebeksiz insanlara tavsiye etmiyorum o yüzden

Noldu şimdi çarşı karıştı mı?
Ne doğrulama var ne yalanlama.. ülkeye bak muz cumhuriyeti mübarek

turistik küçük bir ege ya da akdeniz kasabasında olsam ben de araba istemezdim sanırım ama Ankara soğuğunda her yere uzun mesafe de vazgeçemiyoruz maalesef kapıda çürüse de.ben hastalığımdan dolayı sadece kendi semtimde arabamı kullanıyorum ama vergisi kaskosu bakımı yakıtı yıkaması muayenesi bitmiyorrr 2. bir çocuk gibi masraflı .genç sağlıklı bebeksiz insanlara tavsiye etmiyorum o yüzden
Çalışanlar ve çocuklu aileler için belki gereklilik ama şahsen İstanbul'da yaşarken de araba kapının önünde durur ben yakın yerlere yürüyerek uzak mesafeye toplu taşımayla giderdim, eşimle çok çekişirdik araba kapının önünde dururken yürüyeceğim diye tutturduğum için:))) illa hareket edeceğim, bisiklet o yüzden benim için çok keyifli.

Back