• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Şu ford un yenı çıkan aracı var yakışıklı duruyor gıbı sence o nasıl yoksa toyota daha mı ıyı
Su reklamlarda cikan arabasi mi? Onu hic bilmiyorum reklamlar haricinde gormedim ozellikleri neymis diye de bakmadim ama hibritte japon teknolojisine guvenirdim sanirim

haklısınız ama ben zaten sıfır almadım alamadım 4 sene önce aldım ama araçların 2. eli bile pandemi de uçtu gitti değiştirme şansım hiçç kalmadı demek istedim kazen beyy.ben de karşıyım uçuk fiyatlı telefonlara aylık gelirimin 6 da birine aldım telefon 3 yıldır da kullanıyorum bozulana dek de kullanacağım 6 s bilmemne kullanıyorum.asla millete haca atmak için bütçemi zorlayıp boğazımdan kısıp son modellerini almamm altı üstü telefon fazla ne özelliği olabilir .eşim elektronik mühendisi o da almaz eskiyene dek kullanır ürünlerini

yok abla dedim ya hem sizi hem kendimi eleştirdim diye ...

iyi o zaman 10 senede bir evlilikleri de bitirelim....

tüketim toplumu olduk çıktık
evlilikle araba ne alaka kazen abi allasen😄 Nefis bu istiyor iste hep bi ustu hep bi iyisi hele bi de benim gibi araba meraki varsa alamasa da ister. Hayaller mercedes GTR hayatlar Golf iste naparsin🙈🙈

evlilikle araba ne alaka kazen abi allasen😄 Nefis bu istiyor iste hep bi ustu hep bi iyisi hele bi de benim gibi araba meraki varsa alamasa da ister. Hayaller mercedes GTR hayatlar Golf iste naparsin🙈🙈

inan istanbul trafiğinde aralarında hiç bir fark yok : )

golf iyiymiş ben gta nfs oynuyorum hala
şiddet uyguluyorum istedigim arabayi almak icin orda bile fakiroy

Back