Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

çin kotası kalksa orda o kadar çeşit var ki ve uygun fiyata .eşim gitti çin e 2 yıl önce anlattı anlattı gözlerimi estetikle çektirip çin e taşınasım geldiii

Hibrit alacak olsam toyotaninkini alirdim

kesinlikle katılıyorummmmm
Cey cey ben ciddiyim
Gercekten cok vatansever bir ailenin evladi.hatta yanlis bilgi vermek istemiyorum ama o aileden biri parali askerlik ciktiginda yapmam gider ulkemi savunurum demisti diye anlatirlar bizimkiler.cok ama cok iyi bir ailedir albayrak ailesi.ve paraya falan ihtiyaclari da yoktu zaten varlikli bir aileydi.yardimsever cok kaliteli insanlardir.boyle bir ailede buyuyen birey ancak ulkesi icin calisir.dunya zor zamanlar geciriyor ekonomiden anlamasam da gercekten takip ettigim kadariyla akillica hamleler yapti.ben berat albayrak a haksizlik yapildigini dusundum hep.hakkinda hayirlisi olsun dilerim.ben ona inaniyorum acikcasi

yorum yapmama hakkımı kullanıyorum

twitter hesabinda 29 ekim cumhuriyet bayrami kutlu olsun yazisi birakilmis diyolla,kullanmadigim icin bakamadim ama bu resimin paylasilmis olmasi bana nabiz yokluyorlar da yarin cikip yok oyle bisey bak bide bu resmi birakmislar mümkünmü canim ne munasebet diyecek gibi geliyor.

erken 1 nisan şakasıdırrrr

Bacım ıyı bırı olabılır olmayabılır ama adam beceremıyor yanı batıyor ekonomı bak kımse diğer damada bır sey demıyor nıye adam işinin ehli yapıyor çalışıyor.

arabam 8 yaşını doldurdu bu gidişle benle 18 ini de doldurur sıfır araba almak hayall olduuuu

özür dilerim yapacağım açıklamayı biraz sizde üzerinize alının lütfen ama ben kendimi eleştiriyorum...

aracınız 8 yaşını doldurmuşta ne olmuş ? Her sene hadi her 2 senede bilemedin 5 senede arabayı değiştirmek gibi müsrifçe bir planınız mı var ? Sonra dolar uçtu, altın fırladı diyoruz. Sıfır araç fiyatları şu oldu diyoruz... Arz, talep! talep olmazsa buna çözüm bulurlar ama biz talep ile azdırıyoruz.

tüketim toplumu olduk çıktık, lütfen biraz biz bilinçlenelim. Ülkeyi yönetenlerin tutum umrunda değil tamam balık baştan kokarda biraz da suç bizde değil mi ?

arkadaş bir cep telefonuna 12.000 TL verdim yahu şaka gibi 12.000 TL neymiş işim için gerekliymiş, hadi ordan....

her sene telefon değiştirmek nedir ?

yani çarpık çurpuk oldu eleştiri ama anlayın işte....

İnsanoglu hep daha iyisini ister daha iyisini istemeyi bosver yenilik ister her sene surekli yenilemek fazla olabilir ancak 8 sene de makul bi sure sanki

haklısınız ama ben zaten sıfır almadım alamadım 4 sene önce aldım ama araçların 2. eli bile pandemi de uçtu gitti değiştirme şansım hiçç kalmadı demek istedim kazen beyy.ben de karşıyım uçuk fiyatlı telefonlara aylık gelirimin 6 da birine aldım telefon 3 yıldır da kullanıyorum bozulana dek de kullanacağım 6 s bilmemne kullanıyorum.asla millete haca atmak için bütçemi zorlayıp boğazımdan kısıp son modellerini almamm altı üstü telefon fazla ne özelliği olabilir .eşim elektronik mühendisi o da almaz eskiyene dek kullanır ürünlerini

Benjamin franklin in kulağına çabuk gitmiş ellam istersek düşurüz dediği.

Eklentiler

• Screenshot_20201108_235705_com.android.chrome.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…