Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Püüüü sattın hemen yürü len burdanZiya abimiz fena değil bence
Böyle diyince ucuzmuş gibi hissediyorum, lütfen bundan sonra hep euro ile yazınTereyağın kilosu olmuş 6euro
Beni aile bakanı yapabilirsin ama kocaları eve sokmamBende üniversitede inektim başarı belgelerim dolapta duruyor bı donemim en son 3,41 dı hee geçme notu 65 dı ama atanamadım. Bıl bakalım benden ne olur
turizm bakanınız geldi hanımmmmm açılınnnEe ben eğitim bakanı mı olcam öğretmenim aslında atama yapardım
Ders çalıştırıyorum seni işte. Bugünkü dersimiz matematikEuro ile ne işimiz olur bacım 60tl desene
Sen parti basganisinEe ben eğitim bakanı mı olcam öğretmenim aslında atama yapardım
O değilde sağlıkçı, eğitimci, ekonomici, turızmci, uluslararası ilişkiler okumuş uyeler varsa bana yazsın kendınden emin kadınlarımızı bekliyorum
Bilgisayar çalışıyorum kız napim matematigiDers çalıştırıyorum seni işte. Bugünkü dersimiz matematik
Bana Özel bakanlık kurulsun. Ben oturayım üzerine inşa etsinler bakanlığıturizm bakanınız geldi hanımmmmm açılınnn
Ayy senın ıcın yenı bı bakanlık kurarım türk mototıflerını dünyaya tanıtırsın tenı bir dünya modası yaratırız aghjkBen hem moda tasarımcıyım hem tıbbi sekreterim, eczane yardımcılığı sertifikasına da başvurdum,kabul ediyor musun
Bu videoyu paylaşmam lazım
Kocam yok beni bağlamıyorlar olabılırsın götlerini kes adghjjkBeni aile bakanı yapabilirsin ama kocaları eve sokmam
Her kadinin hayali bence
boş işler ve geyik bakanlığı olur mu?Bana Özel bakanlık kurulsun. Ben oturayım üzerine inşa etsinler bakanlığı
Oh ohhh reformların nelerturizm bakanınız geldi hanımmmmm açılınnn
Ben hep 50 liralık aldığımdan beni ilgilendirmeyen olaydır skdkdodksksıskdjEuro ile ne işimiz olur bacım 60tl desene
Şişt sanayiyi buraya taşıyalım bilgileri öğren ajanımız olAlmanyadayim yoksa ekonomistim
Trump farklı mı? 12-13 yaşlarındaki çocukları istismar edip fuhuşa zorlayan ve şaibeli şekilde ölen Jeffrey Epstein'la olan arkadaşlığı, 95'te henüz 14 yaşındayken Trump'a takdim edilen kadının ağzından dava konusu olmuştu, Epstein niye öldü? Dava devam ettikçe iddia edilen istismar ve fuhuş çetesinin ucu başkana kadar gidecek diye mi meçhul zira başka tanıklarda çıkmış ve Trump'ı suçlayan ifadeler vermişti diye biliyorum.Ben çok takip edemedim Amerika seçimlerini ama sonuca şaşırdım.
Biden hakkında istismar suçlamaları vardı. Hatta kadınlara karşı rahatsız edici davranışları ile ilgili videolar falan çıkmıştı.
Halk tarafından göz ardı edilmesi gerçekten tuhaf Onlarda imaj bizden çok çok daha önemli.
Amerikalı bir arkadaşım zaten koltuğu devredecek diye çoğunluk ses etmedi dedi.
Kamala Harris neden seçime kendi girmedi dediğimde,
kadın olduğu için, diye bir cevap aldım.
Batı bile yeterince Batı değil demek :)