hazalada ile tanışıp sohbet için topigime beklerim

canım valla benim canavar gözlüyümün camını çerçevesinden çıkarmış ekrana bakar ken birden yazılar kayıyor sanki bi yaptırmaya çıkamadım

ben marankinin elma sirkesini denedim 10 gün kadar bıraktım ayda kesin 5 kilo verirsiniz diyor tekrar başlıcam dğünler başlıyo eşimde kilolarıma doğumdan beri takmış durumda

benimki hiç öyle takıntı yapmaz ama ben çok takıntılıyım kilo konusunda yaaaaaaaaaaaaa offff kafayı yiyecegim

sen kaç kilosun ayyyy:90::90:

aslında burdada kiloluyum ama okadar değil böyle olsam yine gazlıcam kendimi biraz daha kio vermek için ama olmuyo

Eklentiler

• $20072007811.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 32
burdayım ama kapatacagım canım uyku vakti artık:80::80::80: hadi iyi geceler

iyiyim canım sen nasılsın ben mayıs sonuna kadar yokum buralarda canımmemlekete gidiyorum

.dönüşte olanları anlatırım güzel geçer inşallah tatilim :97:.arkadaşımın nişanı var yarın ona gidecegim bir hafta on gün kadarda kalacagım memlekette.

yaaaaa inanmıyorum yaaa babam geliyormuş seminer için ankara ya o yüzden memlekete gitme işi yattı :26: o kadar istedim gelmedi tam zamanını buldu gelmek için şimdi de yaaa :26: inşallah annemleri de getirmesi için ikna edebilirim de gitmedigime fazla üzülmem.tewk üzüldügüm nişana gidememek olur:84:

hayırlısı neyse olsun canım sıcaklar çıkınca gidersin sende baban neseminerine geliyo görüşürüz

eğitim semineri canım işle ilğili...
ama biz gidiyoruz çünkü babam bize geleyecekmiş zaten gurup halinde gelip aynı otelde kalıp geri gideceklermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…