anneler günün kutlu olsuncanım iyi olmuş değişiklik insanı rahatlatıyo başlasam bende biraz değişiklik yapıcamda hala doğalgaz yakıyoruz havalar ısınmadı sobayı kaldırıcaz ikeadan duvar rafı aldım onu duvara astıracam 1 ay oldu nerdeyse duvar delincek bekliyorum koltoklarımın minderleri çıkıyo krem rengi nasıl batmış onları yıkıcam deri yerlerini de silmem lazım iş çok da nasıl başlasam bilmiyorum çocukla zor oluyo hemen her işin içinde doğum günümüz var perşembe günü bebişim 3 yaşını dolduruyo adam oldu galiba çok yazdım hadi görüşürüz karşılıklı yazışamazsak bile yaz bırak cevap yazarız birbirimize resmimn üstüne tıkla çok hoşuma gitti seninle paylaşmak istedim
resim için sagol kankamla benim aramızda hep gönderdigimiz bir resim bu canım bizde çok severiz
benimde eşim sagolsun iki gün yardım etti bitirdik tüm işleri ince işleri de oglan uyudukca gündüzleri yavaş yavaş yapıyorum artık tatile yatıya çok misafirim olacak gibi hazırlık yapmam lazım benimde
ayy çok kötüyüm kız tartım bozulmuş galiba bende bugün dijital tatrı aldım birde ne göreyim kilom uçmuş resmen yaa