iyiyim canım sn napıyossn kkda bana zibin derlertamam anladım canımeee nasılsın bakalım neler yapıyorsun
kızz heryerdede siizz varsınızkeyifler nasıl aslı yok mu aslı?
slm kizlar nasilsiniz:80::80:
iyiyiz canım sen nasılsın ne yapan
ben geldim kimse yokmu
canım nasılsın yazışamıyoruz nasıl gidiyo kese bildinmi emmekten bugün hava çok güzeldi oradada havalar iyimiydi yarın görüşürüz
kız ne başkanını dövüyon konuyu anlamadım ama gelem stres atarız birlikte dövelim sevindim emmekten vazgeçmiş bide benimki dettaya otursa lokma dağıtcam valla çocuk inatla altına yapıyo
canım beni bugünde yakalayamıyacaksın ben gezmeye gidiceyim sonradan ne var ne yok okuyorum yazdıklarınızı ama sohbet hiç ilerlememiş
eee kimsenin ugradıgı yok ki kendi kendime mi konuşayım canım
hani kendin çal kendin oyna sözü var ya o hesap olmuş he kız buraya yeni arkadaşlar uğramıyo okuyan kaçıyo öcüüüüü yemeyiz kimseyi
valla canım yaa yemeyiz gelin kızlar ...
nasılsın canım neler yapıyon bu arada
bizde yeni geldik gezmeden kahvaltıdan sora bir çıktık evden alışverişti yemekti oyun parklarıydı derken bu saati bulduk dışarlardaa yorulmuşum ama yaa
e havalar iyi oldumu hemen dışarı atıyoruz kendimizi iyiyiz valla ne olsun çocukla uğraşmaca her gün yeni bişeyler öğreniyoruz ansiklopedi gibi çevir çevir oku diyorum benim oğlan için çok bilmiş bu zamane çocukları
çok bilmişler hakkaten yaa
gelmiyon artık kocacın mı vardı demekiyi canım boşver tatilin tadını çıkarın