hazalada ile tanışıp sohbet için topigime beklerim

bende evdeyim canım işte:KK52::KK52: ev hanımı olmaya çalışıyorum bir oglum var:KK55::KK55: onunlayız akşama kadar :KK6::KK6::KK6:

canım nasılsın yazışamıyoruz nasıl gidiyo kese bildinmi emmekten bugün hava çok güzeldi oradada havalar iyimiydi yarın görüşürüz

bir kaç gündür havalar iyi canım :KK16:. sonunda emme işi bitti ama dekolte şeyler giyemiyorum çocuk görünce tekrar aşka geliyo yaaa :78::78:ama 3 gündür sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyo :KK66::KK66::KK66:hatta dün akşam kendi odasında uyudu maşallah:KK64::KK64:

şu başkanını dövmek istiyorum:KK52::KK52:
aşkımı benden benden aldı bu hafta yaa:KK43::KK43:
akşam ona anca geliyo:KK59::KK59:
ve cumarteside çalışacakmış yaaa:KK53::KK53::KK53:

kız ne başkanını dövüyon konuyu anlamadım ama gelem stres atarız birlikte dövelim sevindim emmekten vazgeçmiş bide benimki dettaya otursa lokma dağıtcam valla çocuk inatla altına yapıyo

kız ne başkanını dövüyon konuyu anlamadım ama gelem stres atarız birlikte dövelim sevindim emmekten vazgeçmiş bide benimki dettaya otursa lokma dağıtcam valla çocuk inatla altına yapıyo

ayyy eşimin başkanı bu hafta tüm daire çalışanlarına sekize kadar mecbur mesai yazmış:KK4::KK4::KK4: bide ücretsiz yani hatta cumarteside çalışacaklarmış :KK43::KK43::KK43:gece 9 buçukta anca geiyo eşim:KK52::KK52: alışkın degiliz ki geç gelmesine saati geçince oglan başlıyo aglamaya baba bun bun :KK55::KK55:diye o gelinceye kadar durduramayorum çocugu normalde en geç yedide gelirdi adam eve :KK58:

canım beni bugünde yakalayamıyacaksın ben gezmeye gidiceyim sonradan ne var ne yok okuyorum yazdıklarınızı ama sohbet hiç ilerlememiş

:KK52::KK9::KK64:hani kendin çal kendin oyna sözü var ya o hesap olmuş he kız buraya yeni arkadaşlar uğramıyo okuyan kaçıyo öcüüüüü yemeyiz kimseyi :KK47:

valla canım yaa yemeyiz gelin kızlar ...:KK71::KK71:
nasılsın canım neler yapıyon bu arada :KK16::KK16:
bizde yeni geldik gezmeden kahvaltıdan sora bir çıktık evden alışverişti yemekti oyun parklarıydı derken bu saati bulduk dışarlardaa yorulmuşum ama yaa:KK9::KK9::KK9:

valla canım yaa yemeyiz gelin kızlar ...:KK71::KK71:
nasılsın canım neler yapıyon bu arada :KK16::KK16:
bizde yeni geldik gezmeden kahvaltıdan sora bir çıktık evden alışverişti yemekti oyun parklarıydı derken bu saati bulduk dışarlardaa yorulmuşum ama yaa:KK9::KK9::KK9:

e havalar iyi oldumu hemen dışarı atıyoruz kendimizi iyiyiz valla ne olsun çocukla uğraşmaca her gün yeni bişeyler öğreniyoruz ansiklopedi gibi çevir çevir oku diyorum benim oğlan için çok bilmiş bu zamane çocukları

e havalar iyi oldumu hemen dışarı atıyoruz kendimizi iyiyiz valla ne olsun çocukla uğraşmaca her gün yeni bişeyler öğreniyoruz ansiklopedi gibi çevir çevir oku diyorum benim oğlan için çok bilmiş bu zamane çocukları

çok bilmişler hakkaten yaa:KK34:

çok bilmişler hakkaten yaa:KK34:

canım nasılsın eşim senelik izninin 10 gününü kullanmaya başladı bugün biraz zor girerim gibi çocuk tek başına olunca şımarmıyo ama babasıyla olunca dağıtmadık yer kalmıyo onun için ikisini yanlız bırakıp giremiyorum maça gitti 10 akadar yazarım bu akşam

gelmiyon artık kocacın mı vardı demek :KK66::KK66:iyi canım boşver tatilin tadını çıkarın:KK19:

X