Hayy ben bu klozeti icat edene :////

yorumlara koptum :KK48: bende taharet musluguyla baya bi cebellestim zamaninda ama vazgecmedim tabiki sorunu bildigin maşrapa ile cozdum :super:taharet muskuguyla beceremiyosan benim gibi kesinlikle tavsiye ederim. sadece ben kullanıyorum onu misafirim geldiğinde kaldiriyorum. ama baska yerlerde hayatta giremem annemlerde bile. klozeti misafir kullanip gittiginde de iyice yikanip silinmedikce asla oturamam

Yaaa suyu maşrafadan ele dökerek yapılmıyor muydu o, içine mi sokuyorlarmış eli tekrar ıyk :KK17:
Hayattan soğudum tüm maşrafalar yakılsın, yaşasın klozetler
Neyi icine sokuyosunuz? Once bence tahareti arastirin tavsiyem. Ben yaptigimi soliim. Buyuk ya da kucuk olmasi farketmeksizin tuvalet kagidiyla temizlik yaparim. Sonra islak tuvalet kagidiyla.. sonra yikarim sonrada kurularim tuvalet kagidiyla.. bunda tiksinecek birsey yok. Cocuklarimin altini aliyirum evet tamam elim kakaya bile degmiyo ama.. agda yapiyorum kendime banyoda yikiyorum..bu tarz seylere takilanlari anlamiyorum. Masturbasyon bile yapsan oralara dokunuyosun. Bunun tiksinecek nesi var?

Son düzenleme:
ki ... ekleyeyım kegel ıcın tuvaletde oturmaya da gerek yok :)
yanı dolu mesaneyle alaturkaya çömelıpde tutabılene madalya takmak gerek
Yani .. zaten zar zor tuvalete gitmisim oturmusum.. insan ister istemez tutamiyir:) heleki yere comelir vaziyetteyken :)

Neyi icine sokuyosunuz? Once bence tahareti arastirin tavsiyem. Ben yaptigimi soliim. Buyuk ya da kucuk olmasi farketmeksizin tuvalet kagidiyla temizlik yaparim. Sonra islak tuvalet kagidiyla.. sonra yikarim sonrada kurularim tuvalet kagidiyla.. bunda tiksinecek birsey yok. Cocuklarimin altini aliyirum evet tamam elim kakaya bile degmiyo ama.. agda yapiyorum kendime banyoda yikiyorum..bu tarz seylere takilanlari anlamiyorum. Masturbasyon bile yapsan oralara dokunuyosun. Bunun tiksinecek nesi var?
Bence yanlış anladınız siz
Ben kirli eli tekrar maşrafaya sokma kısmından tiksindim
Yoksa mecbur elliyoruz oramızı buramızı napalım ahahaha

Bence yanlış anladınız siz
Ben kirli eli tekrar maşrafaya sokma kısmından tiksindim
Yoksa mecbur elliyoruz oramızı buramızı napalım ahahaha
Masrafaya el sokulmuyoki zaten... taharet dedigimiz sey zaten oyle ayni suyu kullanilarak yapilmaz.. akan suyla yapilir. Oyle yapanlar varsada taharetle uzaktan yakindan alakasi yok

Masrafaya el sokulmuyoki zaten... taharet dedigimiz sey zaten oyle ayni suyu kullanilarak yapilmaz.. akan suyla yapilir. Oyle yapanlar varsada taharetle uzaktan yakindan alakasi yok
Bence de ya iğrenç o maşrafa bir daha kullanılmaz zaten öyle bir şeyden sonra

Neyse bu tuvalet konusu beni çok etkiledi sürekli burnuma tuvalet kokusu geliyor :KK55:

Türkiye’nin büyük kısmı alaturka tuvalette maşrafaya elini sokarak taharetleniyor. Büyük de yapsa küçük de yapsa:olamaz:

Alafranga kullanan bir kısım da yine taharet musluğunu kullanarak elle taharetleniyor.

Türkiye’nin büyük kısmı alaturka tuvalette maşrafaya elini sokarak taharetleniyor. Büyük de yapsa küçük de yapsa:olamaz:

Alafranga kullanan bir kısım da yine taharet musluğunu kullanarak elle taharetleniyor.
El kullanilmasinda bi sakinca yokta.. masrafaya el soktuklarini nerden biliosunuz?

El kullanilmasinda bi sakinca yokta.. masrafaya el soktuklarini nerden biliosunuz?

Siz sokmadıklarını nereden biliyorsunuz? :KK53:

Ben daha önce yurtta vs ortak kullanılan tuvaletlerde falan öyle kullananlar gördüm de o yüzden söyledim. Suyu eline dökmek yerine b*klu elini maşrafanın içine sokup maşrafayı da öyle bırakanlar var:kusmuk:

Siz sokmadıklarını nereden biliyorsunuz? :KK53:

Ben daha önce yurtta vs ortak kullanılan tuvaletlerde falan öyle kullananlar gördüm de o yüzden söyledim. Suyu eline dökmek yerine b*klu elini maşrafanın içine sokup maşrafayı da öyle bırakanlar var:kusmuk:
Ya ben soktuklarini sokmadiklarini bilmiyorum.. ama herkes o kdr eminki milletin soktugundan..ne bilim tuvalette millet ne halt ediyo :)))

Bence alaturka tuvalet iğrenç.

Bir yorumcu da çişinizi tuta tuta yapın demiş, kegel egzersizi filan. Sakın yapmayın öyle bir şey, yanlış bilgi o. Çişi tuta tuta yapmak insanı idrar yollarından hasta eder bırakır.

Back
X