Geçen yıl reyonda dolaşırken can bebe bebek şampuanı idi sanırım adını hatırlayamadım şimdi ama dalinle aynı yerde yani kopaş kozmetik firmasında üretiliyordu. üzerinde tavşan vardı. aynı fabrikada üretildiğine göre muhtemelen bunların içerikleri aynıdır o şekilde düşünmüştüm, ama içerikte fark olduğunu var sayarsak o zaman tedarikçi firmalar devreye giriyor. detarjanda çok seçeneğimiz yok henüz. en temizi hangisi ise ona yönelicez. unilever P&G olmasında...
frosh markasının çamaşır detarjanı var mı bilmiyorum ama bulaşık detarjanının üzerinde net bir şekilde "hayvanlar üzerinde test edilmemiştir" diyor. alman markası (avrupa birliği üyesi ülke evt) çok amaçlı temizlik sıvısı da var. migroslarda satılıyor şuan sıvı detarjanı indirimde.
Frosh un diğer çamaşır makinesi detarjanları, yumuşatıcıları, bulaşık makinesi tabletleri de varmış arkadaşlar internette. ben frosha yönlenicem tamamen.
sanalmarket sitesinde frosh markasının tüm ürünleri var ayrıca kiler' de de satılıyormuş. tamamen doğal ürünlerden üretiliyor frosh ve doğada %98 oranında çözünüyor ve frosh hayvanlar üzerinde test etmiyor. fiyatlarına gelince diğer detarjanlarla aynı fiyata geliyor, süpperrrrr... çevre dostu; kötülerin düşmanı :)
ayrıca sanalmarket sitesinde dalanın roxy markasına ait toz çamaşır makinesi detarjanı da bulunmakta... :)
frosh eczacıbaşının olan değil mi kızlar? ilaç firması zaten diye almamıştım ben :44: has deneyciler ilaç firmaları
buarada catherine arley netten sipariş ettim, hediye bile göndermişler sağolsunlar
alix avien'in pudrası çok güzeltavşanlı
ama bu tavşanı görsem de tam içim rahat etmiyor, sıçrayan davşanı arıyor gözlerim
aptal limango siparişini iptal ettimsanırım kazıklamaya çalıştı beni çakal...
:3:
bugun 1 milyoncu tarzı bir yere gittim. ama ciks bir mekan :)
neyse ürünlere bakarken dalanın el kremini gördüm yanındaki de el kremi idi başka marka. arkasına bir bakıyım dedim ve şok tavşanı basmışlar, bilinmedik bir marka :) saç maskesinden tutun da asetonuna kadar her şey var. saç spresi gibi bir şey kremler vs...canko kozmetikğindi :) bilemedim. güneş kremleri bile var :) magicare markalı saç ürünleri vardı.
Kod::3:
El kreminin adı canko mu canım foto çekseydin keske cok merak ettim sen hangi şehidesin
Ankara'da ise hemen gideyim :)
hmm acaba peta onaylı diye mi uygun bulmadı lys. o buavcı daha çok. bilemedim bende. yapıyorsa almam.
pastel benim için, flormarın yves rocher firması ile birleşmeden önceki hali gibi. pastel de aynı avrupa standartları doğrultusunda ürün ürettiğini söylüyor hayvan deneyi yapmadığını söylüyor. sitesinde sadece ojelerde sanırım yazıyordu hayvanlarda test etmedik gibisinden. bende alıyorum pastel. ama üniversitelerde vs yaptırıyorsa o zaman fena patlarım.
alix avienin şuan tüm ürünlerine baktım tavşanlı idi. rastgele koymuyorlar sanırım. kopaş kozmetikle aynı yerde üretiliyor. pisin içindeki az temizler sanırım bu ürünlerde.
onun dışında gabrini ve rapsodi rimel aldım. ikisi toplam 7,5 lira tuttu :) şaka gibi. inanılmaz güzelll. maybeline rocket isteyenler ya da sarı kaplı olanı isteyenler ama temiz ürün sevenler gabrini veya rapsodiyi deneyenilir. ikiside kadıoğlu kozmetiğin markası.
gabrininin (4,50 lira) turuncu kaplısını rapsodinin (3,00 lira) sarı kaplısını aldım.
Alixe avien sanirimnasıl yazdım :) lise boyu onun Rimelini kullandım buyuk kalın ilan silwer dışı cok memnundum simdi essence kullanıyorum ama ondanda alabilirim biraz pahalıydi o zamanda simdi ne kadar bilmiyorum tabi
Dalan roxy cok aradım bulamadım Ankara'da hiçbir halt yok sınır oluyorum o yuzden l anneliğe dis macunu bile bulamadım koskoca ankamal Migros'ta yok duşunun artık
Bingo kullanıyoruz turk malı diye senelerdir annemin ablamın İsrail mallarına karşı başlattığı savaşdan dolayı :)
Bee beauty dus hellinin arkasına bi baksalar beni vururlar :) ama test yapmayan mark dersem tamam devam et diyecekler kesin
Ersag bana biraz pahalı geldi onu durumlar duzelince almayı planlıyorum açıkcası bu isin maddi boyutuda var
Cattien arley doğru yazdım mj bilmiyorum Ankara nerede var bulursanız paylaşalım ben hala göremedima alix karafildeki park bravo karşısı diva parumeri de mevcut catrin yok sanırım iyice bakmam lazım ama olsa gorurdum kesin
bugun 1 milyoncu tarzı bir yere gittim. ama ciks bir mekan :)
neyse ürünlere bakarken dalanın el kremini gördüm yanındaki de el kremi idi başka marka. arkasına bir bakıyım dedim ve şok tavşanı basmışlar, bilinmedik bir marka :) saç maskesinden tutun da asetonuna kadar her şey var. saç spresi gibi bir şey kremler vs...canko kozmetikğindi :) bilemedim. güneş kremleri bile var :) magicare markalı saç ürünleri vardı.
Bugün gene geleneksel olarak düzenlediğim c.tesi watsonsu günümdü :)
superdrug' ın güneş kremlerini ve daha bir çok şeyini gördüm. güneş kremi var yani vegan+cf
superdrug' un vucut kremleri falan var bi dünya ürün gelmişti watsonsa.
superdrug' ın güneş kremlerini ve daha bir çok şeyini gördüm. güneş kremi var yani vegan+cf
Onun dışında bugun 3M migrosta frosun sıvı çamaşır detarjanını (21 lira 2 lt) bulaşık tableti (20 lira 30 adet), yumuşatıcı (10 lira sanırım) bulaşık detarjanları ve her türlü temizlik ürünü mevcut.
onun dışında watsonsta selesta markasının güneş kremleri var. daha birçok şeyi var ve elbette tavşanlı. belirtmek istedim.
Kilere baktım bizim Burdaki frosh ürünlerindede hiçbir sey yok aynı zamanda da makro markete de yok hüsran yasadım resmnOnun dışında bugun 3M migrosta frosun sıvı çamaşır detarjanını (21 lira 2 lt) bulaşık tableti (20 lira 30 adet), yumuşatıcı (10 lira sanırım) bulaşık detarjanları ve her türlü temizlik ürünü mevcut.
onun dışında watsonsta selesta markasının güneş kremleri var. daha birçok şeyi var ve elbette tavşanlı. belirtmek istedim.
Farmasi markası da %100 Türk'müş, bir çok ürünü var ve sitesinin aldında tavşan var. ürünlerini tavşanlar üzerinde test etmiyor demek ki, bilemedim sormak lazım.