- 24 Ağustos 2009
- 4.625
- 1.121
Doa kozmetik balmumu vs var diye bazi arkadaşların aklında soru işaretleri vardı doa kozmetik bugün açıklık getirdi
Doa kozmetik facebook sayfasindan alintidir
-------
Katı Parfümler
Sevgili doa severler katı parfümler neden yok diye soruyorsunuz. Hayvanlar üzerinde test yapmamak yetmez, hayvansal hammaddeler kullanmayalım VEGAN marka olalım kararı gereği, katı parfümlerde bulunan balmumu yüzünden üretmeme kararı aldık. Alternatif hammadde olarak petrokimyasal katı parafin kullanmak istemiyoruz, bir kaç alternatif madde için çalışıyoruz. kısa zamanda bir çözüm bulacağız.
--------
Takdir ettim valla doa kozmetigi bosuna sevmiyorum :)
Doa kozmetik takdirimi ve saygımı kazandı doğrusu.Zaten benim de çok sempati duyduğum bir marka.Sunumları,müşteri ilişkileri,ürünlerin ambalajları,yazılar falan çok orijinal ve sempatik:) bir keresinde hindistan cevizi yağı almıştım,yanında hediye olarak keratinli saç maskesi yolladılar.Teşekkür etmem gerekir miydi herhangi bir yolla bilmiyorum ama valla sonra bir daha sitesine girmediğim için iletişim fırsatım olmadı maske de ciddi ciddi çok iyi geldi saçlarıma,çok kaliteli bir ürünmüş. bu arada bir firma internet alışverişinde hediye gönderdiği zaman arayıp teşekkür etmek gerekiyor mu sizce ?:44:
Son düzenleme: