- 24 Ağustos 2009
- 4.633
- 1.123
Doa kozmetik balmumu vs var diye bazi arkadaşların aklında soru işaretleri vardı doa kozmetik bugün açıklık getirdi
Doa kozmetik facebook sayfasindan alintidir
-------
Katı Parfümler
Sevgili doa severler katı parfümler neden yok diye soruyorsunuz. Hayvanlar üzerinde test yapmamak yetmez, hayvansal hammaddeler kullanmayalım VEGAN marka olalım kararı gereği, katı parfümlerde bulunan balmumu yüzünden üretmeme kararı aldık. Alternatif hammadde olarak petrokimyasal katı parafin kullanmak istemiyoruz, bir kaç alternatif madde için çalışıyoruz. kısa zamanda bir çözüm bulacağız.
--------
Takdir ettim valla doa kozmetigi bosuna sevmiyorum :)
Doa kozmetik takdirimi ve saygımı kazandı doğrusu.Zaten benim de çok sempati duyduğum bir marka.Sunumları,müşteri ilişkileri,ürünlerin ambalajları,yazılar falan çok orijinal ve sempatik:) bir keresinde hindistan cevizi yağı almıştım,yanında hediye olarak keratinli saç maskesi yolladılar.Teşekkür etmem gerekir miydi herhangi bir yolla bilmiyorum ama valla sonra bir daha sitesine girmediğim için iletişim fırsatım olmadımaske de ciddi ciddi çok iyi geldi saçlarıma,çok kaliteli bir ürünmüş. bu arada bir firma internet alışverişinde hediye gönderdiği zaman arayıp teşekkür etmek gerekiyor mu sizce ?:44:
Kızlar ben Ankara da yasıyorum bildiginiz gibi
Burda makro markette uni markasının vazelini ve ıslak mendilini büken bebekler icin yeni Doğan'ı vs çeşitleri var biz evde ellerimize fln kullandığımız icin hemen aldım buyuk boylardan 3 tane koyup indirim paketi yapmiar 5.90 a aldım
Ayrıca dalanın normal sıvı sabunu ve buyuk kac ml sindi hatırlayamadim yedek sıvı sabununu ikisi set halinde satılıyordu 3.90 hemen 2 tane kaptım fiyatı hepsinden ucuz neredeyse bi sıvı sabun tek fiyatı 4 lira bi de bunun buyuk yedek şişesi yanında hediye :)
Sonra a 101 marketi var orda haberini ojeleri buldum henüz almadım ama baya çeşit vardı bilginiz olsun :)
5,90 tl ye aldığın hangisi ?
Yenidoğan ıslak pamuk mendil mi?
Alixe avien sanirimnasıl yazdım :) lise boyu onun Rimelini kullandım buyuk kalın ilan silwer dışı cok memnundum simdi essence kullanıyorum ama ondanda alabilirim biraz pahalıydi o zamanda simdi ne kadar bilmiyorum tabi
Sanırım bunu bilen de yok:44::44:
Ben baya araştırdım ama bu konuda sorularıma tam cevap bulamadım.
Mecburen dermatolojik testlerden geçmiş ürünler kullanıyorum ama kullanmak
da istemiyorumArada kaldım yanii:18: Şu test yapmayan firmaların
zarar vermeyeceğinden bi emin olsammm:26:
Ben dalan roxy nin sabun tozunu kullanmakta idim epey azaldı. Marketin o reyonunda şimdi dalanın değil de dalin in lavantalı sabun tozu var. Bebek çamaşırları içinmiş. Üzerinde dermatolojik olarak test edilmiştir diyor. Üretici firma kopaş kozmetik. Akıl verirseniz sevinirim hayvan deneyi var mıdır bunda?
Alternatif olarak Ersağ dan sipariş etme olanağım var. Ne diyorsunuz?