- 5 Şubat 2010
- 196
- 2
Diskli kutunun arkadasında logo yok. ama uni nin genel anlamda test yapmadığını düşünerek alıyorum. bazı ürünlerinde dediğin gibi logo yok. nerden aklımda kaldı bilmiyorum ama test yapmıyor diye aklımda kalmış. bir mail atalım emin olmak için.
evet, ıslak mendini kullanıyorum var ama diskte yok. bebak markasının belli ürünlerinde marka var belli ürünlerinde yok. ya bazıları test ediliyor ya da basmayı unutıyorlar. 2 seçenek var.
bu arada cetharine arley in 6 numaralı silky touch pudrasını aldım dün. 6 lira. kokusu dokusu güzel. lise yıllarımızdan biliriz dimi :)
ama aldığım ürünün son kullanma tarihi yazmıyor, kapak açıldıktan sonra 3 yıllık ömrü var. içeriğinde paraben var :s çoğu pudra da var.
Gratis bulunduğum ilde yok, onu talan etmek istiyorum
watsons'da her gün bir adım geri atarak gidiyor. hoşlaşmıyorum pek fazla.
Renkli Kozmetik: Alix Avien
El Kremi: Dalan
El Sabunu-Sıvı Sabun: Dalan
Vücut Losyonu: Enliven
Şampuan-Saç Kremi: Dalan, Enliven (saçlarım yağlı o yönden iyi gelmedi hala şampuan arayışındayım)
Islak Mendil: Uni
Cilt Bakım: Danielle Laroche
Hepsini Gratis'ten bulabilirsiniz
"Grace cole is against animal testing" Grace Cole hayvanlar üzerinde teste karışıdır ibaresi var..Gratislerde..Duş jelleri ve vücut kremleri var
BUAV sertifikalı bir ürün daha...Pierre F Estheticians Formula..Gratis lerde..
tek kullanımlık ürünleri de mevcut gratis lerde
maskeleri, yüz temizleme jelleri, peeling- ölü deri arındırıcıları vs. var...ben de tam inceleyemedim bi dahaki sefere inş.
Bahsettigim yeni gratise gelen maske sclub mu ne varya yüz temizleme jeli markası arkadasın paylaştığı yesil klan 2. Resim Formula bilmem ne :)Danielle Laroche ürünleri ambalajlarında tavşan logosu barındırıyor...Gratis lerde...
Bugun hastaneye gittim ve tesadüf saloon marka sıvı sabun vardı WC sinde. bir taraftan gözlerim tavşan aradı ve gördüm :) çok mutlu oldum.
evet gratis her ile açılsın diye kampanya yapmalı. memlekete gidince 1 bavul ürün alcam gratisten
bu arada turuncu uni diskin üzerinde tavşan varmış. ben yanlış bakmışım! (körüm evt :)) tavşanlardan ve sizden özür dilerim.
ped konusu da mühim. şuan evy lady almıştım sanırım ama CF ürün varsa hemen satarım evy lady'i.
Bende alıcam dış macunundan alacağın siteyi bana ozel msjla atabilirmisininş. bu ay kendime ecosert sertifikalı hayvanlar üzerinde test edilmeyen (CF) diş eti çekilmelerine karşı aleo-veralı urtekram diş macununu alacağım. eşime de naneli ve yeşil çaylı urtekram diş macununu alacağım. internette 75 ml boyutunda ve fiyatı 9,90.-TL.
*arkadaşlar açık açık anneye anlatır gibi yazmamın sebebi, internette cf (cruelty free) şeklinde aratınca bu başlık gelsin istiyorum.
Danielle Laroche
Eki Görüntüle 675653
Bahsettigim yeni gratise gelen maske sclub mu ne varya yüz temizleme jeli markası arkadasın paylaştığı yesil klan 2. Resim Formula bilmem ne :)
Bende alıcam dış macunundan alacağın siteyi bana ozel msjla atabilirmisin
Dalan in zeytinyağlı ve defne sabunu var gratisde boyle acıklı kese kağıdında yapılma tek ambalajı var logo aradım ama göremedim
Saloon marka sabuna baktım hiçbir sey yoktu markete baktığımda acaba cok eski urunleri mı cevre logosu bile yoktu anlamadım baska marketlerde bakıyim bir de
Size şampuan olarak tavşan logolu NİVAL ısırgan otlu yada sarımsaklı şampuanını önerebilirim.
Burt's Bees Gratis'te dudak koruyucularını gördüm kasanın hemen önündeki kısımdaydı. üzerinde tavşan logosu vardı
12 tl idi sanırım, ballı ve narlısı satılıyordu
Eki Görüntüle 677426
Eki Görüntüle 677427
cruelty free olan güneş koruyucu buldum netteki araştırmalarımdan
bakımlıyım bakımlısın bakımlı blogundan alıntıdır fotoğraf
ordan okudum eczaneden almışlar ama neresidir yazmıyor fiyatı nedir yazmamışlar araştırıcam
Eki Görüntüle 677702
bu arada diasa marketinde ped leri mevcut içeriğine bakmadım öyle gözüme çarptı büyük ihtimal Türk malıdır
babe yi sitelerden baktım 55 lira yüz için koruyucusu nemlendiricisi flnda varmış