gsm lee, Laroche posay biliyosun Loreale ait.
şimdi benim aklım almıyo. bir doktor neden dermokozmetik ürünü verir sana, reçeteye yazsaymış bari, sanki ilaç bu... Doktorların anlaşması mı oluyo acaba bu firmalarla? merakımdan soruyorum cidden.
onu kullanmazsan cildin iyileşmeyecek diye birşey yok buarada.
Buav'ın sitesinde yok fakat Petanın deney yapmayanlar listesindeki MURAD'ı dene loreal almaktansa ya da bilemiyorum belki organik ürünler çok daha iyi gelecektir.
belki başka bir doktora daha görünebilirsin....
başka doktorada görünmek istiyorum fakat buna bile özele gittim cumartesi zor izin aldım yarında kan olayı var tekrar izin almam çok sorun olacak
elinde koca bi kahgıt var bunların listesinin olduğu işaretliyip kaşesini bastı anlamadım bioderma ne durumda
benim cildim lazerden yanmıştı bu kadın bioderma bi kremini vermişti bana mor kapaklı cbiulı mi ne o1 haftada geçirmişti çok memnun kalmıştım ama tavşanlı fln değildi
loreal e para atmak istemiyorum ya off çıkmaza girdim resmen
yalnız kızlar benim yüzümde cildimde problemler vardı dün cildiyeye gittim yarın kan vericem
ama cildimin aşırı hassas alerjik ince bir yapısı varmış kızarıklık ve kılcal damarlarımda meydanda bu yüzden bana yaz kış güneş kremi kullancan
dedi ve bana nemlendirici yazdı
la roche posay tolerans ultra kullancan ve termal suyunuda kullan olmadı soda kullan dedi
cildimde özel günlerde sivilceler çıkar sıkmadığım halde kuruyup iz kalıyor bunların yüzünden cildin ince dedi
mesela bi uçuk çıktı 1 hafta geçmediği dudağımın kenarından şimdi orası kahverengı duruyor dudağımın yanı iz kaldı
nemsizlikten vs dedi doktor ayrıca kan sonuclarına bakıcaz acaba kanında ki iyileştirici alyuvar mı ne ise onda mı sorun var dedi
ben şimdi bu nemlendiriyi almazsam cildim hiç iyileşmiycek
ama moralimde çok bozuldu o markalar deney yapıyor sonuçta
ben deney yapmayan bu içerikte nasıl krem bulabilirim
öncelikle geçmiş olsun.ben anlasmalı olduklarını düşünüyorum.size önerdikleri ürün sonuçta mucizevi değil.sizin yerinizde olsam soda kullanırdım nemlendirici de lushtan alınabilir ya da gratis ürünlerinden olabilir.tabii bunlar sadece öneridir.karar sizindir.[/QUOTE]
canım lush bakmıştım tek çeşit 120 lira ama bu sorunlarımdan önce bakmıştım
şimdi onu alıcam tekrar olursa napıcam bilemiyorum acil başlaman lazım toparlamamız lazım dedi
cildimin dengesi tamamen bozulmuş 1 uçuk 1 haftada iyileşmiyor birde iz kalıyor hiçbir şey yapmadığım halde
kılcal damarların yerleşir nemini fln sağlamazsan dedi bende yüzümde kılcal damarlarım belirli gezmek istemiyorum açıkcası kötü sonuçlar doğurmasından da korkuyorum sonrasında
daha yaşım genç ve şimdiden yüzümde lekelerle gezmek istemiyorum ki benim ergenlikte bile sivilcem çıkmazdı şimdi bunları görünce resmen moralım bozuluyor yani sürekli takıyorum kafaya nazar değdi vala psıkolojımde bozuldu bu durumdan saçlarımı saymıyorum bile resmen kel olmuşun dedi kadın bana