- 24 Ekim 2009
- 1.372
- 39
yanılmıyorsam vegansın değil mi?
bize kullandığın cf+vegan ürünlerden örnekler versen ne iyi olur
Tabii vereyim. Urtekram ın çay ağaçlı diş macununu kullanıyorum, köpürmüyor ama ferahlık veriyor
Yine aynı siteden Almawin isimli markanın bulaşık deterjanı ve temizlik ürününü aldım.
Çamaşır deterjanı olarak Dalanın Roxy marka sabun tozu var şu an elimde. Makineden çıkınca çamaşırların üzerinde beyaz tozlar kalabiliyor yer yer ama ütünün buharıyla geçiyor
Şampuan ve krem ve sabun olarak şu an doa kozmetiğin ürünleri var. Hayvan deneyi yapmadıklarına güveniyorum ama bazı içerikler kafama takılıyor, tekrar alma konusunda emin değilim şampuan ve kremi. Ama yağlarından alırım (hindistan cevizi, shea butter, lavanta), bir de vegan sabunlarından (bazı sabunları da keçi sütü bal vs içeriyor çünkü)
Bir de Ersağ isimli bir markadan alışveriş yaptım henüz yeni, hayvansal içerik kullanmadığı belirtilmişti. Memnun kalırsam o konuda da deneyimlerimi paylaşırım
Genellikle temizlik ürünü olarak yazdım sıkıntılar bu yönde olduğu için. Makyaj malzemesi olarak, pek makyaj yapmadığım için fazla yok elimde. Rimel, kalem ve ruj var sadece. Van ın Rus pazarından aldım :) Bunlar bitince diğer ürünleri aldığım siteden araştırma içine girerim sanıyorum