- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
lush markasını ben güvenerek alıyorum. çünkü sadece hayvan deneyi yapmıyoruz demekle kalmayıp, hayvan deneylerine karşı da savaşıyorlar. facebookta lush'ın sayfasına bir göz atın. bu çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi var. lush türkiyeye attığım maile gelen cevapta hayvan deneylerine karşı çalışmalar için yüklü bir bütçe ayırdıklarını söylediler.
bir firmanın hem deney yapıp hem de deneylere karşıyız, savaşıyoruz diye bildirimler yapacağını sanmıyorum. avrupadaki mağazalarında bu deneyleri afişlerle gösteriyorlarmış.
lush'ı oriflame le kıyaslamak doğru değil bence, ne zaman oriflame'in bir hayvan hakları protestosuna katıldığını gördük?
yine de karar sizlerin elbet...
Lush ı deney yapmıyor diye biliyordum bende hatta elimde ürünleri de var fakat hafta sonu mağazasından ürün iceriklerini inceleyince sanırım makyaj ürünü yada parfümdü içeriğinde balmumu vardı.
Benim kafam karıştı açıkcası.
Balmumunun farklı bir elde ediliş sekli var mı yani arıları parcalamadan?
Aynı şey doa nin katı parfümleri icinde geçerli,balmumu var.Doa dan alışveriş yapacaktım vazgeçtim.
Konu hakkında sağlıklı,net bilgisi olan varsa arkadaslar yazarsaniz cok sevinirim bende.