Eco tools..cryuelty-free...kim demiş değil.....mac,estee lauder,loreal fırçalarından uzak durun arkadaşlar....hepsi katliamdan!
Ecotools hepsiburada da vardı....ayrıca coastel scentsin de sentetik fırçaları mevcut,,,,geçen yıllarda ben almıştım,,,fırça alınca gümrüğe takılmıyor ama kozmetik alışverişini bilemem,,,gümrük kıllık yapabilir,,salak bir mevzuat var çünki,,,tc.vatandaşı yurtdışından kozmetik almasın,burdaki çakallarca 3 katına kazıklansın diye!
Lys cim sana sunlarında soracam
Yukarda yazdım bee beauty nin bazı losyonlarinda tavşan var bazılarında yok
V
Givioni (yanlış yazmadıysam ) sac Şampuanlarinin bazılarında var bazılarında yok kremlerde de öyle
Bu işi ben anlamış değilim normal saclar icin olanda tavşan var yağlı saclar icin olanda yok
Güvenip olmayanı almak mı lazım yoksa kaçınmak mı diğer ürünleri görünce yapmadıkları orata da acaba bazı serilerde karışım mı okuyor yoksa bu tavşanı mı basmayı unutuyorlar diye poliyanlacilik yapiyim bari
Too faced ürünlerinin ambalajında kesinlikle tavşan var degil mı arka yüzünün fotosunu çekip bizimle paylaşırsan cok sevirim
Loreal meybillien fln paylaşılması normal çunku ucuz olana alışmış bizim milletimiz maalesef hic düşünmeden alıyor
watsons toptancı distribütördür,,,,,markası altındaki superdrug harici hemen hemen her firma deney yapmaktadır.,,,watsonsun kendi markası altındaki ürünler de deneye tabidir....bu nedenle çok merak ettiğim ballı-biralı saç maskelerinden alamadığım için çok üzlmüştüm hattta...Watsons un kendi ürünleri hakkında ne diyorsunuz peki kızlar
Anlamakta zorlanıyorum.
İsrail deney yapan ürünleri ülkeye sokmama kararı aldı.
Martta yasa çıkarsa AB de deneyler yasaklanacak.
Tablo bu şekilde olsa dahi firmalar yapmaya devam mı edecek?Sırf Çin piyasasında var olmak adına AB ülkelerini gözden mi çıkaracak?,
Çin ve benzeri bir kaç ülkedeki mevzuatın AB baskısıyla değişme ihtimali yok mu?
buarada superdrug bb creme bi ben kullanmadım heralde burda,,,yazan arkadaşlrdan biri cilt rahat emiyor demiş,bu hoşuma gitti,maske gibi durmasından iyidir...sorunlu bir cildim yok,herhalde işimi görür benim de,,,tek istediğim kurutmaması cildimi ki zaten kurudu buaralar, klima felan etkisi,,,nefret ediyorum..cildi kuruya meyilli olan ve superdrug bb creme kullanan biri yorum yaparsa sevinicem,,,bir de tek renk mi? kaç renk bu?kesin ben gittiğimde watsonsa tenime uygun olanı kalmamış olur,,,çok şanslıyımdır
firmalar gizli kapaklı yapmaya devam edecekler muhtemelen,,hepsi olmasa da,,,,bu işler sandığınız kadar kolay değil,,,mevzuatlar,uygulamalar ve yasaklar çoğunlukla kağıt üzerinde kalıyor,,,2004 den beri yasaktı zaten:)) ama durmadılar işte,,,,,devam edegeldi günümüze dek,,,,o nedenle özellikle ben hayvan deneyi yapmıyorum diye bas bas bağıran markalara yönelinmeli,,,,,,bazı markalrın bu pazarlama stratejisi doğru da olabilir yanlış da,,o nedenle peta ve buav gibi stkların o markaların ardında durup durmadıklarına bakmak önemli,,,,mümkün mertebe değişik yabancı basından araştırmak önemli,,,,kıstasınız bu olmalı,,,ayrıca ab dediğiniz topu topu 520 milyon bile yok,,,,oysaki çin dediğiniz ülke 1 milyar küsür:)) eee heralde hiç bir firma etik kaygı gütmedikçe çin pastasını yemekten vazgeçmez....avon,oriflame,estee lauder gibi kanlı rantiyerler en güzel örnekleri bunun.....bir de yapılan istatistikler kadınların iyi bulduğu ve tüketim alışkanlığı geliştiridği kozmetiklerden fiyatları artsa bile tüketici olarak faydalanmaya devam ettiklerini gösteriyor,,,,yani kadın denen canlı aklı-sabit....bişiye alışınca kolay kolay bırakmıyor kozmetikte,,,hal böyle olunca kanlı rantiyer de ürettiği kaliteli ürüne güveniyor tabi,,,,avrupalı kadın sen almazsan çinli hatun alır diyor..zaten çinde hayvan hakları yerlerde,,,her yerde vahşet dizboyu....hayvana işkence etmek nerdeyse tradisyonel,,,,çinde bir inanış vardır mesela......kesmeden önce hayvana işkence edilirse eti lezzetli olur diye,,,merak edenler araştırsın,,aslı var.....bunları üreticiler de biliyor,,yani tüketici kitlenin demografik özelliklerini,,o yüzden çinden kolay kolay kimse vazgeçmez,,,,ama etik olarak çine girmicem diyen firmalar da var....ilk aklıma gelen: paul mitchell firması mesela,,,,neyse,,,,olay budur yani kısaca,,,
buarada superdrug bb creme bi ben kullanmadım heralde burda,,,yazan arkadaşlrdan biri cilt rahat emiyor demiş,bu hoşuma gitti,maske gibi durmasından iyidir...sorunlu bir cildim yok,herhalde işimi görür benim de,,,tek istediğim kurutmaması cildimi ki zaten kurudu buaralar, klima felan etkisi,,,nefret ediyorum..cildi kuruya meyilli olan ve superdrug bb creme kullanan biri yorum yaparsa sevinicem,,,bir de tek renk mi? kaç renk bu?kesin ben gittiğimde watsonsa tenime uygun olanı kalmamış olur,,,çok şanslıyımdır
superdrugımız vardı o da mı gidecek......lys dedikten sonra yer gök gabrini oldu çekmecemde. az önce de 4 lü 4 tane farını aldım. zaten memnunun gerek farlarından gerekse fondoteninden lakin kadın hemcinslerimizin pek umrunda değil bu durumlar. blog olarak takip ettiğim bir can var; saolsun süper tanıtımlar yapıyor CF ürünler ile ilgili. güzel biri de kalbi gibi. pamuk pamuk.
blog ismi vermek yasak mı burda bilmiyorum ama nette o arkadaşımızı bulmak zor değil. bir o var zaten duyarlı blogger!!!!
superdrugımız vardı o da mı gidecek......lys dedikten sonra yer gök gabrini oldu çekmecemde. az önce de 4 lü 4 tane farını aldım. zaten memnunun gerek farlarından gerekse fondoteninden lakin kadın hemcinslerimizin pek umrunda değil bu durumlar. blog olarak takip ettiğim bir can var; saolsun süper tanıtımlar yapıyor CF ürünler ile ilgili. güzel biri de kalbi gibi. pamuk pamuk.
blog ismi vermek yasak mı burda bilmiyorum ama nette o arkadaşımızı bulmak zor değil. bir o var zaten duyarlı blogger!!!!
şu sıralar burt's bees ürünlerine takmış durumdayım
hayvanlar üzerinde test yapmayan organik ürünler satıyorlar
watsonslarda dudak balmları var
boynerlerde de hemen hemen her ürünü
ama internetten daha ucuza bulmak mümkün
ayrıca lush kozmetik ürünleri çıkrmış kızlar haberiniz olsun
testerlerini denedim renkli nemlendiricileri, farları gayet başarılı