Bahsettiğim site yerli zaten kendi imkanlarıyla kaz dağlarında yer kiralayıp,kendi ürettiklerini kullanıyorlar.Buavdan sertifika alacak kadar büyük bir firma değil.Yptırdıkları test raporlarını istersen eğer maille gönderiyorlar.Tabi ki tercih senin.
Diğer firmaya gelince alıcısı ve satıcısı çok olan yerli bir firma neden logo almadıklarını anlamıyorum bende.Nihayetinde yerli firma olduğu argesini yuriçinde yaptığından ve market ürünlerine nazaran daha doğal içirikli olduğunda temizlik malzemelerini kullanıyorum.
Ben ilk bu deneyler konusundan haberdar olduğumda ne alacağımı şaşırmış haldeydim,üstelik etrafınızdaki kimi insanların da sanki anormal olan sizmişsiniz gibi davranmalarıda cabası.
Şimdi biraz daha rahatım daha çok ürüne ulaşabiliyorum.
Logo yoksa eğer sözlü yazım ve yerli olmasına özen gösteriyorum.
Umarım seçeneklerimiz her geçen daha da artar.
Evet deli muamelesi görüşüyorsunuz resmen watsons Ankara alamam şubesindeydim dün zaten stand görevlileri kılını kıpırdatmıyor kendi markasının haricinde bsy sorulunca kasaya sordum bende zayıf orta boylu kasiyer beye sordum kasayı kapattı benle ilgilendi kendisi test yapıldığını biliyormuş ama tavşan olaylarından fln haberi yokmuş ne kadar mutlu oldu ben anlatınca ne guz sizden birçok sey öğrendim dedi ve ne sorsam hadi onda bakalım bunada bakım varmıymis diye yanımdan ayrılmadı alis verisimin sonuna kadar kendisi bilmediği seylerde herkese sordu beni yanıtsız bırakmadı
Aslında tum icerikler belli artık neden test yapılıyor ki bi rimelin bi ruhun nasıl yapıldığı içindekiler belli sonuçta yazık dedi oda üzüldü
Onun sayesinde bende superdrug ürünlerinin neleri varmış öğrenmiş oldum
Keske tum çalışanlar böyle olsa ismini fişe bakıp alıyim teşekkür maili aticam watsonslarda ödüllendirdiler bence o kadar mutlu oldum ki benle ilgilenip bsyler öğrenmek istemesine ve normal karşılamasına
Baska yerlerdeki satıcılar bile hmm test mı yapılıyor mus cevabı alıyorsunuz
Bir de kozmetik sektorunde çalışıyorlar bi haberler
Stargazer diye bi marka daha var test yapmayan mutlu tavşanli Türkiye de yok ama efe kozmetik getirdi fln diye google amcada bsyler okudum onuda araştmadayim