o forever kelimesi beni de çok keyiflendirdi:))), inşallah bir aksilik çıkmaz. Allah bunun için çalışan herkessten razı olsun
Watson's trkiyenin sayfasından gönderdim hemen maili... gelsin de rahat rahat alalım tabi :))
EVDE ÇIĞLIKLAR ATIYORUM SABAHTAN BERİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BİRİ BANA BU OKUDUKLARIMIN HAYAL OLMADIĞINI SÖYLESİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
We did it!
After 23 years of hard-fought campaigning by the ECEAE, the European Union is finally set to ban the sale of all new animal tested cosmetics on 11th March 2013.
Europe has listened - and said No to Cruel Cosmetics!
We couldn’t be happier for the animals.
Thank you to everyone who has supported our campaign.
HAYAL GÖRMÜYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!SANIRIM
BAŞARDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
23YILLIK MÜCADELEDEN SONRA,AVRUPA BİRLİĞİ NİHAYET 11MART 2013 TARİHİ İTİBARI İLE AVRUPANIN SESİNİ DİNLEYEREK YENİ SATIŞA ÇIKACAK TÜM KOZMETİKLERDE HAYVAN DENEYLERİNİ YASAKLADI!!!!!!! HAYVANLAR İÇİN DAHA MUTLU OLAMAZDIK.......KAMPANYAMIZA DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.....DİYOR!!!!!!!!!!!!!
AYLARDIR BU KAMPANYA İÇİN ÇALIŞIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAYAL DEĞİL DEMİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AĞLIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dün migrosta alışveriş yaparken kozmetik reyonunda birçok ürün gördüm temiz. Yapıtırmışlar vegan ibaresini yapıştırmışlar no tested on animalsı. Tabi fiyatları ortalamanın üzerinde bu ürünlerin. Avrupa menşeili. Sevinçten alasım geldi ama şimdilik erteledim.
Yakında o üreteci firmaları tek tek tebrik edeceğim. Adlarını not etmem lazım önce.
Bu arada yüz toniği,sütü ve nemlendirici olarak bebak marka ürünleri kullanıyorum. Elbette tavşan dostu ürünlerimiz :)
ben geçenlerde watsons'a uğramıştım bir umut, temiz maskara arıyordum.
konudan bahsettiğim görevli ilk kez duyduğunu söyleyince, en yakınımda duran superdrug duş jelini alıp arkasını çevirdim.
sözde tavşanı göstereceğim ama yok.. zıplayıp gitmiş bir yere.
kıza kanıtlayamadım hatta rezil oldum :26:
acaba superdrug alırken de mi dikkat etmeliyiz tavşan logosuna??
princess bu nyx pudranın kapatıcılığı gerçekten iyi mi?Fiyatı az değil çünkü,alıp da elimde patlamasın bazı diğer ürünler gibi.Mac studio fix plus powder kadar iyi mi kapatıcılığı acaba?