sayfaların tümüne bakamadım. AMa avon un listede oldugunu biliyorudm zaten. Peta girdim zaten cogu marka listede! Peki oriflame?? Deney yapmadıklarını biliyorum ama...
Hunca? hunca sampuanlar vs parapen, sls, sles yok ama...
Bi bukadarmı düştük ya, Kendi güzelliğimi için masum, sesini çıkarayaman canlılara bunları yapmaya mı mecbur kaldık!!
Dışarda okadar işsiz güçsüz bi baltaya sap olamamış insan var, ver parasını yap üzerinde deneyini bütün millet atılır para karşılığı olsa,
Aman paraları eksilmesin bu masum canlıları haşat edelim, nasılsa seslerini çıkartmıyorlar haklarını savunamıyorlar, kim bilicek ki diye düşünüyo beyinlerinde tek bi hücre bile olmayan insanlar!
LAnet olsun bunları yapanlara, yapıp görüp sessiz kalanlara, bunları bile bile hala almaya devam edenlere.
İnsanlardan nefret ettim iyice soğudum nasıl yaratık bunlar böyle vahşice bi katliyam yapabiliyorlar! Kim verdi bu hakları onlara! Kim izin verdi!!
Fransız ürünlerine karşı zaten tepkiliydim bunları gördükten sonra listede bulunan bütün ürünlerimi parasına bakmayıp attım çöpe, ben bu vicdanla yaşayamam ki.
Umarım Allah bunları yapanlara, yaptıranlara aynısını dünyada veya öteki dünyada aynısını yaşatır!!
İki tane cennet papağnım var ve sakatlar gözüm gibi bakıyorum kıyamam ki, canım acıdı bu fotoğrafları görünce ağladım, onlar için birşeyler yapmam gerekli diye düşündüm, elimde imkanım olsada hepsine ben baksam. O orku dolu gözler bir ömür aklımdan çıkmıycak biliyorum.
Kızlar Kryolan kozm.markasını kullanan var mı ? Sitesinde hayvansal ürün kullanmayıp deney yapmadığı yazıyor.İnanalım mı? Şöyle koyu ,akmayan ,deney yapmayan siiyah göz kalemi hala bulamadım.bir de allik tabi.
Top faced siyah göz kalemi nasıl bilgisi olan var mı?Ya da kalem icin başka temiz marka önerisi olan ?
Lys teşekkür ederim yorumun için her aman yardımcı olmaya çalışırım ki tlf rehberimdeki herkese msj göndererek büyük bir adım attığımı düşünüyorum,
Ben kimyasal kullanamıyorum alerji yapıyor, o yüzden pahalıda olsa mecburen organik almam gerekiyor, sadece rexona rollonum ve mayblne rimelim vardı onlarıda attım, zaten ruj vs kulanmam alerjim olduğu için bepantane yetiyor
Ben kullanmıyorum ama etrafımdakilerinde kullanmasını istemiyorum açıkçası, vicdanım rahat etmez.
arkadaşlar yaklaşık2 hafta önce,bir kozmetik mağazasına gittim...memnun kaldığım elite marka rimeli almak için..almadan önce ilgilenen görevli bayana hayvanlar üzerinde test edilip edilmediğini sordum cümlemi aynen tekrar ederek "tabiki hayvanlar üzerinde test ediliyor" dedi; test ediliyor mu diye yine sordum evet dedi..bunun üzerine hayvanlar üzerinde test yapıyorsa bu markayı almam dedim..ha yok ben sizin dediğinizii anlamadımki,farkında olmadan öyle söyledim dedi..cümlemi aynen tekrar ettiniz dedim, yok ben farkında değildim dedi..ben güvenemedim emin olmadan almıcam dedim..güldü kadın ve "nasıl hayvanlar üzerinde denenir ki alıp gözüne mi sürecekler" gibisinden laf etti..inernetten araştırırsanız öğrenirsiniz dedim, hiç komik değil fln dedim..yanındaki bayan onu susturdu..
neyse bugün az önce, elite kozmetiği aradım..alfar kozmetik' e ait elite ve catherine arley markaları..bunun yanısıra marketlerde dynamic markasıyla da catherine arley ürünleri satılıyor...bayanla görüştüm, çok samimi konuştu gayette ilgiliydi..hiçbir ürünüz denenmiyor dedi sadece elite değil alfar olarak öyle deneylerimiz olmuyopr zaten öyle de bir tesisimiz yok dedi..yeni catherine arley ürünlerinde tavşan logosunun olduğunu bir arkadaşımdan duydum dedim (burdan bir arkadaş söylemişti ama bağışlasın kimdi hatırlamıyorum) evet dedi, elite kozmetikte de logo düşünürmüsünüz dedim sonuçta bakanlık bu logolar için de rapor istediği için bizim için güvence oluyor dedim..doğrudur rapor istiyorlar denetliyorlar dedi..sonuçta tüketici görüşüdür değerlendireceğiz dedi..elite'in 6lı göz farlarında filan varmış ama onlara koymamışlar çok gerekli olduğunu düşünmediğimizden koymamıştık ama sizin talebinizi değerlendireceğiz dedi..
hiç kusura bakmasın ama o bayanı da şikayet ettim, çünkü rimelden gerçekten memnundum, tekrar rimel arayışına da girmek istemedim..ayrıca oradaki bayanlarında bilgili olması gerektiğini düşünüyorum , o kadın tamamen bihaberdi...telefondaki bayan ilgileneceğini söyledi...gratislerdeki essence ürünlerine baktım fiyatı acayip düşük ama hangisi hacim verir bilemedim testerıda yoktu ki deneyemedim..denesem belki bir müşteri kaybediceklerdi bilemiyorum..neyse en nihayetinde bu ürünlerin temiz olduğunu öğrendim içim rahat etti...alfar kozmetik' e ait catherine arley ve elite markalarını kullanabilirsiniz arkadaşlar..
elite'in şu rimelinden acayip memnunum..eğer rimel arayışı içindeyseniz kesinlikle denemenizi öneriyorum..arkadaşım max factorun false lash'ini kullanıyordu..bunu denettim ona da ve tek sürüşte max'ın 2. katındaki halini yarattı..o derece iyi..fiyatı ise şu sıralar indirimde sanırım 16 tl..indirimsiz hali 20 lira civarı sanırım..
kesinlikle de-ne-yin !
elite volumizes up to 6x mascara
bu elite kozmetik ürünlerine çok az internetten baktım internetten de satışı var ancak bünyesinde sansiro parfümlerini de barındırıyor şirket ve bu şirket de italyada bi laboratuvarda panelistler üzerinde yaptırıldığı iddia edilen-bilmiyorum ama sansironun resmi internet sitesinde lab sonuçları mevcut daha önce de paylaşmıştım- parfüm için deney yaptırıyor maalesef, bana güvenilir gelmedi princess paylaşmak istedim...hem niye yurtdışında deney yaptırıyo ki saçma...
panelist dedigin rizasi olan insanlar mi canim?
evet rızası olan insanlarda bitmiş ürünlerin patch=yama testi ile vücutlarının düzgün bir deri bölgesine test alanı yapılacak alanı belirlemek için ortası boş bir bandın yapıştırıldıktan sonra o bitmiş ürünün bu "gönüllü insanlarda" o boş alana uygulanması ve belirli saatlerde bu bölgede gelişen reaksiyonların dermatologlarca test edilmesi esasına dayanır. gerçekten "gönüllü insanlar" da mı yapılıyor??? bu konuda net bir bilgi yok!
dün yine ihtiyaçlarım için gratis mağazasına girmiştim. golden rose maskaraları incelerken golden rose üniversite onaylı yazısı dikkatimi çekti,(yanlış hatırlamadığımı düşünüyorum hemen yanında cecile ürünleri vardı) üniversite ismi olarak italyanca bir üniversite ismi yazmaktaydı, türk değildi yani türk üniveristeleri eminim italyadan çok daha gelişmiştir. bu arada farkettim ki pek çok türk kozmetik firması bi biçimde yurtdışında ve hatta özellikle italya da (sansiro=chelab,vb...) deney yaptırıyolar neden italya?? neden bir ab ülkesi ve neden türk üniversitesi değil de yurtdışı?? ne gerek var? türk üniversitelerinin yurtdışında italyan üniversitelerinden daha çok saygınlığı vardır emin olun, bu soruların aslında cevapları basit!!! bu arada golden rose amerika da da satışta olan bir markaymış, kendi internet sitesi üzerinden de amerika da satış yapmakta...
bu işler sandığımızdan da çetrefillli görünüyo, yine bu başlık altında biri gratiste satılan essence ürünleri çok uygun fiyatlı, deneyci değil gibi bi şeyler yazmıştı ama kimdi hatırlamıyorum beni bağışlasın. essence markaları ürünler evet ucuz deneyci midir bilmem ama almanya dan eczacıbaşı tarafından ithal edilmekteymiş, bana güvenilir gelmedi...yine gratisteki the balm ürünleri de amerikadan ithal edilmekte, üzerinde herhangi bir tavşan işareti yok,hiç güvenilir diye düşünmüyorum,içinde bi dolu da paraben türevi var(golden rose ürünlerinde de bi dolu paraben var)