gratis te foto çekmeme izin vermediler sebebini açıklasam bile..gratiste birsürü ürün var hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ibaresi bulunan..ya şekil logo olarak ya da yazı olarak yer alıyor..
watsons ta da superdrug ürünlerinde buav' ın tavşanını görmek mümkün (her ürününde olmasa da)..
superdrug ın intim jeli de var isteyenler için..şampuanı,saç kremleri,deodorantı,duş jelleri,yüz maskeleri vs. var...dediğiniz gibi ya gri bir yıldız yer alıyor üründe ya da superdrug diye yazıyor o markaya ait olduğunu göstermek için..
benim makyaj temizleme jelim bitti ne alıcağımı bilemedim..tavsiye edeeğiniz bir ürün var mı? ayrıca watsons ın çay ağacı özlü cilt temizleme ürünleri var ama pek güvenemediğimden alamadım..
essence ürünleri var gratis te..fiyatları normalinde altındaymış şimdiye kdr hiç dikkatimi çekmemişti..ojeleri,rujları,fondöten,pudra,rimel birsürü kozmetik ürünü var..ancak arkalarında tavşan logosu yok..sitelerine girince yazıyor hayvanlar üzerinde test yapmıyoruz diye..güvenmeli mi?
essence oje silici resmi nilays-world.blogspot.com dan alıntıdır..(asetonsuz olduğu için oje silici dedim ne derece uyduysa artık) oje silici olarak bunu alabiliriz...diğer resimlerin üzerlerinde alıntı yerleri yazıyor diye ayrıca belirtmedim..
bugün golden rose ' un makyaj temizleme mendilinin arkasında tavşan resmi gördüm.. ama almadm..demekki
tüp boya olarak şöyle bir boya gördüm adı "sarah parker" şen kozmetik ' e ait..bitkisel boya olarak geçiyor ama tavşan logosu yok..sitelerinden ulaşmaya çalıştım mesaj iletilmedi diyor sürekli..fiyatı 3.50 tl
migros'ta
L'ANGELİCA diş macunu..hayvanlar üzerinde test edilmiyor ibaresi yok (masaj yağında da ibare yoktu) ama yapmıyor diye biliyoruz..peta ve buav' ın listelerinden biliyoruz sanırım..fiyatı 15.00 tl
gratis te 4'lü dumanlı göz makyajı yapmak için far (hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ibaresi bulunan)
valentina by kejal - robyem göz farı