aubrey organic şampuanımı kullanmaya başladım, sonuç tam bir hüsran... üstelik kuru saçlar için olanını almıştım ama saçımı iice kurutarak sanki sabunla yıkamış gibi iice keçeleştirdi... beğenmedim bi daha markanın şampuan ürünlerini kullanmayı düşünmem ama dudak parlatıcısı ve kremlerinden memnunum, keşke makyaj konusunda daha fazla ürün çeşitliliği olabilseydi...
bi marka olsun ki böle içim rahat rahat bütüüün ihtiyaçlarımı o markadan alsam... şunu şu markadan bunu bu markadan toplamaktan bıktım ya... ama yok yılmak yok, araştırıcaz, öğrenicez ve sesimizi duyurucaz ki bizim de ihitiyaç ve isteklerimize yönelik en önemlisi de hayvan deneyi yapılmaması hususunda dikkatli davranan markalar olsun, bu devran böyle devam edecek değil, isteyen istediği kadar alay edebilir bu başlık altında toplanan kadınların çabalarıyla...umrumda bile değil ben doğrularımı savunabildikten sonra...
yakında internet üzerinden jasön markasının şampuanını alarak denemeyi düşünüyorum, daha önce jasön kullanan varsa yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum...
yürek dayanmıyor .....
merhaba
ben de aynen sizin gibi düşünüyordum. öyle bir marka olmalıydı ki tüm kriterlerime uymalıydı .cok araştırdım ve ersag bitkisel ve organik markayı buldum. artık markette de vakit kaybetmiyorum kafam da rahat dünya varmış valla .
bence denemelisiniz hic bir şey kaybetmez hatta kazanırsınız...
arkadaslar şu saatten sonra kendıme söz verıyorum kı ınsallah bu sözumu tutarım alırsam bıle o maymunun bana ne yapıyorsunuz yapmayın ıfadesı gelecek aklıma...almamaya calısacagım..ERSAĞ arkdaslar arastırın be artık gecıyorum hatta gectım bıle sayılır tamamen bıtkısel deney işkence yok..her urun var şampuan bulasık mak.çamasır mak.ne aklınıza gelırse.bende tavsıyler uzerıne arastırdım.almayın arkadaslar ne olur.herkez cevresıne soylese böylece bılınclenır herkez.şahsen ben bılmıyordum fotoları görunce şok gecırdım bılsemde bu kadarını tahmın bıle edemezsdım..lütfen göz görmeyınve gönul katlanırmıs olmasın bu durum...
tsk ler sanada gunayder artık bende ersagcıyım bugunden ıtıbaren.......
arkadaşlar belki yazılmıştır ama yine de yazayım :)) dalan'ın çıkardığı d'olive serisi harika! hayvan deneyi yapmıyor ve paraben içermiyor. duş jeli hariç her ürünü denedim. el kremi, şampuan ve saç kremi harika. alırken sadece logoya ve paraben içerip içermediğine bakmıştım ama sonuca ben bile inanamadım.
dalan nerelerde satılır acaba?
arkadaslar mrb gano excel kullanıpta memnun olan varmı.ürünlerı hakkında ne dusunuyorsunuz?ben bıtkısel oldugunu duydum.yorumlarınızı beklıyorum
dalan nerelerde satılır acaba?
Alix avien deneyci mi
Allık ve bebe pudrası hangi markadan alabilirim
dalan markasinin her urununde tavsan resmi yok malesef..bu marka artik cogu yerde var. Buyuk marketlerde,migros,carrefour vs. Gratis watsons gibi..
Alix avienin rujlarinda tavsan resmi var ama diger urunlerinde goremedim..allik olarak simdilik elite ya da catherine arley tercih edebilirsin..catherine arleyin yeni urunlerinde tavsan resmi oldugunu soylemisti bi arkadas..elite catherine arley alfar kozmetike ait markalar..bunlarla iletisime gecip deney yapmadiklarini ogrendm ama lys birkac soru daha yoneltmemi onerdi tekrar ariycam..
Bebek pudrasi olarak, nerde oturuyosun bilmiyorum ama gratislerde superdrug markasina ait bebek urunleri de var onlara bakabilirsin..markalari tam hatirlayamadim ama komili ulkerin, uni markasi bakabilirsin arkalarinda tavsan resmi var mi die..eger hicbirinde goremezsen turk markasi almani oneririm icerik itibariyle denemeden takklit urun yapma ihtimali oldugu icin..
arkadaslar mrb gano excel kullanıpta memnun olan varmı.ürünlerı hakkında ne dusunuyorsunuz?ben bıtkısel oldugunu duydum.yorumlarınızı beklıyorum
İlk kez duydum gano excel markası internetten baktım şimdi diş macun içeriğinde paraben olduğu yazıyor.
saydığınız tüm markalar deney yapıyor,,,şüpheye kapılmayın,,golden rose(erkul kozmetik),the balm,essence(alman mrkasıdır)
Elite rimeli gratik veya watsons da bulabilirmiyim. Akıyor mu elite rimel.