kesinlikle dur demenin vakti geldi benim için, yardımlarınızı bekliyorum.
Orkid-
domestos-
cif-
garnier-
la roche posay-
vaseline-
elidor-
cif sunlight-
nivea-
bunların yerine alternatif kullanabileceğim urunler nedir?
rosense gülsuyu temiz mi?
ve arkasında uniliever yazan bbutun markalar mı hayvanlar uzerinde test ediliyor?
kesinlikle dur demenin vakti geldi benim için, yardımlarınızı bekliyorum.
Orkid-
domestos-
cif-
garnier-
la roche posay-
vaseline-
elidor-
cif sunlight-
nivea-
bunların yerine alternatif kullanabileceğim urunler nedir?
rosense gülsuyu temiz mi?
ve arkasında uniliever yazan bbutun markalar mı hayvanlar uzerinde test ediliyor?
kalporganik e katılıyorum ama yine de şimdilik ihtiyaçlarını giderebileceğin markalar önermek isterim..yalnız sadece markaları yazmışsın o markanın hangi ürününü kullanıyordun onu yazmamışsın mesela garnier in saç boyası mı yoksa kreminimi kullanıyordun belirtsen daha iyi olurdu
Orkid----------- MOLPED,EVYLADY
domestos------ bunu çok soran var..bunun yerine herhangi bir Türk markası ürün kullanmanı tavsiye ederim (türk malı değil türk markası)
cif------------- BİNGO KREM TEMİZLEYİCİ
garnier--------- saç boyası ise -> ORGANİC NATURAL COLORS
la roche posay- AUBREY,NONIQUE,LOGONA ürünleri ve üzerinde tavşan olan diğer markaların ürünleri
vaseline------- ARKO KREMLERİ
elidor- -------- GIOVANNI SAMPUAN,SAÇ KREMİ (tavşanlı ürünlerinden), SUPERFRUG (tavşanlı ürünlerinden) [gratislerde var bunlar] , SELEN KOZMETİK- DOWN UNDER NATURALS,NATURAL FRUITKICKS,NUDE ŞAMPUAN SAÇ KREMLERİ
cif sunlight---- BİNGO SIVI BULAŞIK DETERJANI,ERSAG ÜRÜNLERİ
nivea---------- AUBREY,NONIQUE,LOGONA ürünleri ve üzerinde tavşan olan diğer markaların ürünleri
şimdilik aklıma gelen bunlar...
kalporganik e katılıyorum ama yine de şimdilik ihtiyaçlarını giderebileceğin markalar önermek isterim..yalnız sadece markaları yazmışsın o markanın hangi ürününü kullanıyordun onu yazmamışsın mesela garnier in saç boyası mı yoksa kreminimi kullanıyordun belirtsen daha iyi olurdu
Orkid----------- MOLPED,EVYLADY
domestos------ bunu çok soran var..bunun yerine herhangi bir Türk markası ürün kullanmanı tavsiye ederim (türk malı değil türk markası)
cif------------- BİNGO KREM TEMİZLEYİCİ
garnier--------- saç boyası ise -> ORGANİC NATURAL COLORS
la roche posay- AUBREY,NONIQUE,LOGONA ürünleri ve üzerinde tavşan olan diğer markaların ürünleri
vaseline------- ARKO KREMLERİ
elidor- -------- GIOVANNI SAMPUAN,SAÇ KREMİ (tavşanlı ürünlerinden), SUPERFRUG (tavşanlı ürünlerinden) [gratislerde var bunlar] , SELEN KOZMETİK- DOWN UNDER NATURALS,NATURAL FRUITKICKS,NUDE ŞAMPUAN SAÇ KREMLERİ
cif sunlight---- BİNGO SIVI BULAŞIK DETERJANI,ERSAG ÜRÜNLERİ
nivea---------- AUBREY,NONIQUE,LOGONA ürünleri ve üzerinde tavşan olan diğer markaların ürünleri
şimdilik aklıma gelen bunlar...
baştan sona okudum yazıları.. deodorant hakkında bir karar veremedim, ve la roche possay yaglı cıltler için nemlendiricim var, onun yerine ne koyacağım araştırıyorum, yardım edin
birde nonique markasını nereden bulabilirim?
princess, evylady ve arko EVYAP değil miydi? evyapın activex sabunun arkasında sıçanlar üzerinde denediği yazıyordu :44:
baştan sona okudum yazıları.. deodorant hakkında bir karar veremedim, ve la roche possay yaglı cıltler için nemlendiricim var, onun yerine ne koyacağım araştırıyorum, yardım edin
birde nonique markasını nereden bulabilirim?
nonique markasından ben de alışveriş yapmayı düşünüyorum...bu markanın ürünlerine kendi resmi web sitesinden ulaşabileceğin gibi bazı alışveriş siteleri üzerindende ulaşabilirsin..nonique markasının ürünlerini için online alışveriş yapabileceğimiz web sitelerinden bazıları:
noniquekozmetik
bakimstore
yenicarsim
naturey
kozmetikhane
dogaleczaci
hepsinin sonunda .com var...link olur belki silinir diye sonradan belirttim..
princess7 bu softem markasını nereden bulabiliriz bir yerde satılıyor mu yoksa internetten şiparişlemi ulaşabiliriz bir fikrin var mıçünkü ben duş jeli falan kullanamıyorum alerjim var her yerim kıpkırmızı kabarıyor sabun kullanıyorum o da hacı şakir ama onuda kullanamıcağıma göre sabununu denemek istiyorum saç bakım yağıda varmış süper
ben cilt temizliği için kil maskesi kullanıyorum.. aslında kk kişisel bakım için bi nimet değişik maske tarifleri var.. tonik için lavanta suyu, saf maden suyu kullanıyorum.. duş jeli sıvı sabunu artık hiç kullanmıyorum bunun yerine sabun kullanıyorum.. reklamlar beynimize işlemiş önceden duş jeli olmamasını düşünemezdim şimdi sabun kullanıyorum ve batık sorunum kalmadı çok şaşırdım
princess7 bu softem markasını nereden bulabiliriz bir yerde satılıyor mu yoksa internetten şiparişlemi ulaşabiliriz bir fikrin var mıçünkü ben duş jeli falan kullanamıyorum alerjim var her yerim kıpkırmızı kabarıyor sabun kullanıyorum o da hacı şakir ama onuda kullanamıcağıma göre sabununu denemek istiyorum saç bakım yağıda varmış süper