Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Eylülü bekliyorum, bu ay fena battım :KK53: Göz altı kapatıcısında gözüm var, hiç öyle malzemelerim yok çünkü. Bir de vücut fondöteni. Alır almaz foto paylaşırım, inş. eylülde durduk yere masraf çıkmaz bana.
Ayy ben de inanılmaz masraf yapıyorum 2 aydır.shiseidonun gözaltı kapatıcısını aldım gecen ay.onu da tavsiye ederim.
betistanın kuru şampuanını, rimmel londonın kaş rimelini,rimmelin transparan pudrasını (youtuberlar çok övüyor ikisini de) aldım bugün.aklıma bunlar geldi şimdi:KK71:

Ayy ben de inanılmaz masraf yapıyorum 2 aydır.shiseidonun gözaltı kapatıcısını aldım gecen ay.onu da tavsiye ederim.
betistanın kuru şampuanını, rimmel londonın kaş rimelini,rimmelin transparan pudrasını (youtuberlar çok övüyor ikisini de) aldım bugün.aklıma bunlar geldi şimdi:KK71:
Kendime not: Gaza gelme kavuncuğum, eylüle daha var :KK53:

Ahaahaah:KK70:o zaman aldığım diğer makyaj ürünlerini söylemiyeyim :KK30:ikeadan da bütün hepsini yerleştirebileceğim malzemeler aldım.gerçi çok bir şey yoktu.olanlar da pahalıydı.:KK57:
Söylense de fark etmez, bulunduğum şehirde Kryolan yok, kozmetik aşkına şehirler arası yolculuk yapiciiiiim :KK53: Kalk çay koy deseler erinirim şahsen :KK48: Foto isterük :KK69:

Rimmel deney yapiyor belirteyim de

Bir ürün hayvanlarda denenmemişse ,, bu daha dogru ve iyi başka bir yöntemle denenmiş demektir..
Çünkü hayvan deneyleri laf olsun diye yapilan ve bilimsel hiç bir geçerliligi olmayan yöntemlerdir..
İnsanoglunun utancıdır başka da bişey degil
Alınan her hayvan deneyi yapan üründe o hayvanların da ahını alırız görmedigimiz bir eneri alanında
Araştırmalarımı iyi yaparım ve evime deney yapan ürün sokmamaya çalışırım,, çok şükür Allah hep iyi markalar çıkartıyor karşıma ,, verdigim fazla paraya da hiç acımam çünkü vahşete karşı elimden geleni yapmanın tarif edilemez sevinci her şeye deger :)

Rimmel deney yapiyor belirteyim de

Bir ürün hayvanlarda denenmemişse ,, bu daha dogru ve iyi başka bir yöntemle denenmiş demektir..
Çünkü hayvan deneyleri laf olsun diye yapilan ve bilimsel hiç bir geçerliligi olmayan yöntemlerdir..
İnsanoglunun utancıdır başka da bişey degil
Alınan her hayvan deneyi yapan üründe o hayvanların da ahını alırız görmedigimiz bir eneri alanında
Araştırmalarımı iyi yaparım ve evime deney yapan ürün sokmamaya çalışırım,, çok şükür Allah hep iyi markalar çıkartıyor karşıma ,, verdigim fazla paraya da hiç acımam çünkü vahşete karşı elimden geleni yapmanın tarif edilemez sevinci her şeye deger :)
Ben bu konulara ilgili değildim.bilgim vardı az çok ama buna göre yön vermedim aldıklarıma.ama sayenizde farkındalık oluştu.bundan sonra daha dikkatli olucam.çok teşekkür ederim :KK15::KK68:

Burada belirtmiştim.Bunların dışında bazı firmaların sertifikaları yok ama deney yapmadıklarını iddia ediyorlar.The Balm örneğin...En azından deney yaptığı kesinleşmiş markaları kullanmamak gerek.
Bu listeye H&M kozmetik ürünlerini de ekleyelim.Onlarda zulümsüz bir marka.Çinde kozmetik satışı yapmıyorlar.

kızlar hayvan deneyi yapmayan diş macunu-bakım suyu önerir misiniz? bulamıyorum ipana-colgate kulanmak istemiyorum artık En Büyük KK

kızlar hayvan deneyi yapmayan diş macunu-bakım suyu önerir misiniz? bulamıyorum ipana-colgate kulanmak istemiyorum artık En Büyük KK
http://www.etiksecimler.com/cruelty-free-dis-macunu-alternatifleri/
Burada pek çok seçenek mevcut.Langelica ve desert essence migroslarda satılıyormuş.

Ben de makyaj temizleyici arıyorum, bana da el atarsanız (özellikle göz, cildimi zaten yıkıyorum)
https://www.cyrene.com.tr/makyaj-temizleyiciler ben bir dahakine bu markayı denemek istiyorum.Şu anda otacının makyaj temzileyiciini kullanıyorum.Onun fiyatı daha uygun.Gratislerde ve otacı.com da satılıyor.Göz ve tüm yüz için kullanılabiliyor.Gözlerimi yakmadı onu da belirteyim.

X