Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Arkadaşlar watsonslarda satılan ''Live clean'' markası hakkında bilginiz var mı?

Sitelerinde şöyle yazıyor:

''Cruelty Free - No animals are directly or indirectly tested or harmed.''

Ayrıca ürünleri SLS, sülfat ve paraben içermiyormuş.

Bakmak isteyenler için sitesinin linki:
http://live-clean.com/content/all the good without the bad

Leaping bunny si yok sanırım ama...

Ne dersiniz, güvenilir geldi mi?

Bu konuyu farketmemiştiiimmmm.. Çok güzel bir alan, umarım bir çok kişiye farkındalık kazandırabilenlerden oluruz. Atlaya atlaya bir çok sayfaya göz attım arkadaşlar, sizin söylediklerinize ek olarak temizlik ve kişisel bakımda ersağı bulmuştum ben. O da hayvan deneyleri yapmıyor ve tükçev üyesi. Onuda tavsiye ederim. Essence yi duymamıştım, o da listemde yerini aldı :KK66:
Hoşgeldin :)
Essence iki marka var ama sadece bir tanesi deney yapmiyor Alman mali olanı almalısın canım

Hoşgeldin :)
Essence iki marka var ama sadece bir tanesi deney yapmiyor Alman mali olanı almalısın canım
Ayrıntı için teşekkür ediyorum canım :KK66: Hoşbuldum bu arada... Parfüm, krem, ev temizliğinde ersağ ile hallediyordum ama makyajda baya zorlanıyordum. Çok sevindim bu topik ile. Alman malı essence eklendi şimdi :KK66:

haklısın canım ama bunlar direk resmi sitelerine yazmış diye hoşuma gitti açıkçası. tavşan logosu yok o logoyu olanlar %100 temiz anlamına geliyor ama onları da bulması zor hani seçenekler arasında maybelline loreal yerine bunu almak nispeten daha iyidir diye düşünüyorum.
senin bildiğin tavşan logolu makyaj malzemesi varmı ? (cilt bakımı değil)

Jane Iredale , Essence (Alman malı) ve Aubrey organics markaları da var .
Everyday minerals ta var .
Geçmiş mesajları biraz kurcaladım da , Jane ıredale ürünlerinde balmumu var diye yazmış Piquania_Dedove_ Piquania_Dedove_ . Marka buav onaylı ama anlamadım .
Bu arada prenses , herbaderm diye bir markadan bahsetmişsin , temiz mi bu alınabilir mi ?

Everyday minerals ta var .
Geçmiş mesajları biraz kurcaladım da , Jane ıredale ürünlerinde balmumu var diye yazmış Piquania_Dedove_ Piquania_Dedove_ . Marka buav onaylı ama anlamadım .
Bu arada prenses , herbaderm diye bir markadan bahsetmişsin , temiz mi bu alınabilir mi ?
Canim uzerinde tavsan var ama her urunde goremedim bir de dermatolojik testleri avrupada yapiliyormus oyle olunca tam guvenemedim bilemiyorum bu aransa iyi olur benim firsatim olmadi hic.
Mesela bebakta tavsan vardi artik yok koymuyorlar o yuzden almiyorum ben de.

Arkadaşlar saç boyası naturtint aldım tamam ama boya öncesi açıcı için ne kullanıyorsunuz yardıma ihtiyacım var
Onix markasının açıcı ürünü yok bulamadım

Bir de gratiste yeni diş macunları gelmiş SPLAT marka,,,arkasında animal friendly yazıyor eşim de almış yani deney yapmamış mı demek heralde odur degil mi?
Kulanmaya cesaret edemiyorum yani deneyciyse gidip geri veririm diye bekletiyorum :S

Arkadaşlar watsonslarda satılan ''Live clean'' markası hakkında bilginiz var mı?

Sitelerinde şöyle yazıyor:

''Cruelty Free - No animals are directly or indirectly tested or harmed.''

Ayrıca ürünleri SLS, sülfat ve paraben içermiyormuş.

Bakmak isteyenler için sitesinin linki:
http://live-clean.com/content/all the good without the bad

Leaping bunny si yok sanırım ama...

Ne dersiniz, güvenilir geldi mi?
Böyle bir açiklama koymaları bana olumlu geldi ama bilemiyorum yani deneyci firmalara aitse o zaman bi işe yaramaz bu açıklama
Loreal bilmem ne baglantısı yoktur inşallah :KK43:

Dün böyle bir bilgiye rastladım arkadaşlar:

https://www.mserdark.com/haftanin-ozeti-30/2/

http://www.donanimhaber.com/diger-b...lt-dokusu-gelistirmek-icin-ortaklik-kurdu.htm

Loreal'in yapay insan dokusu geliştirmek için bir şirketle anlaştığı ve testleri artık bu dokular üzerinde yapacağı yazıyor. Görünce sizinle paylaşmak istedim.

Ne düşünüyorsunuz, Lorealin gerçekten hayvan testlerine veda edeceğine inanıyor musunuz?
Umarım yapar ama bilemiyorum.Şimdi de alternatif yöntemler olduğu söylenirken Çin'de satış yapabilmek için hayvan deneyleri yapan bir firmaya karşı önyargılıyım açıkcası.Peta'nın sitesinde hayvan deneylerine alternatifleriyle ilgili bir yazı vardı ama bilemiyorum deney yapmadıklarını söyleyen firmalar ürünlerini gerçekte nasıl deniyor.:KK64:Kafam karışık:confused:

İnsallah bu vahset azalir fakat yapay insan dokusuna gecmek icin cok gec kalmis Loreal acaba bu bir sasirtmaca mi nedense bu kapitalist sirketlere ben guvenmiyorum

sürekli kimyasaldan nasil uzak dururum temizligi en dogal nasil yaparim diye dusunurken bu konuyla beraber baska anlamlarda kazandi artik dusuncelerim hepinize tesekkurler .. eger bilgisi olan varsa aydinlatsin aven acaba hayvanlar üzerinde test edliyor mu. benimde artik ürün alirken dikkat edecegim seylerin basinda bu durum

sürekli kimyasaldan nasil uzak dururum temizligi en dogal nasil yaparim diye dusunurken bu konuyla beraber baska anlamlarda kazandi artik dusuncelerim hepinize tesekkurler .. eger bilgisi olan varsa aydinlatsin aven acaba hayvanlar üzerinde test edliyor mu. benimde artik ürün alirken dikkat edecegim seylerin basinda bu durum
Hoşgeldin kardeş
The balm ürünleri kullanmak istiyorum ama vegan değil :/ Napsam ?:/ Acaba çinde satışı var mı biliyor musunuz? lys nicki arkadaş bu konuyu biliyordu sanırım.Yardımcı olabilir misiniz?

Hosgeldin :)Malesef bilgim yok ama eger deney yapmiyor logosu yoksa almamak daha guvenli olur...

Hoşgeldin kardeş
The balm ürünleri kullanmak istiyorum ama vegan değil :/ Napsam ?:/ Acaba çinde satışı var mı biliyor musunuz? lys nicki arkadaş bu konuyu biliyordu sanırım.Yardımcı olabilir misiniz?

Lys the balm icin cruelty free dedi canim..

Hosgeldin :)Malesef bilgim yok ama eger deney yapmiyor logosu yoksa almamak daha guvenli olur...

Lys the balm icin cruelty free dedi canim..
Çok teşekkür ederim :)

Arkadaşlar Jane Iredale de buav sertifikalıymış ben yeni öğrendim.Bir de lilakutuya zao organik kozmetik gelmiş.O da buav sertifikalıydı ve veganmış. Yalnız fiyatları biraz uçuk :/

Avene diye yazılıyorsa Çin'de satılıyormuş.Bu da hayvanlar üzerinde deney yaptığını gösteriyor.
http://www.hotashi.com/jetaime/?p=9305 bu adrese bakabilirsin.

Çok teşekkür ederim :)

Arkadaşlar Jane Iredale de buav sertifikalıymış ben yeni öğrendim.Bir de lilakutuya zao organik kozmetik gelmiş.O da buav sertifikalıydı ve veganmış. Yalnız fiyatları biraz uçuk :/
Her ikisi de buav sertifikalı yani hayvanlar üzerinde test edilmiyor fakat vegan değiller yanlış bakmışım.

X