Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Too faced vegan mı arkadaşlar bilen var mı ?
Tamam bir bakayım o zaman hangileri teşekkür ederim :)Hepsi değil ama vegan ürünleri var diye biliyorum .
Physicians formula alınmayacaklar arasındaydı değil mi , bilgisi olan var mı ?
Canim bence de bu konu surekli guncellenmeli; aldigimiz urunleri fotolarla paylasalim vs ama yeter ki guncel kalsin..
Ben temiz diye biliyorum, aksi yazıldı mı bilemiyorum, hiç görmedim. Son durumu bilen arkadaşlar aydınlatır umarım.
Bu arada hanımlar, tüm merhametli ve güzel dostlarım, sizden bir ricam var.
Bu aralar sürekli güzellik, bakım vs videoları izliyorum. Video çekenlerin kullandığı çoğu bakım ürünü maalesef cruelty free değil.
O kadar güzel ve işlevli ürünler ki, alamadığım için içim gidiyor ama temiz olmadığı sürece elbette asla almayacağım.
Benim şu ara saç bakım ürününe ciddi şekilde ihtiyacım var. Çok kırık ve dayanıksız, cansız duruyor. Boyamayı düşünüyorum ve bakım ürünlerinin çoğu cf değil dediğim gibi, ne kullanacağımı bilmiyorum.
Sizden ricam, saç için kullandığınız şampuan, durulanan krem, durulanmayan krem, losyon, jel, serum, şekillendirici, yağ, kür vs her ne varsa ürünleri burada paylaşır mısınız? Hem ben hem de ihtiyacı olan arkadaşlar görüp yararlanmış olur.
Ben superdrug kiraz şampuanı ve saç kremi, superdrug 04 numara saç serumu ve shiffa home argan yağı kullanıyorum. Bunlar çok az, daha fazla ürüne ihtiyacım var.
Hatta aynı listeyi cilt bakımı ürünleri için de yapabiliriz, bence şahane olur.
Zaten eskiden cf olup şu an olmayan ürünler de güncelleniyor, bence bir ürün reformu yapmak çok iyi bir fikir. :)
Görüşmek üzere.
Canim bence de bu konu surekli guncellenmeli; aldigimiz urunleri fotolarla paylasalim vs ama yeter ki guncel kalsin..
Phisicians formula konusunda emin degilim Lysye sormaliyim onu..
Sac urunu olarak tavsiyem kesinlikle Giovanni..Gratislerde satiliyor biz cok memnun kaldik..
Ayrica cilt bakim urunu olarak ben Aubrey Organics markasindan cok memnunum; o markanin sac urunleri de var bi dene istersen..
Superdrug diyecektim zaten biliyormussun..:)
Canim bu açiklama öylesine bir açiklama da olabilir diye korkuyorum yani firmalara sordugumuz zaman yapmiyoruz diyor en deneyci olanlar bile...arkadaşlar beyu nun internet sitesinde aşağıdaki açıklama var çok mutlu oldum. dolayısıyla yarın bu markanın alışverişine çıkıcam gibi görünüyor. kaliteli ve cruelty free marka bulmam zor oluyordu. ayrıca aklımda the balm da var. başka makyaj malzemesi satan bildiğiniz var mı
Are BeYu products tested on animals?No, of course not. All BeYu cosmetic products comply with the strict requirements of the European Cosmetics Order, which include a ban on animal testing. You will find more information here
Canim bu açiklama öylesine bir açiklama da olabilir diye korkuyorum yani firmalara sordugumuz zaman yapmiyoruz diyor en deneyci olanlar bile...
Herhangi bir ibare var mi akredite tavşan logosu falan?
Uzun zaman oldu malzeme almayalı ama en son gratisten Wet n Wild almiştim o marka cruelty free canim Lys söylemiştihaklısın canım ama bunlar direk resmi sitelerine yazmış diye hoşuma gitti açıkçası. tavşan logosu yok o logoyu olanlar %100 temiz anlamına geliyor ama onları da bulması zor hani seçenekler arasında maybelline loreal yerine bunu almak nispeten daha iyidir diye düşünüyorum.
senin bildiğin tavşan logolu makyaj malzemesi varmı ? (cilt bakımı değil)
Uzun zaman oldu malzeme almayalı ama en son gratisten Wet n Wild almiştim o marka cruelty free canim Lys söylemişti
Yine gratislerde satılan the balm markası da cruelty free diye biliyorum. Lys en son yazdığında onay vermişti.wet n wild dan başka yok mu hiç ne kadar zor bu tür makyaj malzemesi bulmak
Jane Iredale , Essence (Alman malı) ve Aubrey organics markaları da var .haklısın canım ama bunlar direk resmi sitelerine yazmış diye hoşuma gitti açıkçası. tavşan logosu yok o logoyu olanlar %100 temiz anlamına geliyor ama onları da bulması zor hani seçenekler arasında maybelline loreal yerine bunu almak nispeten daha iyidir diye düşünüyorum.
senin bildiğin tavşan logolu makyaj malzemesi varmı ? (cilt bakımı değil)
essence ın ojelerini alabilirim hem de fiyatı da uygun. the balm ı çok seviyorum :)Jane Iredale , Essence (Alman malı) ve Aubrey organics markaları da var .