- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
Arkadaşlar hepinize merhaba
Lys arkadaşimizdan mesaj var önemli bilgiler içeriyor dikkatinizi çekerim:
1) Flormar, Dermalogica, Nutrigeane,Garnier, Maybelline,Rimmel, London, Maxfactor, Oriflame, Avon, Amway bunlarin hepsi deneyci uzak durmak gerek...Ayrica artik NYX de deneyci çünkü Loreal satin aldi...
2)Bebek ürünleri tamamiyle deneyci uzak durulmali,,
3)Urban Decay de deneyci cf degil yani dikkat.
4)690-691-692-868 bu barkodlara dikkat edin çünkü çin barkodu bunlar,,
692 özellikle kozmetik ve itriyat endüstrisinin kullandigi barkod bu sebeple bunlara karşi uyanik olmakta fayda var...
Çinde hayvan deneyleri zorunlu bilmeyenlere hatirlatalim..
5) A Plus ürünleri Canan Kozmetige ait ve Canan Kozmetik de Loreale ,, aman dikkat..
6)Body Shop ve Burt's Bees kardeş firmalar,, yine Loreale ait uzak durumasi gerek..
7)Revlon denyci,, watsonslarda takma kirpikleri satiliyor aman dikkat almayin
8)Aubrey Organics,,,Lorac,,,Albabotanica,,,Too Faced,,,Tarte markalari Cruelty Free alabiliyoruz,, ancak too faced türkiyeden çekildi,,tarte markasi da türkiyede yok
Saç boyasi Naturtint alabiliriz,,,kozmetik olarak Tatu kozmetik var türk mali
Coastalscents.com sitesinden ürün alabilirsiniz eger Gümrükle ilgili sorun yaşamiyorsaniz,,
Bir de essence markasi iki ayri marka
Alman markasi olan cruelty free,, ama amerika essence deneyci,,alirken hangisini aldiginiz bilmiyorsaniz ikisini de almayin diyorLys bilginize....
Bir de kk beni unutmasin diyor :))))
Amerikada deneylerin yasaklanmasina ilişkin büyük bir imza kampanyasi başlatilmiş,, bulup linki paylaşacagim topigi takip ederseniz sevinirim:)
Sorulariniz varsa kafaniza takilan,, Lys ye sorabilirim burdan bana yazin arkadaşlar
Bu arada Bebak acibadem kremlerinde tavşan artik yok ve dermatolojik testler yeditepe üniversitesinde yapiliyormuş bu sebepten ben artik güvenilir bulmuyorum,, aklinizda olsun
Watsonslara mail atabilirseniz superdrug ürünleerinden daha fazla getirmeleri için,, faydasi olur,, ben atiyorum,,
Gratiste wet n wild kozmetik markasi cruelty free alabilirsiniz,, fabrikasi çinde sadece, çin pazarinda satişi yok,, çin mali diye görürseniz sizi yaniltmasin,, lysden bir bilgi yine
Sevgiler
Küçük marketlerin yerel deterjanlarini alabilirsingratislerde satılan essence amerikan mı alman mı?
bir de çamaşır suyu- leke çıkarıcı olarak domestos alternatifi deney yapmayan marka var mıdır?
Ah Lys unutulur musun? özleniyorsun :)Arkadaşlar hepinize merhaba
Lys arkadaşimizdan mesaj var önemli bilgiler içeriyor dikkatinizi çekerim:
1) Flormar, Dermalogica, Nutrigeane,Garnier, Maybelline,Rimmel, London, Maxfactor, Oriflame, Avon, Amway bunlarin hepsi deneyci uzak durmak gerek...Ayrica artik NYX de deneyci çünkü Loreal satin aldi...
2)Bebek ürünleri tamamiyle deneyci uzak durulmali,,
3)Urban Decay de deneyci cf degil yani dikkat.
4)690-691-692-868 bu barkodlara dikkat edin çünkü çin barkodu bunlar,,
692 özellikle kozmetik ve itriyat endüstrisinin kullandigi barkod bu sebeple bunlara karşi uyanik olmakta fayda var...
Çinde hayvan deneyleri zorunlu bilmeyenlere hatirlatalim..
5) A Plus ürünleri Canan Kozmetige ait ve Canan Kozmetik de Loreale ,, aman dikkat..
6)Body Shop ve Burt's Bees kardeş firmalar,, yine Loreale ait uzak durumasi gerek..
7)Revlon denyci,, watsonslarda takma kirpikleri satiliyor aman dikkat almayin
8)Aubrey Organics,,,Lorac,,,Albabotanica,,,Too Faced,,,Tarte markalari Cruelty Free alabiliyoruz,, ancak too faced türkiyeden çekildi,,tarte markasi da türkiyede yok
Saç boyasi Naturtint alabiliriz,,,kozmetik olarak Tatu kozmetik var türk mali
Coastalscents.com sitesinden ürün alabilirsiniz eger Gümrükle ilgili sorun yaşamiyorsaniz,,
Bir de essence markasi iki ayri marka
Alman markasi olan cruelty free,, ama amerika essence deneyci,,alirken hangisini aldiginiz bilmiyorsaniz ikisini de almayin diyorLys bilginize....
Bir de kk beni unutmasin diyor :))))
Amerikada deneylerin yasaklanmasina ilişkin büyük bir imza kampanyasi başlatilmiş,, bulup linki paylaşacagim topigi takip ederseniz sevinirim:)
Sorulariniz varsa kafaniza takilan,, Lys ye sorabilirim burdan bana yazin arkadaşlar
Bu arada Bebak acibadem kremlerinde tavşan artik yok ve dermatolojik testler yeditepe üniversitesinde yapiliyormuş bu sebepten ben artik güvenilir bulmuyorum,, aklinizda olsun
Watsonslara mail atabilirseniz superdrug ürünleerinden daha fazla getirmeleri için,, faydasi olur,, ben atiyorum,,
Gratiste wet n wild kozmetik markasi cruelty free alabilirsiniz,, fabrikasi çinde sadece, çin pazarinda satişi yok,, çin mali diye görürseniz sizi yaniltmasin,, lysden bir bilgi yine
Sevgiler
Ah Lys unutulur musun? özleniyorsun :)
Elçilik ettiğin için çook sağ ol prenses
Türkiye'ye yeni gelen bir marka var internet siteleri facebook sayfaları falan çok yeni.
Adı "Greenland". Hayvanlar üzerinde deney yapmadıklarını yazmışlar ama BUAV logosu yok.
Ben de go cruelty free sitesinde adını bulamadım.
Acaba oriflame gibi kafadan mı atıyorlar deney yapmıyoruz diye?
Bu arada ben şampuan arıyorum. İngiltere'den Melvita diye bir marka var, Türkiye'de satışı var ama bulunduğum şehirde yok. Öneriniz var mı?
Aaa öyle miymiş? Buav listesinde bulmuştum oysa :/melvita deneyci bi firmaya aitti diye hatırlıyorum.
Urban care naturals ile ilgili net bilgim yok ama bazı ürünlerinde o tavşanı bile göremedim o yüzden hiç almayı düşünmedim.Arkadaşlar bugün revox isimli bir şampuan markası gördüm. Türk markası ve hayvanlar üzerinde test yapmadığı yazıyor fakat buav logosu yok. Sadece tavşan var.
Daha önce Urban care naturals markası için aynı şeyi sormuştum ama cevap alamamıştım.
Bu markalar alınabilir mi sizce? Bilgisi olan üyelerin cevap vermesini rica ediyorum.
Son olarak, konu eski popülaritesini hayli kaybetmiş. Düzenli takip edenler iki elin parmağını geçmiyor sanırım.
Üzücü gerçekten.
Urban care naturals ile ilgili net bilgim yok ama bazı ürünlerinde o tavşanı bile göremedim o yüzden hiç almayı düşünmedim.
Ben de daha önce konunun yanlış yerde olduğunu söylemiştim. Evcil hayvan değil kozmetik olmalı bence yeri. Hem o bölümde daha çok kişi var hem de burada kozmetik konuşuluyor. ara sıra temizlik ürünleri geçiyor sadece. Daha çok insan bilinçlenebilir taşınırsa.
Cevapladığınız için teşekkür ederim. Haklısınız bu konu kozmetik bölümünü daha çok ilgilendiriyor ve olabildiğince kişinin öğrenmesi açısından çok mantıklı.
Son bir aydır sadece prenses_84'ü bilgi paylaşımı yaparken görüyordum. Önceki yardımlarından dolayı ona da teşekkür ederim.
Bugün siteye farklı üyelerin yazdığını görünce umutlandım ve sevindim açıkçası. Önemseyen insanları görmek beni mutlu ediyor.
Danışmak istediğim birçok şey olmasına rağmen nasılsa uğrayan yoktur diye soramıyorum. Yine eskisi gibi aktif hale gelmesini çok isterim.
Urtekram'ın kristal deo-roll on'unu kullanmıştım. Gerçekten o rexona'lara falan taş çıkarır cinsten. Ama sonra ne oldu bilmiyorum eskisi kadar iyi etki bulamamaya başladım. İstemeye istemeye bıraktım sonra.Avalon , jasòn , urtekram ürünleride logolu .
Aklınıza takılanları yazın , elbet bilgisi olan arkadaşlar yorum yazar . Yorum yapıldıkça konu daha aktif hale gelir . Bu konu izlediklerim arasında , eminim bir çok arkadaşda takip ediyordur .
Urtekram'ın kristal deo-roll on'unu kullanmıştım. Gerçekten o rexona'lara falan taş çıkarır cinsten. Ama sonra ne oldu bilmiyorum eskisi kadar iyi etki bulamamaya başladım. İstemeye istemeye bıraktım sonra.