Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Evlilik hazırlığı düğün telaşı derken uzun zamandır bakamıyordum bu konuya. Ama tabii bu süre boyunca aldıklarımda buav tavşanı gormeyi ihmal etmedim. Lakin bu konunun evcil hayvanlar bölümünde ne işi var anlayamadım ben de habire kozmetik makyaj bölümlerinde arıyordum sabit konu değil miydi allah allah falan derken başka bir konuda link verilmesi sayesinde bulabildim. Editörler ne düşünüyor bilmiyorum ama bence kozmetik markaları bölümünde sabit tutulsa gerçekten amacına hizmet etmesi kolaylaşır.

Bir de sorum olacak, Gratise Marillou adında organik bir marka geliyormuş, buav tavşanı taşıyor mu, gören ya da kullanan var mı?

Merhaba kızlar
Avusturyada yasadigim icin, buradaki markalari arastiriyorum.
CD diye bi marka var, üzerinde herhangi bi tavsan amblemi yok, fakat üzerinde hayvanlara karsi test yapilmadigi yaziyor. Parabensiz silikonsuz bi ürün.

Birde "bi good"markasi mayista piyasaya sürüldü. Üstünde Vegan amblemi var.
Dogal kozmetik amblemide var.

Hayvan deneyi yapmayan baska marka varmi, avusturyada yasayanlar icin?

liste için çok teşekkürler bana da lazımdı bu liste

arkadaşlar zarar vermeyen kalıcı bir saç boyası markası biliyor musunuz?
çok fazla beyazım var- karamel orta kumral tonları kullanıyorum

Vegan olması hayvansal katkı içermediği anlamına gelir. Yani test yapıyor olabilir. Dikkat.

Arkadaşlar Freeman ürünlerini kullanan ya da bilgisi olan var mı ?
Buav onaylı gözüküyor.

Slm arkadaslar, apple markasinin deneyci kuruluslarla bi baglantisi var mi bilenler lutfen paylassin...
Lysye de sormak istiyorum burda da yazarim haberlesirsem..
Telefon almadan once arastirma yapiyorum..
arkadaşlar zarar vermeyen kalıcı bir saç boyası markası biliyor musunuz?
çok fazla beyazım var- karamel orta kumral tonları kullanıyorum

Gratiste naturtint markasi satiliyor bi marka daha vardi unuttum yazarim hatirlayinca canim..

jane iredale ürünlerini sonunda deneyebildim. rimel ve eyeliner bir de fırç aldım. çok beğendim kızlar. dermokozmetika diye bi siteden aldım. baya indirimli, yani eczanede sorduğum fiyata nazaran...
sırada pudra var, onu da deneyip almam lazım, tavsiye ederim...

ben parfüm almak istiyorum, şöyle güzel kalıcı parfüm tavsiyesi olan var mı?

nurlum ve prenses, malesef bilgim yok o konularda kızlar ...

Arkadaşlar yeni bi şey öğrendim ,, burda paylaşildiysa da ben hatırlamıyorum

Nyx Canan kozmetiğe satılmış yani Loreale...Hiç almamiştim zaten okuduğum iyi oldu...
Kindar sağol cnm söylediğin makyaj firmasına ben de bakacağım rimel almam lazım

Lush gitti ve bana alacak kaliteli 30 yaş sonrası cilt bakım ürünleri lazım

Tavsiyelere açığım

canım kaliteli bakım ürünleri için aubrey organics e bakabilirsin, çok ürünü vardı en son baktığımda

physicians formula buav logolu değil, keşke olsa

Bitki sandığı sitesinde karakafesotu antiaging krem var doğal , kendileri yapıyor . Netten araştırabilirsin .
Deney yapmıyor .
Kk da tavsiye etmişlerdi , ben kullanıyorum .

Nyx ten sanırım iki sene evvel , bir kaç ürün aldım ama beğenmedim . Loreale satıldığını bilmiyordum , desene bir marka daha gitti .

Arkadaşlar dün gece yazıların bir kısmını okudum, malum 238 sayfayı okumak mümkün değildi. Resimleri de gördüm ve yatağa nasıl girdiğimi hatırlamıyorum. Gece boyunca da rüyamda bu konuyu gördüm, internetten bazı araştırmalar yaptım yalnız konu hakkında bilinçli arkadaşlardan zahmet olmazsa bir ricada bulunacağım. Tüm markaları aklımda tutmam mümkün değil, bir markete girdim ve ürün alacağım diyelim o anda acaba test yapıyor mu yapmıyor mu diye hafızamı kurcalasam biliyorum ki beni yanıltacak çünkü yüzlerce marka var ..

Bu nedenle, ürünün ambalajını incelediğimde bana sinyal verecek bir yazı amblem vs .. neye dikkat etmeliyim alırken ?
Elimdeki bazı ürünleri inceledim mesela neutrogena'ya baktım ambalajda ne U yazısı vardı ne de test yaptığına dair bir işaret, ama test yapan firmalar arasında ..

Yine avon bazı yerlerde test yapanlar listesindeyken bazıların da test yapmayan listesinde ..

Canım merhaba

Buav listesi güvenilir olduğu için biz ona göre ürün alıyoruz garanti olsun diye...
Sıçrayan tavşan logolu ürünler yani...
Türk malı ürünlerde de var tavşancık ,, bulursun ,, aradığın şeyleri burada sor yardımcı oluruz birbirimize...
Petanın listesi güncel olmuyor hiç güvenme
Avon üretimde test yapmıyor olabilir ama Çine satış yaptığı için ,, çin kuralları gereği orda deney yapılmak zorunda..
Yani çin malı ürün de alma demek oluyor bu...

Canım benim özellikle öğrenmek istediğim şudur, bir markete gittiğimde o anda Buav listesine bakma imkanım olmayabilir, keza her markayı aklımda tutmam da olanaksız. Ürünlerin ambalajında tes yapıp yapmadığına dair bir yazı, amblem, uyarı gibi şeyler mevcut mu ? Yani, ürünü incelediğimde '' aa bu marka test yapıyormuş '' deyip geri bırakacağım bir belirti ..

Piquania_Dedove_ canım bir ara bebe şampuanı soruyordun . Ben buav logolu , urtekram hariç (bize iyi gelmedi) bulamadım .
En azından kutusunda "hayvanlar üzerinde deney yapılmamıştır "yazan bir marka aldım . Cok memnun kaldım .
Organicare marka .

Hala arayista ise hic yoktan alternatif olur belki .

sıçrayan tavşan demiş, yani şunu arayacaksın arkadaşım:

bu yoksa uzak durmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…