- 19 Şubat 2015
- 370
- 583
Bir de desert essence organik var buav logolu.El ve ayak bakımı,şampuan, duş jeli,deodorant,diş macunları falan var ama biraz pahalı.
arkadaşlar slm:) 3 yıl sonra ilk defa giriyorum sanırım buraya... aklımdayken, Gratis mağazalarında 11 e yakın cruelty-free marka var....gözatmanızı tavsiye ederim....Amie,Yardley's,Pierre's Essencials gibi bir marka(cilt ürünleri) tam neydi anımsayamadım,wet n wide,Essence,the Balm, Crabtree&Evelyn, eklisp kozmetik fırçaları,ecotools kozmetik fırçaları,Himalaya cilt ürünleri(özellikle de yağlı ciltlere tavsiye edebilirm)....ilk aklıma gelenler,,,her markadan denedim,kesinlikle tavsiye ederim.Falsolu çıkanı olmadı... (Pierre's es..dışındakilerden,bu markayı denemedim) Astonish,Bauhauselarda mevcut,,,temizlik için,,,(mutfak temizliği) Avon,Oriflame temiz felan diill!!!! hala çevremde deney yapmadıklarını iddia edenler var...asıl büyük tehlike P&G, unilever ve tabiki LOREAL!!! Loreal hala test yapıyor....tersini çok duyarsınız etraftan ama doğru değil...Hard Candy hala cf ama parent companysi cf değil artık!!!...yurtdışından too faced, tarte, milani alıp kullanan arkadaşlar....onlar hala cf,merak etmeyin...nyx artık cf değil!!!...urbn decay sevdası olanlar....cf değil parent companysi biliyorsunuz,,,alba botanicca marka ürünler online piyasada,,abd'li cf krem,şampuan şu bu markası....gözatabilirsiniz...aklıma şuan bunlar geldi,,,vaktim bol olduğunda yazmaya devam edicem...çok şey var aklımda...sevgiler..♥
Amie göz makyajı temizleyiciyi öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.Ama Balm,Essence ve wetn wild'ın buav logosu yok o yüzden tam olarak güvenemiyor ve alamıyorumarkadaşlar slm:) 3 yıl sonra ilk defa giriyorum sanırım buraya... aklımdayken, Gratis mağazalarında 11 e yakın cruelty-free marka var....gözatmanızı tavsiye ederim....Amie,Yardley's,Pierre's Essencials gibi bir marka(cilt ürünleri) tam neydi anımsayamadım,wet n wide,Essence,the Balm, Crabtree&Evelyn, eklisp kozmetik fırçaları,ecotools kozmetik fırçaları,Himalaya cilt ürünleri(özellikle de yağlı ciltlere tavsiye edebilirm)....ilk aklıma gelenler,,,her markadan denedim,kesinlikle tavsiye ederim.Falsolu çıkanı olmadı... (Pierre's es..dışındakilerden,bu markayı denemedim) Astonish,Bauhauselarda mevcut,,,temizlik için,,,(mutfak temizliği) Avon,Oriflame temiz felan diill!!!! hala çevremde deney yapmadıklarını iddia edenler var...asıl büyük tehlike P&G, unilever ve tabiki LOREAL!!! Loreal hala test yapıyor....tersini çok duyarsınız etraftan ama doğru değil...Hard Candy hala cf ama parent companysi cf değil artık!!!...yurtdışından too faced, tarte, milani alıp kullanan arkadaşlar....onlar hala cf,merak etmeyin...nyx artık cf değil!!!...urbn decay sevdası olanlar....cf değil parent companysi biliyorsunuz,,,alba botanicca marka ürünler online piyasada,,abd'li cf krem,şampuan şu bu markası....gözatabilirsiniz...aklıma şuan bunlar geldi,,,vaktim bol olduğunda yazmaya devam edicem...çok şey var aklımda...sevgiler..♥
arkadaşlar slm:) 3 yıl sonra ilk defa giriyorum sanırım buraya... aklımdayken, Gratis mağazalarında 11 e yakın cruelty-free marka var....gözatmanızı tavsiye ederim....Amie,Yardley's,Pierre's Essencials gibi bir marka(cilt ürünleri) tam neydi anımsayamadım,wet n wide,Essence,the Balm, Crabtree&Evelyn, eklisp kozmetik fırçaları,ecotools kozmetik fırçaları,Himalaya cilt ürünleri(özellikle de yağlı ciltlere tavsiye edebilirm)....ilk aklıma gelenler,,,her markadan denedim,kesinlikle tavsiye ederim.Falsolu çıkanı olmadı... (Pierre's es..dışındakilerden,bu markayı denemedim) Astonish,Bauhauselarda mevcut,,,temizlik için,,,(mutfak temizliği) Avon,Oriflame temiz felan diill!!!! hala çevremde deney yapmadıklarını iddia edenler var...asıl büyük tehlike P&G, unilever ve tabiki LOREAL!!! Loreal hala test yapıyor....tersini çok duyarsınız etraftan ama doğru değil...Hard Candy hala cf ama parent companysi cf değil artık!!!...yurtdışından too faced, tarte, milani alıp kullanan arkadaşlar....onlar hala cf,merak etmeyin...nyx artık cf değil!!!...urbn decay sevdası olanlar....cf değil parent companysi biliyorsunuz,,,alba botanicca marka ürünler online piyasada,,abd'li cf krem,şampuan şu bu markası....gözatabilirsiniz...aklıma şuan bunlar geldi,,,vaktim bol olduğunda yazmaya devam edicem...çok şey var aklımda...sevgiler..♥
Merhaba, gratisdeki essence markasının kirpik bazında 'oftalmolojik olarak test edilmiştir.' ibaresi vardı. Bu hayvanların gözünde deney yaptıkları anlamına mı geliyor? Sanki forumda böyle bir şey okumuştum. Siz de söylemiş olabilirsiniz.
Özellikle ismi "wax" olarak geçen birçok üründe arılar kullanılıyor onu da belirtmekte fayda görüyorum.Gida boyalari kesin deneyci mi yani hic alamayacak miyiz gida boyasi?
Bir de yagli boya , vs kirtasiye urunleri konusunda bilgisi olan varsa yazabilir mi cunku yagli boya kullaniyorum alirken dikkat edeyim...
Mesela bildigim bisey var bazi fircalarda at yada domuz kili kullaniliyor o yuzden sentetik olanini almak mantikli..
Ayrica faber castell urunlere de hic guvenmiyorum kendi adima..
Bir de ipek kullanimina karsi olan arkadasa ek olarak ben bal mumu icerikli urun de kullanmiyorum cunku elde edilirken arilarin bacaklari kopuyor demistiLys ...
Jane iredale urunlerinde balmumu var dikkat edin derim...
Gida boyalari kesin deneyci mi yani hic alamayacak miyiz gida boyasi?
Bir de yagli boya , vs kirtasiye urunleri konusunda bilgisi olan varsa yazabilir mi cunku yagli boya kullaniyorum alirken dikkat edeyim...
Mesela bildigim bisey var bazi fircalarda at yada domuz kili kullaniliyor o yuzden sentetik olanini almak mantikli..
Ayrica faber castell urunlere de hic guvenmiyorum kendi adima..
Bir de ipek kullanimina karsi olan arkadasa ek olarak ben bal mumu icerikli urun de kullanmiyorum cunku elde edilirken arilarin bacaklari kopuyor demistiLys ...
Jane iredale urunlerinde balmumu var dikkat edin derim...
Saç fırçası nascita diye bi marka var bildiğim ucuz ama ne kılı kıllanıyor bilmiyorum çok ucuz ürünleri yani sentetik de olabilir araştırmak gerek..Saç fırçasını soracaktım bende . Yakın zamanda öğrendim maalesef ve seneler evvel aldığım bir tanesi hariç o sentetikmiş , diğer bütün fırçalarımı çöpe attım . Kıl fırça ve ne kılı olduğu belli değil .
Şimdi yeni almam lazım ama her yerde kıl fırça görüyorum . Nerde bulabiliriz sentetik olanları yada hangi marka alabiliriz bilen var mı ?
Saç fırçası nascita diye bi marka var bildiğim ucuz ama ne kılı kıllanıyor bilmiyorum çok ucuz ürünleri yani sentetik de olabilir araştırmak gerek..
Benim bahsettiğim aynı zamanda kırtasiye malzemesi olan fırçalar..
Yağlı boya fırçası alırken incelemiştim ordan biliyorum
Ben de ülkemizde bilincin yükselmesini ve yeni temiz markaların gelmesini istiyorum. Tam da düşündüğüm gibi yazmışsın. Bildiğin diğer markaları da paylaşırsan elimden geldiğince telefon, mail trafiği yaratır, mağazalarındaki elemanlara da gittiğimde sorarım. Başka ne yapılabilirse işte. Bu arada binboa falan alsaydın smirnoff'a yazık olacakmış az dahayahu birşey daha var:)) taksit taksit geliyolar bana...arkadaşlar Gratis ithalat & ihracaat firmasının MİLANİ markasını Türkiye'ye getirmesi için kamuoyu istiyorum yanıma....sizlerin desteği çok çok önemli....biliyorsunuz Milani,ABD menşeili bir drugstore markası,hesaplı ve oldukça da kaliteli..... TABİ Kİ HAYVANLAR ÜZERİNDE TEST YAPMIYOR,SÖYLEMEME GEREK BİLE YOK...genel olarak ABD bünyesinde beğenilen bir marka.... Türkiye'de satılması harika olur kanaatindeyim...ayrıca kamuoyunun bilinçlendiği ve bu yönde ürünler talep ettiği konusunda da hem gratis hem de watson's firmalarının üst düzey yöneticilerine analiz imkanı imkanı sağlamış oluruz...biliyorsunuz eskiden Lee Stafford marka ürünleri sadece Tekin Acar Kozmetik getiriyordu Türkiye'ye ama Tekin Acar sözleşmesini yenilemedi ve bu işi Gratis firması üstlendi artık...Lee Stafford saç ürünleri gratislerde mevcut fakat cruelty-free DEĞİL maalesef...ben olayı izah etmek maksadıyla bu markadan örnekledim size....pekala kamuoyu talebi ve satınalama gücümüzle MİLANİ markasının ardında biz de durabiliriz....ne diyorsunuz acaba? fikirlerinizi bilmek isterim....