Ben de ülkemizde bilincin yükselmesini ve yeni temiz markaların gelmesini istiyorum. Tam da düşündüğüm gibi yazmışsın. Bildiğin diğer markaları da paylaşırsan elimden geldiğince telefon, mail trafiği yaratır, mağazalarındaki elemanlara da gittiğimde sorarım. Başka ne yapılabilirse işte. Bu arada binboa falan alsaydın smirnoff'a yazık olacakmış az daha
Essence ama hangisi?
İki tane var amerika ve alman menseili?
tamar arkadaşım,,,,cc cream---color corrector krem demektir açılım olarak....yani renk,ton düzelten krem...likit ürün soruyorsan cf bildiğim yok..( Flormarın ki de da dahil; piyasadaki tüm likit cc ler deneyci firmalara ait) ama krem formunda bir cc crem arıyorsan ve fırça ile yada elimle aplike ederim diyorsan--WET N WİDE coverall concealer palette tavsiye ediyorum sana...kendim kullanıyorum,son derece memnunum...çok da bereketli bir ürün,2 aydır yarılayamadım bile...üzerinde 4 farklı tonda krem cc var...
1- brightens----aydınlatılacak bölgelere kullanılır+ çok koyu olmayan lekeler+mavi alanlar
2- neutralizes-----ciltteki kırmızı bölgelerin yok edilmesi
3- highlights--aydınlatma
4-covers---koyu tonlu morlukları kapatır
buraya foto yükleniyor mu bilmiyorum,,fotosuna netten de bakabilirsin ....fiyatı da 15-16 lra gibi bişiydi,,tam anımsamıyorum...ben taklon kapatıcı fırça ile kullanıyorum,çok çok memnunum..
Sanmiyorum ben yani böyle bişey yapmiyordur heralde...Tabi ki Lys daha iyi bilir ama ingiltere ve avrupada bilnç düzeyi daha fazla bu sebepten çok cruelty free ürün mevcudu olabilir...Bir de aklıma takılan bir şey var.Buav logolu olan markaların çoğu ingiliz markası.Tabi bu topluluk da ingilterede olduğundan denetlemesi daha kolay ama aklımda yine de bir soru işareti oldu.Kendi ülkesindeki markalara torpil mi geçiyor diye.Gerçi avrupa ülkelerinde yasak.Ama her şey göründüğü gibi olmuyor bazen.Neyse kandırıyorlarsa bu da onların suçu değil mi
Arkadaşlar astonish aliyordum öncesinde,, bu sefer friendly organic aldim ve çok memnun kaldim bulaşik makinasi ve çamaşir deterjani aldim tavsiye ederim
Eczacıbaşının Türkiye'ye getirdiği frosch var, cruelty free, alman malı...İnternetten çamaşir deterjani almak istedim ama astonish in deterjani tr stoklarinda kalmamiş acil deterjan lazim aklima gelmiyor ne vardi ki alabilecegimiz
Heep aldigim yerde de kalmamiş n11 den aliyordum napicam bilmiyorumm
Eczacıbaşının Türkiye'ye getirdiği frosch var, cruelty free, alman malı...
Makine için bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, yumuşatıcı, el sabunu, oda kokusu, elde yıkama için bulaşık deterjanı hepsi var hepsini kullanıyorum ve memnunum, 5m Migroslarda satılıyor....
Bu arada eczacıbaşının bütün ürünleri vegan... Bebek ürünleri için uni'yi kullanabilirsiniz şampuaları, ıslak mendilleri hepsi cruelty free...
Aklıma gelen ve kullandığım diğer ürünleri de yazmak istiyorum...
Otacı hayvanlarda test yapmıyor, saç spreyinden kolonyaya, sabuna kadar satılıyor...
Doa kozmetik var online satış söz konusu, hayven testi yapılmıyor...
Down under'ın tüm ürünleri, örneğin fruitkicks şampuan ve saç kremleri...
Watsonslarda simgesi yıldız olan hayvan üzerinde test yapmayan bir marka var markanın adını ben göremedim simge orta büyüklükte bir yıldız... Traş losyonlarından, traş köpüklerine, ağda bantlarından, saç krem ve şampuanlarına, vücut losyonuna kadar her şeyi bulmak mümkün...
Deterjan için gene seventh generation var Amerikan markası tüm alt ürünleri cruelty free...
Pastelin ojeleri de hayvanlar üzerinde test yapmıyor...
Saç boyası naturigin var hayvanlar üzerinde test yapmıyor ve dünyada 2014te en doğal boya seçilmiş (hamileler gene de kullanmamalı o ayrı), ben kullanıyorum bu saç boyasını ve oldukça memnunum...Ayrıca Migroslarda satılan tints of natue var ve gene watsonslarda cruelty free bir saç boyası var adını unuttum...
Watsons bu konuda süper her ihtiyacını hemen hemen burdan karşılayabiliyorsun, dükkanın yarısı cruelty free...
Diş macunu olarak langelica kullanıyorum cruelty free yine...
Kiss my face, toms ürünleri de cruelty free...
Avalon şampuan ve saç kremleri de...
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar...
Ortalıkta çok makul fiyatlara onlarca hayvanlar üzerinde test etmeyen marka var görüldüğü gibi ne pahalı olması ne de zor bulunması artık bahane olamaz...Kendi dünyevi zevklerimiz için bu işkenceye ortak olmayalım...Kendi sağlığımız için de tercih edilmesi gereken ürünler zaten bunlar...
Tek yapmamız gereken ürünlerin arkasına bakıvermek...
Arkadaşım sana cevaben bildiğim ne varsa yazdım... Aklıma geldikçe de yazarım :)
Eczacıbaşının Türkiye'ye getirdiği frosch var, cruelty free, alman malı...
Makine için bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, yumuşatıcı, el sabunu, oda kokusu, elde yıkama için bulaşık deterjanı hepsi var hepsini kullanıyorum ve memnunum, 5m Migroslarda satılıyor....
Bu arada eczacıbaşının bütün ürünleri vegan... Bebek ürünleri için uni'yi kullanabilirsiniz şampuaları, ıslak mendilleri hepsi cruelty free...
Aklıma gelen ve kullandığım diğer ürünleri de yazmak istiyorum...
Otacı hayvanlarda test yapmıyor, saç spreyinden kolonyaya, sabuna kadar satılıyor...
Doa kozmetik var online satış söz konusu, hayven testi yapılmıyor...
Down under'ın tüm ürünleri, örneğin fruitkicks şampuan ve saç kremleri...
Watsonslarda simgesi yıldız olan hayvan üzerinde test yapmayan bir marka var markanın adını ben göremedim simge orta büyüklükte bir yıldız... Traş losyonlarından, traş köpüklerine, ağda bantlarından, saç krem ve şampuanlarına, vücut losyonuna kadar her şeyi bulmak mümkün...
Deterjan için gene seventh generation var Amerikan markası tüm alt ürünleri cruelty free...
Pastelin ojeleri de hayvanlar üzerinde test yapmıyor...
Saç boyası naturigin var hayvanlar üzerinde test yapmıyor ve dünyada 2014te en doğal boya seçilmiş (hamileler gene de kullanmamalı o ayrı), ben kullanıyorum bu saç boyasını ve oldukça memnunum...Ayrıca Migroslarda satılan tints of natue var ve gene watsonslarda cruelty free bir saç boyası var adını unuttum...
Watsons bu konuda süper her ihtiyacını hemen hemen burdan karşılayabiliyorsun, dükkanın yarısı cruelty free...
Diş macunu olarak langelica kullanıyorum cruelty free yine...
Kiss my face, toms ürünleri de cruelty free...
Avalon şampuan ve saç kremleri de...
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar...
Ortalıkta çok makul fiyatlara onlarca hayvanlar üzerinde test etmeyen marka var görüldüğü gibi ne pahalı olması ne de zor bulunması artık bahane olamaz...Kendi dünyevi zevklerimiz için bu işkenceye ortak olmayalım...Kendi sağlığımız için de tercih edilmesi gereken ürünler zaten bunlar...
Tek yapmamız gereken ürünlerin arkasına bakıvermek...
Arkadaşım sana cevaben bildiğim ne varsa yazdım... Aklıma geldikçe de yazarım :)