Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Kindar arkadasimizin tavsiye ettigi markayi aldim ben
Crystal..
Buav logolu...
Gratislerde satiliyor...
Ben kati olanini lullanmayi denedim ama beceremedim galiba :)
Sivi olani al istersen...

katı olanın üzerini ıslatıp kullan canım, o zor biraz evet. bende ikisi de var.

sıvı olanın sarısı var kokusu çok hoş.

Katı olanda logo göremediğimden sıvı olanı aldım.
Fakat özellikle yoğun nemin olduğu bugünler de maalesef etkisi uzun sürmedi.

evet sanırım içinde alumintum, paraben vs. zararlı maddeler olmadığından, içeriği doğal olduğundan sıvı olanı yenilemek gerekebiliyor.

bu bitince lush dan bakacağım sabun şeklinde roll-onları var.

Mor olandan aldım ben . Çok sıcak olmayan günlerde daha etkili olabilir belki.

Bende lush sabun olandan da var desem

hadi ya, tutturamadım bi türlü

Allahtan yaz bitiyor

Aldıklarımdan en etkilisi lush diyebilirim. Sabun olduğundan biraz sıkıcı geliyor kullanması. Tüm doğallar gibi günlük tekrar edilmesi gerekiyor.
Kullanımı daha kolay diye , roll-on tarzında etkili ,temiz marka arıyorum. Belki bulurum belli mi olur

unutmuşum söylemeyi, marks&spencer'ın iris roll-on'unu kullanmıştım güzeldi o nasıl aklıma gelmedi..

o doğal bişey değil ama, marketlerdeki çoğu roll-on gibi aluminyum içeriyor...

markafonide marks and spencer indirime girmiş söyleyeyim dedim :) roll-onlar da var

Smile bilerek yazılmış degıl telefondan yazıyorum düzeltme yaparken elim dokunmuş olabilir konuyla alakası var mı sence smile'ın ?

Ayrıca sen beni yanlış anlamışsın diye bende kendımı anlatmak ıcın açıklama yaptım baktığım ettıgım kediyi kopegı onceden yazmıştım zaten bilen bılıyor neden engelli olduğunuda yazdım

Bır şey yapmaya çalıştığım yok sonradan hayvan besleyen bir ınsan degılım doğmuştum ellime kedı veremişler bunuda burda söyletmiştim sana ya da baskasına kendımı ıspat etmek ıcın yazmadım bunu
Ayrıca bu yazdıklarımımfalg geçer gibi dorgulayamazsın çünkü sorgulayabilcek en son kişi sensin
cürümün yetmey benim hsyvsn severliğime dil uzatmaya

yazdıklarım hosuna gitmemiş demek
evet engelli kedilmde var bakıyorum köpeğimde var gücüne mi gitti çok hayvan seversin sorguluyorsun ya hani sen bak hepsine engelisine hastasına bakalım bakabiliyormusun

Ha pardon ya sen boş işlerle uğraşan laf salatası yapan klavye delikanlılığıyla mesguldun demi pardon özür dıletrim senı meşgul eymeyelim engelli kedi köpek bi beden büyük gelir sana
sen yıne bit fesatlık ararsın diye önce ki yazımda kelimeleri secemedım kusura bakma
Ben sana soruydorum Sen ne yapmaya çalışıyorsun asıl

Kendını eğlence mı arıyorsun her yazdığım kelımeyı secıp başka yerlere çekiyorsun ne oldu tavuğuna mı kış dedik sana kısısel olarak adını vererek bir şey yazıldı mı da atlıyorsun her yazıma

Burası senın ahırın degıl
Kendıne eğlence arıyorsan begenmıyorsan yazdıklarımı
gıt başka yerde debelen senın forumun senın sayfanda degıl

Ben sana gayet samimi duzgunce cevap verdım ama sen hala ahlaksızlık yapmaya laf sokmaya sevıyesızlızlık yapmaya devam edıyorsun
Bu da senin kaliten meshur tarzın
sevmiyormuşsun ya benim tarzımı o neyse artık

Senın tarzını da gormuş olduk

Hem terbiyesız hem sevıyesızsin
Bir makyaj markası yüzüne demedığin laf kalmadı yine bir şey demedım canım dedım içten bı şeklide kı onceden yardımlastıgım bırısın diye sağduyulu davrandım ama sen bunu anlayacak kadar insan degilsin

Güzelece konuşmak varken yok sıkayet etmısım de mızmızlanıyormusum da
Sanane

Kim şikayet etmış ki orda ki yazıda okuduğunu naıl bi fesatlıkla algılıyorsun sen
kendın fesat oldugun ıcın her yazılanın altında bir şey arıyorsun
Kendı kalbin nasılsa öyle sanıyorsun herkesı
Sen bi benle değil çoğu kişiye kafayı takıp iğrenç uslubunla iğneledin milleti

İstedigin kadar uzatanlbilirsin emin ol cevabını her seferinde kat ve katını alacaksın
Çünkü sen sana gosterılen saygı ve hoş görüyü sevıyesızlızlık yaparak cevap verdin bundan sonra senın dilinden konuşacam
Kindar
Hadi şimdi git şikayet et bakalım adminlere
Meşhur tarzını görelim

Son düzenleme:
Ya gsmlee yeter ama uzattikca uzatiyosun insanlar kisa kesmeye calistikca basa sariyosun kavgani baska yerlerde yap yapacaksan lutfen...
İlk mesajin gayet yapiciydi takdir ettim ama bu olmadi yani..
Herkesle tartismak ister gibisin..
Burasi tartisilacak yer degil kenetlenilecek yer...
Ayrica hayvansever insanlarin kavgaci olmasina da cok karsiyim cok tepki topluyor olan zavalli hayvanlara oluyor...

Son düzenleme:

Bu sözleri kindarda söylemeni tavsiye ederim yancı davranmayacaksanr tabi
Ona yazılmayan bir yoruma atlayıp bana mızmızlanıyorsun bilmem ne yazan kendisi ve ona rağmen yapıcı yorum yazdım evet ağzınla fs yapıcı davrandığı mı söylüyorsun ama bana verilen cevabı okumayıp hala bana uzatıyorsun dıyorsun

Uzatmak ıstemeyen ınsan hala laf sokmaz laf sokuyorsa cevabını alır kısa kesecek ınsan
Bunları söyleyerek baktığın hayvanları söylersek ne yapmaya çalışıyorsun ? Dıye laf atmaz laf sokmaz
Bu uzatmama değildir bu sorunun samımıyetıne sen ınanıyormusun
Samimiyetsiz şahsiyetimiz bir soru
Soruyu laf sokarak sorsun ondan sonra ben uzatmıyorum forum için alla alla oldu paşam o laf soksun biz susalım yok öyle yemiş

Uzamayacak ınsan laf sokarak bu soruyu sorar mı sorarım sana

Kusura bakmayında ben kımseyle kavga etmedım bu forumda asla

Herkesle kavga eder gibisin lafını bi zahmet tekrar duşun hangi gerekçekle yazdım aklım almıyor komik ve üsücü
benım yorumuma kendisi atladı kindar ve tartışma çıkardı
Durduk yere ben bırıne bir sey yazmadım tartışmadım halde içindeki fesatlığı kusatak yorum yaptı

Bana söylenen sözlere cevap vermıyım mi yani
Robotumuyum ben yeterince alttan aldım alacak birisi vardıysa oda kindarda ama laf dokaraknolayı kapatıyorum forumun iyiliği için diye terbiyesizliğine devam etti

Kimle tartışmışım başka söylet misin ? örnek bekliyorum lütfen karalamaya kalkışmayın bu tartışmadan başka kimseyle tartışmadım ben Lys olayında yine benım yazıma karşı üslubu çirkin bi cevapla çıkmıştı
Kimsenin yazdığı yoruma Kuduz köpek gibi saldıran ben değilim kindar ona rağmen alttan aldım ama sen hala kindarın çanağını yalamayan devam ediyorsun
Taraf tuyorsun kindar o kadar laf sokmuş neden uzatma demedin
Niye ona bey yazmadım ben bu yorumları yazmadan önce kindar benim kişiliğine şahsiyetime sayıp söylerken neredeydin

Son düzenleme:

haddini bil benim asabımı bozma.

klavye delikanlılığını karşımda olsan pek güzel gösterirdim sana ama neyse...

bi kendi yazdığın pisliklere bak bi de benimkilere... benimle uğraşma fena yapıcam uyarmadı deme...

benimle tartışırken dil çıkaran smiley gönderirsen cevabını da böyle yersin. daha fazla yemek istemiyosan sesini kesmeni tavsiye ederim...

sen çok zavallı bi insansın, hakaretlere bak hadsiz...

sen çok zavallı bi insansın, hakaretlere bak hadsiz...
Göstersene Allah askına çok korktum
Senin gibi sinsiler ya laf sokup tribüne oynamayı ya da böyle tehdit etmeyi sever zaten
Ne yapacaksın Allah askına çok merak ettim

Tehdit ederek asıl sen kendi zavallılığını hadsizliğini ortaya koyuyorsun
Meşhur karaktersix tarzını görüyoruz böylelikle işte
Keske o smile'ı bilerek koysaydım sen başka smile'leri de hak ediyorsun aslında ama onlar burda yok
Benım alttan almama karşı yapıcı yorumuma karşı hala saf sokmaya devam eder sevıyesızlızlık terbıyesızce konuşursan böyle cevabını alırsın
Almayada devam edeceksin

Son düzenleme:
İlimizde bağlı olduğumuz belediyenin ölüm kampları olan barınakları sık sık ziyaret edelim. Eksiklerini gediklerini medeni bir şekilde dile getirip işleme koyulmadığı takdirde bir üst birimlere şikayette bulunalım. şüphesiz ki bimer bunun için yoktan var edildi.

ben sana yazdığım herşeyi gayet rahat yüzüne de söylerim ama sen tek bir tanesini söyleyemezsin. çünkü hakaret ediyosun. klavye delikanlılığı buna denir.

daha fazla burayı kirletme, nefretini özel mesajla kus da topik kapanmasın.

Sanki beni 30 yıldır tanıyorsun da yüzüme söyleyemezsin diyorsun tövbe tövbe ne kadar güzel tahminlerin senaryoların var senin öyle Osman sınavı geçtin takdir ederim
Allah yolunu açık etsin
Zamanında bana yardımcı olduğun için Allah razı olsun yine söylüyorum
Ama bu söyledikleriminde hala arkasındayım
Uzatmıyorum forumun sağlığı için

seni tanımıyorum da kendimi çok iyi tanıyorum

ayrıca osman mı

neyse hadi senin de yolun açık olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…